Nasterea la Arcadia - Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 11
lalic spune:
Buna fetele........m-am saturat de musafiri peste musafiri.........nu am timp de citit deloc, abia mai am timp pt mancare si strans rufe, noroc ca sotul meu debaraseaza masa si spala vasele si aragazul.
Gazuta mea e bine multumesc lui Dumnezeu, mai are dureri de burtica, dar na, nu poate numai sa doarma.O mai scot la amiaza in livada si ne dam in balansoar..........
Am avut azi niste musafire ce mi-a adus la fata maieu cu spatele gol si pantaloni scurti, si pijamale pt 3 ani, iar cumnata-mea niste bodiuri luate parca de la coltul strazii.Noroc cu nasica cea tanara ca mi-a inveselit ziua cu o minunata rochita hello kitty
Miercuri avem programare la controlul de 2 sapt si eco de sold, dupa care facem si ceva soping ca acus e 8 sept,nu Oana? Avem Marii doar.Abia astept sa cumpar la fetita ceva mumos si tre sa iau si pt scoala la baiat.
Pe 11 am nunta la fratemiu si nu stiu cum sa ma imbracccc
Va pup fetele poate oi reusi sa citesc si eu din urma
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
programare miercuri 24 august ora 11.
Ai grija de noi Doamne
lalic spune:
Uitasem little princes a mea papa tatuca la greu, lapte praf ii da tati noaptea ca eu sa ma pot odihni, in rest numai san
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
programare miercuri 24 august ora 11.
Ai grija de noi Doamne
gravidacori spune:
buna seara mamici,apelez la voi cu o intrebare care ma streseaza..pana la ce varsta se da calciu bebelului? nu stiu daca am retinu bine ,parca cei de la arcadia au zis pana la 3 luni..aud zeci de variante....
multumesc
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Mamici/burtici pentru cati ani ati optat, sau o sa optati pentru CIG? Eu as merge pe 1 an... Daca mai este cineva in situatia asta, vreti sa il dati la cresa dupa? Cam cand as putea sa dau bebelusul la cresa? Si a doua intrebare... Ce se intampla daca la exudat analiza nu e ok? A patit cineva? Lena - 35+ |
Buna Lena, mie mi-a iesit stafilococ la exudatul nazal, ca fiind purtator sanatos, mi-a dat tratament , un unguent, cu antibiotic, dupa care se repeta analiza.
Ce este CIG?
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
madline82 spune:
citat din mesajul lui gravidacori buna seara mamici,apelez la voi cu o intrebare care ma streseaza..pana la ce varsta se da calciu bebelului? nu stiu daca am retinu bine ,parca cei de la arcadia au zis pana la 3 luni..aud zeci de variante.... multumesc MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Corina, eu i-am dat doar cele 10 zile de calciu gluconat, apoi nu i-am mai dat deloc, daca stai bine cu calciu, cum de altfel stau maj mamicilor , prin alaptat ii dai calciu bebelusului, sau daca ii dai LP, acesta e deja imbogatit cu calciu.Acuma fiecare e cu varianta lui, unii pediatri zic pana la 3 luni, altii o data la 2 luni calciu timp de zece zile, altii zic ca e suficient Ca din laptele matern.
madline82 spune:
citat din mesajul lui lalic Uitasem little princes a mea papa tatuca la greu, lapte praf ii da tati noaptea ca eu sa ma pot odihni, in rest numai san deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi programare miercuri 24 august ora 11. Ai grija de noi Doamne |
Mare ajutor ai in sotul tau Lalic, ma gandeam ca ar fi mai bine sa te storci seara si sa ii dea sotul din biberon lapticul tau, asa ar fi cel mai bine pt mariuca ta!
Cat despre tinuta de nunta cu siguranta vei gasi ceva cand vii la shopping in iasi!
LenaC spune:
citat din mesajul lui madline82 Buna Lena, mie mi-a iesit stafilococ la exudatul nazal, ca fiind purtator sanatos, mi-a dat tratament , un unguent, cu antibiotic, dupa care se repeta analiza. Ce este CIG? Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Multumesc Madline de raspuns esti o dulce .
