Nasterea la Arcadia - Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ca sa adormiti cu zambetul pe buze:

#8206;1. Project Manager is a person who thinks nine women can deliver a baby in one month.
2. Construction Manager is one who thinks a single woman can deliver nine babies in one month.
3. Finance Manager is one who asks if the baby is in the budget (and if it saves money to adopt).
4. Project Engineer is a person who thinks he can deliver a baby even if no man and woman are available.
5. Production Manager is a person who thinks he can deliver a Baby as soon as he gets a woman.
6. IT Manager is a person who thinks it will take at least 18 months to deliver a baby.
7. QA/QC Manager is a person who at the eighth month of pregnancy thinks that the baby's sex is wrong.
8. Client is the one who doesn't know why he wants a baby.
9. Admin Manager is still figuring out how to produce a baby.
10. Procurement Manager buys condoms by mistake.
11. Planning Team thinks they don't need a man or woman; they'll produce a child with zero resources.
12. Audit Managers don't care whether the child is Delivered or not, they'll just sign the papers and ask for more.

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Sanda, din pacate, cum spune si Mada, nu prea ai ce sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Lena, ce tare! Nici nu imi inchipuiam cate departamente sunt de manageriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

prezenta tatalui la nastere = 1000 nu mi-o explic decat ca, probabil, vroiau cumva sa limiteze prezenta tatilor la nasteri si asa cu siguranta vor reusi macar 50%

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia... Apretati tricoul? Ai in vedere daca a venit colostru?... daca da, la mine nu

Lalic, ai o fetita superba . Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea .

Ce e finetul? . Pentru ce avem nevoie?
Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Finetul e materialul din care sunt facute pelincile, cum era cand eram noi bebei, (finetul este un material pufos si moale, putin scamosat din bumbac din care se confectioneaza lenjerie, lenjerie intima si scutece de bebei)
Sper ca am fost de folos

Claudia 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Lena, ce tare! Nici nu imi inchipuiam cate departamente sunt de manageriat.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Pai cine crezi ca ia toti banii ?

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Da, Claudia, am inteles. Multumesc
Si de ce ai luat la metru, pentru a face pelinci sau pentru altceva?

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Da, Claudia, am inteles. Multumesc
Si de ce ai luat la metru, pentru a face pelinci sau pentru altceva?

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Am facut cateva pelinci mai mari, cat cada de baie, stii se zice ca trebuie sa-l acoperi ope bebe sa nu-i fie frig, si ca sa nu fac baie cu 2-3 pelincute am facut una si buna, apoi salteaua de la patut e atipica si am facut cateva cearceafuri ptr salteluta., ca pelincute am luat gata facute vreo 5.

Lena fetita ta o sa fie balanta, si eu tot balanta sunt, daca si bebe meu iesea balanta ne dadea tati afara din casa

Claudia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
fetele paciente ale doamnei Cacicovschi - v-a dat cumva sa luati calciu cu d3 in saptamana 35?ca mie mi-a scris o reteta, am inteles ca 10 zile dar nu stiu daca 1 sau 2 pe zi, nu descifrez ce scrie. o sa ma duc la o farmacista sa intreb dar pana ies, voi ati luat cumva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui filipac1979

neata
fetele paciente ale doamnei Cacicovschi - v-a dat cumva sa luati calciu cu d3 in saptamana 35?ca mie mi-a scris o reteta, am inteles ca 10 zile dar nu stiu daca 1 sau 2 pe zi, nu descifrez ce scrie. o sa ma duc la o farmacista sa intreb dar pana ies, voi ati luat cumva?

Eu nu sunt pacienta dnei dr, dar am luat si iau si eu calciu, sandoz cu D3, 1/zi timp de 10 zile.

Claudia 38+

Mergi la inceput