Nasterea la Arcadia - Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 5
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar salut! am mancat ieri 2 struguri si cred ca i-am provocat indigestie fetitei mele. :(( ... ca sa nu spun colici ca poate totusi nu s-a ajuns pana acolo. nu stiu ce a fost in capul meu ! aseara dupa baita incerca saraca sa adoarma dar o apuca deodata un plans isteric, iar se linistea iar plangea. nu se strangea f tare de burta dar din postura corpului era destul de evident ca o doare burtica/stomacelul. i-am dat Alinan picaturi si s-a linistit, a dormit/papat toata noaptea ca niciodata. e posibil sa fi adus colicii din cauza acelor struguri? daca da ce am de facut?:(((( Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!! |
Lore, mai mult ca sigur ca debuteaza colicii, eu nu cred ca de la 2 bobite de struguri a inceput indigestia, nu cred ca are nici indigestie!! Ai sa vezi ca zilele urmatoare se vor repeta epsioadele de crampe, pozitie ghemuit cu piciorusel spre stomacel, palns isterical.Si cum zicea si Ionela nu s-a demonstart inca o legatura intre dieta mamei si colici, altfel cum ne explicam faptul ca si bebelusii hraniti cu formule de lapte fac colici?? Ca doar laptele de vaca, din care se fac formulele provine doar din sursa vegetala!!
DAca a fucntionat alinan e clar ca e de la colcii, eu ii dau Estelei Bonisan mi se pare mai ok, dar sunt multe preparate pt colici.Vedeti care functioneaza la voi! si stai linsitita, nu te simti vinovata, tu papa divers si variat,ca sa ai laptic bun!eu m-am ferit doar de varza calita, fasole, mazare, si condimente in exces!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
madline82 spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia buna dimi ! dragi burtici care urmeaza sa nasteti in viitorul apropiat am sunat azi dimineata la arcadia si mi s-a spus in felul urmator: biletele de3 trimitere de la medicii de familie eliberate pana pe 31 august sunt valabile 30 de zile de la data eliberarii lor(eu personal am b t de pe data de 29 august fara cod de bare si mi s-a spus ca este valabil) in legatura cu restrictionatea programului de vizita se pare ca asa este cum au relatat si alte colege inaintea mea :tatal nu mai are voie la baita ,s-a motivat ca era f aglomerat dar are voie sa stea in rezerva mai mult de 5 minute ,asta in cazul in care exudatul nazal este negativ.ceilalti vizitatori nu mai au voie in rezerva ,doar pe ho i-am spus domnisoarei cu care am vb ca nu mi se pare normal cum procedeaza ,adica pana acum cum s-a putut si de acum nu se mai poate asa dintr-o data .i-am mai spus deasemenea ca eu banuiesc ca de la atatia vizitatori cati s-au perindat pe acolo s-o fi "ratacit" vreun streptococ sau stafilococ si ei incearca sa tina treaba asta sub control limitand nr vizitatorilor,bineinteles ca d-ra a dezmintit aceasta "acuzatie " a mea ,na ce era si ea sa zica . deja sunt cam dezamagita de arcadia ,sper sa nu fiu si mai tare cand oi naste ,nu stiu daca al 2-lea copil il voi naste tot acolo ,tocmai am aflat azi ca este posibil sa se mai deschida inca 2 maternitati particulare in iasi ,una e in faza de proiect ,iar la cealalta exista cladirea deja .... om vedea |
Iulia, nu te necaji, pe de o parte e perfect normal ca vizitatorii sa nu ajunga in rezerva, ei nu au facut exudatul nazal pt stafilococ si Arcadia cred ca vrea sa isi ia orice masura sa nu ia bebe asa ceva, cel putin nu la ei! Taticul vad ca poate sta cat vrea, deci nu e o limita, suficient inseamna destul cred eu!
Sunt convinsa ca vei fi pe deplin multumita de Arcadia, cat despre celelalte maternitati ramane de vazut, de la un zvon pana la concretizarea ideii poate fi f mult!
Parctic pe tine ce te mai deranjeaza asa mult in afara ca tati nu mai are voie la baita?
Stai linistita ca va fi bine, tre sa fii calma si linistita pt bebe ca ii transmiti starea ta si nu e bine!
