Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

La multi ani ! sarbatoritilor de azi, multumim pentru bunatati

lorex
stia sotul tau ca o sa iti placa

larisel dragos mai mananca telemea de vaca dar nu f mult( a mancat cu paine prajita cand a fost la regim, baghetele de cascaval a mancat de vreo 3 ori, asta mai de curand ca inainte nu vroia sa mestece, almete nu i-a placut , am cumparat din nou sa incercam... poate, poate; branza calcica nu prea i-am mai facut
suzeta nici el nu a luat-o si steamer nu am

micki e super ca ii place lu kiti la gradi, tare simpatic e

danasor ce frumos va plimbati voi la mall vorbareata mica

sorina e greu si cu gasitul bonei potrivite si mai e si micuta indispusa din cauza dintilor zic si eu sa aveti noroc data viitoare

am scris din amintiri, acum fug la treaba

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Le-am comandat copiilor masuta cu scaune . Si tot cautand pe net am dat peste niste patuturi super.

Ma bate gandul sa le modific mobilierul ... adica sa cobor si patul de sus si sa le fac in genul asta : Mara si David .... bine, nu neaparat identice, dar asa ca idee, cu marginile mai ridicate ca sa nu cada din ele si pe dimensiunile unui pat normal de o persoana, ca sa mearga si mai tarziu si sa ma pot folosi de saltelele deja existente... plus ca as iesi mai ieftin, ma costa doar mana de lucru in conditiile in care am materia prima. Oricum eu am un stres cu paturile astea etajate ... Ar trebui sa mai astept cel putin 3-4 ani ca sa poata dormi Mara in patul de sus si cred ca sunt mult mai sigure astea... da tot zic ca o sa-mi para rau mai tarziu ...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

aaa... si www.mititel.ro/produs/1133/patut-copii-thomas?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">asta mi-a placut foarte mult, da e cam scump..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani Mariilor si din partea noastra!
Ne-am adunat si noi de prin parc, abia astept sa adoarma mandra sa trag si eu un pui de somn.

Vad ca a aparut un buton pt sondaje, aviz larisel si tomaca .

Branzica noi mancam telemea cu paste, cascaval, mozzarela, mai gustam si branzica cu smantana, cam toate tipurile de branza pe care le mananc eu.

Suzeta si Mara e fan, mai mult parca in ultim,a vreme decat inainte. Intr-o perioada o lua doar ca sa adoarma. Acum o ia si afara cateodata. Noaptea o scuipa si ea, dar cateodata si-o cauta si si-o baga in gura. Pe mine nu ma deranjeaza, o sa-i las suzeta cel putin pana o intarc, dintii ii avem oricum strambi.

Eu nu o sarbatoresc pe Mara de Sf. maria desi am mai primit urari, asa ca nu fac cinste.
Tomaca mi-ai povestit mai demult asa frumos despre originea numelui Mara. Cand o sa mai ai timp si chef poti te rog sa-mi reamintesti ce si cum? Promit sa nu mai uit.

Micki super ca s-a adaptat Kiti asa bine la gradi. Cate ore sta? Zic si eu, poti sa ma injuri dar nu e prea devreme 7 dimineata? Ma gandeam daca nu exista gradinite particulare cu program scurt intre 11-16, ceva de genul, pt astia mai lenesi ca noi.

Ale1212xa adaptare usoara si lui Dragos!

Sorina uff, sper sa treaca cat mai repede perioada asta cu treziri & co.

Dana cat de tare e A cu vorbitul!
Noi tot la stadiul de cateva cuvintele suntem.

Si acum sa ma plang oleaca:
Mi se pare Mara din ce in ce mai solicitanta, ori am obosit eu.

Am bagat la cuptor o musaca pt toata familia, mai diet asa, sper sa iasa ceva.

Mi-e dor de micul grec.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Le-am comandat copiilor masuta cu scaune . Si tot cautand pe net am dat peste niste patuturi super.

Ma bate gandul sa le modific mobilierul ... adica sa cobor si patul de sus si sa le fac in genul asta : Mara si David .... bine, nu neaparat identice, dar asa ca idee, cu marginile mai ridicate ca sa nu cada din ele si pe dimensiunile unui pat normal de o persoana, ca sa mearga si mai tarziu si sa ma pot folosi de saltelele deja existente... plus ca as iesi mai ieftin, ma costa doar mana de lucru in conditiile in care am materia prima. Oricum eu am un stres cu paturile astea etajate ... Ar trebui sa mai astept cel putin 3-4 ani ca sa poata dormi Mara in patul de sus si cred ca sunt mult mai sigure astea... da tot zic ca o sa-mi para rau mai tarziu ...