Era vb de CCC (concediu de crestere a copilului), nu stiu de unde am scos abreviarea CIG... neuronul meu gravid cred ca...
Sper sa imi faca din timp analiza, daca iese negatib sa am timp sa repet analiza si sa iau si rezultatul.
Daca am stafilocolul si nu am facut inca tratament dar intru in travaliu...ce se intampla?
Lena - 35+
oana.irina spune:
Buna dimineata! O saptamana minunata va doresc!
Lalic, ne era dor de tine. Chiar asa, de ce nu ii dai si noaptea tot laptic de-al tau micutei? Cadouri de acestea cred ca primeste toata lumea. Eu de exemplu, nicio hainuta din cate am primit nu am folosit-o inca. Avem si noi rabdare de la un an incolo.
Corina, la fel si eu tot 10 zile i-am dat calciu, apoi D3. Apropos, are ceva daca intr-o zi i-am dat de doua ori D3 si in alta zi am uitat de tot sa i le dau? S-a intamplat de vreo doua- trei ori in 5 sapt.
Aseara i-am dat o lingurita de aia mica de calciu. Dimineata era mai redusa iritatia. Nu stiu daca sa merg la dr. pt asta. Daca ma duc azi la spital sa o vada, nu prea mai am ce arata. Astept sa vb cu pediatrul.
loredanar spune:
salut
mada f amuzant monologul bebelusului, de genul "uite cine vorbeste".
noi suntem destul de bine. e oficial, ne-au cotropit coliceii insa ce am experimentat pana acum e o forma destul de usurica - are pe tot parcursul zilei dureri de burtica dar nu f grele , nu a avut inca nici un puseu de plans isteric. i-am dat 1 zi ALINAN dar nu si-a facut efectul f bine, ieri i-am dat ESPUMISAN si pare ca o ajuta. da parturi multe. :) a venit si rezultatul de la secretia din ochisor - nu e nici un microb , cu toate astea saraca fetita mea, oricat de des as sterge-o are puchini grosi si galben-verzui pe toata lungimea ochiului, i se prinde ochisorul cand doarme de nu il poate deschide... o sa mergem sa vedem ce tratament trebuie sa mai urmeze........... stiti ceva leacuri babesti inofensive?
quiz: de vreo doua zile bibi nu mai prinde bine sanul. cand da de san, chiar daca incerc eu sa ii bag cat mai mult din areola in gurita ea prinde intai doar varful sfarcului si il linge un pic, se stramba, se mai joaca asa un pic, si abia apoi il prinde cat de cat si trage - chiar si asa tzocaie din gurita mai ales la sanul stang. stiti la ce ma refer? ca si cum ar trage si aer. tzoc tzoc tzoc. stiu ca nu e bine cand tzocaie asa, dar nu stiu ce sa ii fac. ea inainte prindea bine sanul si sugea cu putere fara zgomot, fara sa ma doara. de la ce poate fi schimbarea asta si ce sa ii fac sa prinda sanul iar cum trebuie? multumesc !
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
claumarcoci spune:
Buna dimineata, mamici si burtici
Va doresc o saptamana frumoasa
Lena eu am optat pentru 2 ani, decat cu o bona, mai bine cu mine, eu cred ca in aceasta perioada se dezvolta si acum trebuie sa fii cat mai aproape de el.
Vreo ideea sau leac babesc pentru picioare umflate si maini ??? ca eu nu mai poot, degetele de la maini ma dor groaznic
Fetele care ati nascut, in ultima sapt inainte de nastere ati avut vreodata ganduri negre?? Eu sunt o persoana foarte optimista, dar de cateva zile numai tampenii imi trec prin cap
a... si inca ceva...legat de laptele praf... se zice ca e bine sa ai de control in casa o cutie de LP....ce fel de lapte praf ar fi mai bun???Sunt 2-3 marci dar nu stiu de care sa iau, cel care e si in maternitate sau.... astept vreo idee
Claudia 38+