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LenaC
Madline, eu am fost azi dimineata la un laborator in policlinica studenteasca din Copou, et 1. (era liber) Dar cel mai bine este sa te programezi cu o zi inainte (asa am facut eu) si atunci nu mai stai asa mult la coada. Lena - 34+ |
Am rez cu laboratorul, am o prietena care lucreaza la Praxis si ma baga pe usa din spate sa nu stau la coada
camelia33 spune:
Multumim Mada pt acest articol, sincer o regasesc pe Sofia mea in tot ce ai scris tu acolo
Sofia Maria
loredanar spune:
ionela am uitat sa iti multumesc pt raspunsuri.
mada am mancat 2 struguri intregi nu 2 bobite.
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
madline82 spune:
citat din mesajul lui loredanar ionela am uitat sa iti multumesc pt raspunsuri. mada am mancat 2 struguri intregi nu 2 bobite. Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!! |
Lore, nu fi necajita, poti sa urmaresti reactia ei, daca va face asa si in continuare, si tu nu mai papi struguri e clar ca are colici!
iulia_iulia spune:
MADLINE dar pana acum ,de un an de zile de cand s-a deschis Arcadia ,nu si-au dat seama ca nu e bine cu prea multi vizitatori in rezerve.Mi-e ciuda ca s-a schimbat regula asta tocmai acum cand trebuie sa nasc eu !. Si ma deranjeaza ca desi au facut niste modificari nu m-au anuntat ,asta ma deranjeaza !!! Am aflat de aici de pe forum de la voi dar daca nu as fi descoperit acest forum ce se intampla? Riscam sa ma trezesc cu tot felul de surprize ,de exemplu nu stiam ca trebuie B T de M F pt consultul preanestezic ,de la voi am aflat si toate celelalte modificari ce au urmat . Si chestia cu baita ma deranjeaza ca ,na 4 ochi si 4 urechi is mai bune decat 2 ,am emotii deoarece e primul copil. Si mi-as dori sa stea sotul cu mine cat mai mult pt ca el este singurul care imi ofera calm si liniste si comfort psihic , nu cred ca o sa rezist prea mult fara el prin preajma .Si pe tine cred ca te-a ajutat enorm ca sotul a putut sta cu tine cand ai nascut ,pai si eu vreau sa stea sotul cu mine macar dupa ce nasc asa la discretie fara sa ne preseze nimeni ca vezi ca trebuie sa plece ca a stat prea mult ...Cat despre restul vizitatorilor ai si tu dreptate dar mi-e groaza ca nu o sa pot primi f multi ca nu o sa pot sta prea mult in picioare ,pt ca cred din ce in ce mai mult ca voi ajunge la cezariana ,din pacate .Aveam ceva amatori de vizite ,acum o sa trebuiasca sa le zic decat sa se deranjeze pt 5 minute mai bine sa nu vina deloc ,ceea ce mi se pare nasol ,nu o vina nimeni sa ma vada si pe mine
filipac1979 spune:
confirm si eu aceeasi chestie cu biletul de trimitere, daca e eliberat inainte de 1 sept e ok. asta dupa ce s-a dus dr mea la casa de asigurari de la noi si i-au spus ca aiic nu sunt formulare de tip nou, nu au inca. am sunat la arcadia si au zis ca daca e eliberat inainte de 1 e ok. pai si de ce nu mi-au spus asta de prima data, m-au pus pe drumuri si m-au enervat?ca doar m-au sunat inainte de 1 sept si eu aveam biletul de trimitere deja. probabil ca acum am nimerit una mai destupata la tel.chiar handicapati.poate imi fac figuri saptamana viitoare ca ii zapacesc.
si poate le trece si faza cu prezenta tatalui la baita
LenaC spune:
Madline, de unde iei informatiile astea despre pusee? Poate ne dai un link, ca sa pot sa ii fac bookmark sa il am cand o sa fie nevoie .
Iulia, sunt de acord cu tine in tot ce ai spus... daca eu uit ceva din ce imi spune sa il fac la baita...mi s-a intamplat sa fiu in euforie la doctor si sa nu tin minte ca mi-a spus sa iau Ca, de exemplu... noroc de sot
Dar legat de vizitele din partea altora, eu cred ca atunci ai sa ai nevoie de liniste si timp pentru tine si bebe. Nu cred k o sa iti lipseasca vizitatorii... parearea mea... ne pot confirma/infirma mamicile
Lena - 34+