info dr Lesaru
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie...daca stiti la ce cabinet/clinica particulara il pot gasi pe dr Lesaru. Pe net am gasit o clinica (Total-Radiology) dar cei de acolo mi-au spus ca din octombrie nu va mai lucra la ei si n-au stiut (n-au vrut) sa-mi dea alte informatii.
Multumesc.
Raspunsuri
iubu77 spune:
eu am fost la dansul in primavara.este un doctor deosebit...
eu am fost la total radiology..nu stiam ca nu va mai fi la ei..stiam ca e actionar acolo alaturi de un alt doctor..sunt mirata ca nu va mai lucra acolo..probabil isi va deschide el un cabinet..poti intreba la fundeni..stiam ca e si acolo..
lemia50 spune:
Draga Ina,acesta este nr.de telefon al asistentei care face programari pentru dr.Lesaru la noul loc de munca:0724368003.Acum programarile se fac pentru octombrie.Nu stiu unde va lucra,intreaba asistenta.Sanatate.
crissteo spune:
Acum 3 ani era la Institul Clinic Fudeni, daca-i dai cautare pe google gasesti datele de contact, asa l-am gasit si eu cand am avut nevoie si am vrut sa fac programare repede. Am facut programare telefonica si m-am prezentat acolo. Din pacate, mi-au furat telk si nu mai am nr de contact.
Te rog mult, daca ajungi la el, sa-mi spui si mie daca il mai pot gasi acolo sau unde este acum. Multumesc mult. Si eu vreau sa ajung din nou la el. Sanatate multa!
anasia spune:
in mai am facut un eco la dl dr, direct in spital, cu programare inainte....nu mai am nr de telefon, dar daca ajungeti la fundeni, este afisat pe usa cabinetului; se achita la o taxa in spital (era 100 lei);
aaalex spune:
La spitalul Fundeni il gasiti,cel mai bine sa sunati inainte.E un medic exceptional ,dar si foarte aglomerat.Sa aveti incredere!
nico_m spune:
Dl Dr.Lesaru a deschis un nou cabinet incepand cu 5 octombrie 2011 in Str.Viesparilor nr.26. Pentru programari trimite un SMS la numarul 0724368003 cu textul "doresc o programare la dl dr Lesaru" si numele tau si te suna secretara. Vor instala si un telefon fix luna aceasta si va fi mai usor de contactat. Din cate stiu au programari facute pana in ianuarie 2012, dar poti incerca, se intampla cateodata sa nu poata ajunge o pacienta si poate ai noroc. Eu am fost joi, e un super doctor ! Il recomand cu toata increderea .
nico_m spune:
Eco san bilaterala 300 lei, dar merita cu prisosinta. E un medic minunat ! Sanatoase sa fim !