Tare draguta, sa o stapaneasca sanatosi!

_

Mergi la inceput

Lorex aveam asa un feeling ca o sa-ti placa. Cred ca ne ducem si noi pe 15 cand joaca Steaua... sa vaza si ochiu' nostru.

Sorina deci nici voi nu sunteti departe cu caninii. Mi-a scapat un ranjet cand am citit de bona cum a dat bir cu fugitii... e clar ca n-a placut-o Iris si a facut tot posibilul sa scape de ea. Mai bine acum decat mai tarziu.

Micki sarumana pt cofee. Am vazut poze cu micul scolar... si cu tine. Sunteti tare frumosi.

Alexa sa iasa bine analizele si sa ai spor la shopping in weekend. Despre "oameni si atentii" ce sa mai zic Dumnezeu cu mila . Bine ca ati rezolvat repede la cresa de langa voi.

Danasor un special La multi ani. Multumim pt tratatie. Sa stapaneasca sanatoasa mica mallista vorbareata masuta si scaunelul. Tocmai ce spuneam ca le-am comandat si eu tot pt desenat.

Tomaca m-a facut curioasa Mire cu originea numelui Mara. Cred ca ai zis cand nu eram eu p-aici...

Mire nici eu nu o sarbatoresc pe Mara, desi primesc urari... da' sa ne traiasca oricum.

Larisel La multi ani pt Natalia. La sondaj avem asa:

Branza: David nu prea vrea sub nici o forma...
Steamer: nu avem.
Suzeta: i-am scos-o pe la 1 an si 3-4 luni cred, pt ca se trezea plangand dupa ea de nspe mii de ori pe noapte si ii era lene sa si-o caute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Micki super ca s-a adaptat Kiti asa bine la gradi. Cate ore sta? Zic si eu, poti sa ma injuri dar nu e prea devreme 7 dimineata? Ma gandeam daca nu exista gradinite particulare cu program scurt intre 11-16, ceva de genul, pt astia mai lenesi ca noi.

_

Sta de pe la 8 pana la 18. Si oricum el e matinal si la 7 mx 7 30 se trezea. Daca iesim din casa la 7 30, la 7:45 suntem acolo. Am vorbit si noi despre a incepe gradi cu un program mai soft. Ni s-a explicat cum ca e greu sa il obisnuiesti sa stea mai mult, dupa ce s-a obisnuit cu un anume program. Eu chiar ma bucur ca il pot duce incepand cu ora 7. Pt ca atunci cand voi lucra, nu stiu ce si unde si cat timp vom mai avea la dispozitie. Preferam sa il stim obisnuit cu progr asta de la inceput.

Exista si program scurt sau il scurtezi tu. De ex ni s=a zis ca il putem duce si dupa 9, dar sa ii dam micul dejun.

La aceasta gradi au si program baby-sitting. Si lasi copilul min 4 ore, parca.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Bag si un sondaj si ma duc la somn : catzi pufi mai folosesc suzeta si cat timp pe zi?

Gemanutzele zilnic, musai la somn si la linishtiri dar si in multe si nenumarate momente ale zilei, uneori chiar non-stop .

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

nu mai folosim suzeta din iunie....si adoarme cu clovnul...si inainte era asa dar era si suzi...o sugea muuuuuuult

3 zile a fost greu si gata

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vad ca a aparut un buton pt sondaje, aviz larisel si tomaca .

Tomaca mi-ai povestit mai demult asa frumos despre originea numelui Mara. Cand o sa mai ai timp si chef poti te rog sa-mi reamintesti ce si cum? Promit sa nu mai uit.

Daca imi spui si mie unde e butonul ala, promit ca-ti mai spun povestea.
Ca eu m-am tot uitat si n-am vazut niciun buton

Cat despre sondaj:

Branza: fagaras (diverse marci) sau de casa (de la Tnuva). Nu i-am mai facut in casa de multa vreme. Almete am restrictionat-o si pentru noi de multa vreme, deci nu. Cascaval nu (nici noi nu prea mancam), imi mai punem ras in budinca de dovlecei.

Suzeta O folosim in principal cand adoarme. Cand era mic adormea cu bibe, dar cam de un an de zile o folosim la adormit. Ii cade cand adoarme profund. Oricum am grija sa i-o scot/ iau de langa el ininte sa il culc. Mai cere suzeta cand este obosit inainte de culcare, cand este marait si asteapta baia. Spre dimineata il mai mufam daca este cazul. Cand il dureau dintii si maselele, o mai cerea.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Uite aici explicatie Mara si aici continuarea Mara continued

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput