Nasterea la Arcadia - Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Bine ai venit, Alinuta !!!
Alinuta, scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si sa te vedem in timp real . Spune-ne despre tine in aceste mesaje, cum a decurs sarcina, cum te simti tu

Buna asta cu 1000 Ron.

Ionela sa ne spui si noua ce afli pe 8, cand mergi acolo.

Eu incep sa ma enervez... vreau sa fie sotul meu langa mine

Lena - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata si de la noi!
Bine ai venit Alinutza, si eu am fost la dr nemescu pana in sapt 28, dupa care am renuntat din aceleasi motive ca si tine!Ce idiotenie asta cu 1000 lei pt asistat tatal, e nedrept!Mi se pare logic in travaliu sa il lase, si doar pt mom expulziei sa ceara atat???M-au dezamagit, sper ca pana fac bebe nr 2 sa se schimbe treab asta!!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimineata si de la noi!
Bine ai venit Alina, toate cele bune
Lena mie nenea dr mi-a recomandat sa colaborez cu 2 lab din iasi ptr analize, ca sa fie analizele ok, mi-a explicat la vremea respectiva importanta acuratetii aparatelor...
Sunt curioasa nu a comentat nimic, tu nu-i trimiti lui analizele ptr interpretare??Eu prin sapt 18 ma sufocam de-mi era frica sa adorm.. (aveam doar anemie)sun dr de fam da un tratament, sun dr gineco si zice altceva, analizele inca nu venise rez, dar in cele din urma ce zisese dr gineco fusese bine, asa ca am urmat numai sfaturile lui, nu am lasat nici o asistenta sa-mi interpreteze analizele, asa pot si eu
Frumosa geanta primita cadou, o vazusem si eu dar culoarea nu mi-a placut nici mie , nu sa asorta cu carutul. Sa o porti sanatoasa

Claudia 38+

Mergi la inceput

Se pare ca cei de la Arcadia au cam terminat asa zisele promotii, si-au facut reclama suficienta si acum recupereaza, in cele din urma o sa faca saloane ca la maternitatea de stat, o sa platim taxa la intrare si cine stie ce stategii le mai trece prin cap.
Sper ca pana lunea viitoare sa nu mai apara alte schimbari de regulament, ca de cand am semnat (3 sapt) numai de schimbari in fiecare sapt am avut parte

Claudia 38+

Mergi la inceput

Ceva sa va mai inveselesc ziua!

Sinteti pregatiti sa aveti copii?

1. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident,
asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Cand suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pana la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!

2. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele,
disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...

3. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a
cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

4. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.
In final, zgariati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

5. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

6. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

7. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc. Intr-un cuvant: ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp, profitati bine de situatie: este ultima oara cand detineti solutiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna dimineata!!
Doamnele mele are cineva ceva informatii despre primul ajutor acordat bebelusilor in diferite gazuri gen convulsii, inec, arsuri, lovituri, soc anafilactic...?vad ca la centrul Lamaze de la Arcadia se organizeaza dar eu nu pot ajunge si nici structura cursului nu-mi convine pentru ca pe mine ma intereseaza doar masurile de prim ajutr nu si ingrijirile pt nou-nascut

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Lena mie nenea dr mi-a recomandat sa colaborez cu 2 lab din iasi ptr analize, ca sa fie analizele ok, mi-a explicat la vremea respectiva importanta acuratetii aparatelor...
Sunt curioasa nu a comentat nimic, tu nu-i trimiti lui analizele ptr interpretare??Eu prin sapt 18 ma sufocam de-mi era frica sa adorm.. (aveam doar anemie)sun dr de fam da un tratament, sun dr gineco si zice altceva, analizele inca nu venise rez, dar in cele din urma ce zisese dr gineco fusese bine, asa ca am urmat numai sfaturile lui, nu am lasat nici o asistenta sa-mi interpreteze analizele, asa pot si eu
Frumosa geanta primita cadou, o vazusem si eu dar culoarea nu mi-a placut nici mie , nu sa asorta cu carutul. Sa o porti sanatoasa

Claudia 38+

Mie nu mi-a zis ca nu ar fi ok vreun laborator.
Intr-adevad la inceput mi-a zis sa ma duc la Synevo... si acolo am fost; cred k am lasat vreo 500 ron atunci (e foarte scump acolo).
Dublu test tot la Synevo l-am facut.
La CMV si toxo in sapt 28 am fost la Synlab (care tot el il amintise). Si restul analizelor le-am facut eu, din capul meu. Interpretarea a facut-o el intotdeauna, nu medicul de familie si nu pers de la laborator (acum ultima data a fost o exceptie, oricum nu am bagat-o in seama )
Oricum, chiar cand am fost racita si mi-a zis medicul de familie ceva am intrebat si ginecologul, evident ca nu erau pe aceiasi unda.
Medicul de familie spunea k dak temp e 38 e ok. Ginecologul a zis sa o scad numaidecat cu paracetamol.

Tie ce laboratoare ti-a recomandat? Presupun ca Synevo si Synlab, nu?

Lena - 35+

Mergi la inceput

Super tare, Madline

Lena - 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

buna dimineata!!
Doamnele mele are cineva ceva informatii despre primul ajutor acordat bebelusilor in diferite gazuri gen convulsii, inec, arsuri, lovituri, soc anafilactic...?vad ca la centrul Lamaze de la Arcadia se organizeaza dar eu nu pot ajunge si nici structura cursului nu-mi convine pentru ca pe mine ma intereseaza doar masurile de prim ajutr nu si ingrijirile pt nou-nascut

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Oiyoy eu nu pot accesa pag de facebook:(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Claudia 38+

Mie nu mi-a zis ca nu ar fi ok vreun laborator.
Intr-adevad la inceput mi-a zis sa ma duc la Synevo... si acolo am fost; cred k am lasat vreo 500 ron atunci (e foarte scump acolo).
Dublu test tot la Synevo l-am facut.
La CMV si toxo in sapt 28 am fost la Synlab (care tot el il amintise). Si restul analizelor le-am facut eu, din capul meu. Interpretarea a facut-o el intotdeauna, nu medicul de familie si nu pers de la laborator (acum ultima data a fost o exceptie, oricum nu am bagat-o in seama )
Oricum, chiar cand am fost racita si mi-a zis medicul de familie ceva am intrebat si ginecologul, evident ca nu erau pe aceiasi unda.
Medicul de familie spunea k dak temp e 38 e ok. Ginecologul a zis sa o scad numaidecat cu paracetamol.

Tie ce laboratoare ti-a recomandat? Presupun ca Synevo si Synlab, nu?

Lena - 35+

Eu am mers din start la synlab, as fi vrut synevo dar cand am sunat in feb sa fac programare la analizele gratuite ma programasera in IUNIE, asa am ramas la synlab, eu nu am dat asa muult pe primele analize, vreo 300 cu tot cu taxi pana in nicolina.
Eu am refacut hemoleucograma odata la 2 sapt, deja eram cunoscuta acolo stiau adresa de mail

Claudia 38+

Mergi la inceput