Nasterea la Arcadia - Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 4
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Buna ionela, multumesc mult de sfaturi, o sa iti dau PM cu adresa de mess, lipsa de fier am avut inca de pe sarcina, iar dupa nastere si mai mare, la analize mi-a ieist 9,5.O sa icnerc sa merg azi daca nu e aglomerat sa fac o hemoleucograma(ca in primele zile e jale la laboratoare).Si mai vb in detaliu pe mess, multumesc din suflet inca o data! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Madline, eu am fost azi dimineata la un laborator in policlinica studenteasca din Copou, et 1. (era liber)
Dar cel mai bine este sa te programezi cu o zi inainte (asa am facut eu) si atunci nu mai stai asa mult la coada.
Lena - 34+
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
Galearschi sau mihaila Claudia 37+ |
Galearschi auzisem de la o colega ca e f. ok.
Cu Mihaila, a nascut Maitreyi (vezi prima pagina din capitol). Din cate stiu nu s-a plans ca nu ar fi fost ok? Stiti ceva fetele?
Tu ai grija de tine si de bebe, asta e cel mai important. chiar daca ar fi in oras, stii ca exista riscul sa nu poata veni la nastere, din simplul motiv ca poti sa incepi travaliul mai inainte de data fixata.
Eu am plecat de la ideea ca sper sa poata veni, daca nu, asta e, cu siguranta ma lasa pe maini bune . Pentru ca daca e de garda la cuza si pe mine ma apuca nascutul iti dai seama k sigur nu vine .
Deviza mea "Nimic nu e intamplator. Esenta este de a intelege"
Lena - 34+
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LenaC
Un umidificator e eficient daca are si hidrometru. de genul -> http://reclama/detalii.php?cod=MN13. Acesta din cate vad eu nu se regleaza in functie de umiditatea din camera. Cel mai bine este sa cauti un umidificator care se opreste automat cand umiditatea este ok (Nu sunt sigura, dar am impresia ca la Chicco au asa ceva.). Sau poti lua umidificator si hidrometru separat. Lena - 34+ |
Poate sa imi explice cineva de ce cateodata pune chestia cu reclama la linkuri si cateodata nu. E foarte enervant
Lena - 34+
claumarcoci spune:
Lena merci de sfatul cu umidificatorul, asta stiam si eu , ma gandeam daca chiar merita.
Am sunat la Arcadia si tatal are voie in rezerva mai mult de 5 minute, la intrebarea cat a raspuns suficient, deci nimic concret, si DA tatal nu mai participa la baita
Cat despre codul de bare de pe trimitere, trebuie si ala, am sunat la dr de familie si a zis ca are, a stat vreo 4 ore la coada sa ia.
Claudia 37+
maitreyi spune:
neata
nu is f activa pe aici dar va citesc constant
da, eu am nascut cu Mihaila si cu Scurtu mana a doua. ma declar fan, clar asa ca, Clau, stai mama fara grija ca esti pe maini super bune si Galearschi e la fel de ok.
nasteri de vis si copilasi sanatosi
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LenaC spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Lena merci de sfatul cu umidificatorul, asta stiam si eu , ma gandeam daca chiar merita. Am sunat la Arcadia si tatal are voie in rezerva mai mult de 5 minute, la intrebarea cat a raspuns suficient, deci nimic concret, si DA tatal nu mai participa la baita Cat despre codul de bare de pe trimitere, trebuie si ala, am sunat la dr de familie si a zis ca are, a stat vreo 4 ore la coada sa ia. Claudia 37+ |
Cum adica nu participa la baita???
This is so not fair
Umidificatorul probabil merita daca e aerul uscat in camera... eu o sa ma orientez dupa bebe. Poate o sa iau initial un higrometru... si daca o sa fie ok umiditatea nu ma mai complic.
Lena - 34+
loredanar spune:
salut!
am mancat ieri 2 struguri si cred ca i-am provocat indigestie fetitei mele. :(( ... ca sa nu spun colici ca poate totusi nu s-a ajuns pana acolo. nu stiu ce a fost in capul meu ! aseara dupa baita incerca saraca sa adoarma dar o apuca deodata un plans isteric, iar se linistea iar plangea. nu se strangea f tare de burta dar din postura corpului era destul de evident ca o doare burtica/stomacelul. i-am dat Alinan picaturi si s-a linistit, a dormit/papat toata noaptea ca niciodata. e posibil sa fi adus colicii din cauza acelor struguri? daca da ce am de facut?:((((
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
iulia_iulia spune:
buna dimi ! dragi burtici care urmeaza sa nasteti in viitorul apropiat am sunat azi dimineata la arcadia si mi s-a spus in felul urmator: biletele de3 trimitere de la medicii de familie eliberate pana pe 31 august sunt valabile 30 de zile de la data eliberarii lor(eu personal am b t de pe data de 29 august fara cod de bare si mi s-a spus ca este valabil)
in legatura cu restrictionatea programului de vizita se pare ca asa este cum au relatat si alte colege inaintea mea :tatal nu mai are voie la baita ,s-a motivat ca era f aglomerat dar are voie sa stea in rezerva mai mult de 5 minute ,asta in cazul in care exudatul nazal este negativ.ceilalti vizitatori nu mai au voie in rezerva ,doar pe hol
i-am spus domnisoarei cu care am vb ca nu mi se pare normal cum procedeaza ,adica pana acum cum s-a putut si de acum nu se mai poate asa dintr-o data .i-am mai spus deasemenea ca eu banuiesc ca de la atatia vizitatori cati s-au perindat pe acolo s-o fi "ratacit" vreun streptococ sau stafilococ si ei incearca sa tina treaba asta sub control limitand nr vizitatorilor,bineinteles ca d-ra a dezmintit aceasta "acuzatie " a mea ,na ce era si ea sa zica .
deja sunt cam dezamagita de arcadia ,sper sa nu fiu si mai tare cand oi naste ,nu stiu daca al 2-lea copil il voi naste tot acolo ,tocmai am aflat azi ca este posibil sa se mai deschida inca 2 maternitati particulare in iasi ,una e in faza de proiect ,iar la cealalta exista cladirea deja .... om vedea
LenaC spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia buna dimi ! dragi burtici care urmeaza sa nasteti in viitorul apropiat am sunat azi dimineata la arcadia si mi s-a spus in felul urmator: biletele de3 trimitere de la medicii de familie eliberate pana pe 31 august sunt valabile 30 de zile de la data eliberarii lor(eu personal am b t de pe data de 29 august fara cod de bare si mi s-a spus ca este valabil) in legatura cu restrictionatea programului de vizita se pare ca asa este cum au relatat si alte colege inaintea mea :tatal nu mai are voie la baita ,s-a motivat ca era f aglomerat dar are voie sa stea in rezerva mai mult de 5 minute ,asta in cazul in care exudatul nazal este negativ.ceilalti vizitatori nu mai au voie in rezerva ,doar pe hol i-am spus domnisoarei cu care am vb ca nu mi se pare normal cum procedeaza ,adica pana acum cum s-a putut si de acum nu se mai poate asa dintr-o data .i-am mai spus deasemenea ca eu banuiesc ca de la atatia vizitatori cati s-au perindat pe acolo s-o fi "ratacit" vreun streptococ sau stafilococ si ei incearca sa tina treaba asta sub control limitand nr vizitatorilor,bineinteles ca d-ra a dezmintit aceasta "acuzatie " a mea ,na ce era si ea sa zica . deja sunt cam dezamagita de arcadia ,sper sa nu fiu si mai tare cand oi naste ,nu stiu daca al 2-lea copil il voi naste tot acolo ,tocmai am aflat azi ca este posibil sa se mai deschida inca 2 maternitati particulare in iasi ,una e in faza de proiect ,iar la cealalta exista cladirea deja .... om vedea |
Neata Iulia,
Ce vesti bune in leg cu BT. Deci e ok si fara cod de bare?
Lena - 34+