Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi si Anastasiei ii place iaurtul tare mult vad.
ma gandeam ca este inca prea devreme sa i-l dau zic si eu, daca nu stiu.....
cred ca o sa-i dau dupa-masa iaurt cu cereale sau biscuiti. sau cu ce se mai combina iaurtul?

de alintat o alintam in muuuulte feluri, dar nu legat de nume. pe nume o strigam Anastasia. mama ii zice Nasty cateodata, dar mie nu-mi place prea tare.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy il mai poti combina cu fructe sau cu galbenus de ou (eu nu am incercat inca), ma uitam la nume..primele 2 litere si cu ultimele 2 litere ar iesi :Ania.....ce imi placea numele asta!! (Anya!)

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alexina, felicitari draga mea pentru casuta!!! eu ma gandeam ca pui muraturi si faci gem si tu cand colo iti cumperi casa asteptam detaliile

yasmi, raport ? pai 11 kile e bine ? da` cu minus ? ieri am imbracat rochia iar dupa 3 saptamani si sta foarte bine, adica de la piept in jos ca larga imi era si atunci cand ma primit-o , la umeri si spate... dar pe sholduri, burta si pe picioare era cam stransa si o puteam baga si scoate de pe mine numai pe cap, eh..ieri cand am pus-o iar pe mine, suprize surprize imi venea ca unsa pe mine, nu ma mai strangea nimic, larguta si am putut sa o scot pe picioare , deciiiiiii sper sa ma tina naravul si de aici inainte si sa nu ma las pagubasa, dar nu vreau.. trebuie sa continui sa ma fac si eu fotomodeala mai am inca destula carne pe burta, sa nu spun slanina dar cred ca aia numai prin sport se va duce si muschiul se va lucra la loc sa fie iar elastic nu asa lasat, dar asta dupa ce revin din ro, o sa ma duc la sala, pana la Craciun, sa ma placa Mosu si sa-mi aduca multe cadouri frumoase

Roxy, ia zi cum o alinti pe Anastasia? eu ii spun : maimutica, pentru ca se agata de mine de numa in ultima vreme, se tien bine de tricou cand e in brate, ma trage , nu ma lasa, imi baga mainile in ochi si asa mai departe , ii mai spuneam grasuna, ca s-a facut cam lemn si ma rupe de spate cand o iau in brate, vai de curu nasului la botez cand o trebui sa o tina o ora in brate si dintre englezisme ii spun: missy, little miss, naughty girl, grumpy , punky fish, spiky, astea ultimele 2 din cauza ca ii sta tot timpul parul in sus in creasta Eu rar o strig pe nume, ii mai spun Sophia dar nu i-am spus niciodata Nicole, deh.. cum se obisnuieste sa se striga puiul numai pe primul nume, al 2 lea e numai de mangaiat orgoliul tatalui Cum a spus si yasmi, mie imi place tare mult Anya, e rusesc, ca si Anastasia cred. Cunosc o fetita care se numeste Anya, asa e scrisa in certificat, e o bombonica de fetita , dulce si cuminte si desteapta , dar parintii sunt 100% romani, dar le-au placut tare mult numele si asa i l-au scris in certificat

Am pus la spalat iar o tura si nu stiu ce sa mai fac, cred ca sa ma apuc de fundu pantalonilor sa sar in sus, cum ne spunea bunica-mea cand eram mici si nu stiam ce sa facem si o intrebam ce si cum, si ea saraca asa ne spunea Abia astept sa o vad cand ma duc acum in ro acasa la mama, mi-e dor de ea si cred ca si ei de mine ca nu am mai vazut-o de anul trecut din Iunie si atunci pe fuga vreau sa o mai prind in viata sa ii arat mandrete de stranepoata ce are , cred ca piscoata e a 10 a daca am socotit bine Bunica e batrana tare si a fost bolnava anul asta si ma gandeam ca nu o mai prind dar se pare ca se tine tare pe pozitii

Ma duc sa calc rufele ca ma asteapta cuminti in cos mai trec eu pe aici mai tarziu sa vad ce mai spuneti si sper sa mai vina lumea care nu a mai trecut de mult pe aici sa ne spuna vreo 2 vorbe si sa ne arate pozici noi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor, supica de azi a fost un succes. i-am dat-o cu iaurt. a mancat aproape tot.
asta este, daca ii place ei cu iaurt asa o sa-i dau.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

felicitari
roxy, tu ii dai supica cu lingurita ? si e mai piure ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
deci laptic de azi dimineata 60 ml
atatttttttttttttt
si supita 30 ml si piure de legume 100 ml
si m-am oprit la piure
]caci ea ar mai fi mancat
vi se pare suficient
refuza lapteleeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi asa fac
e ceva nou pt mine
sa refuze lapticul tot
si sa vrea mancare gatita
si e inca micuta
abia am facut 5 luni
o iau usor
desi mi se pare destul de multa papa
ea mananca cerealele cu lingurita
aseara i-am dat 90 ml lapte praf cu 3 cupe de cereale
dar apoi nu a mai baut lapt praf pana seara tarziu cand a luat doar un 60 ml
offffffffffffff
mi se pare fffffffffff putin laptic

Mergi la inceput

cami pune i laptic si in legume.branzica de la cat timp se da ca nu mai stiu...

fetele cu bebei diversif cat de des papa bebeii?? al meu are mese tot la MAXIM 3 ore!! nu ar trebui o pauza mai mare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey..sunt deja activa azi!!

David doarme..pe "semi-burta" vorba Alexinei,numai asa vrea sa doarma si nu se trezeste imediat ce plec de langa el...

Strumfy..Davidutzu doarme bine cu mami langa el..se trezetse inca de 2-3 ori pe noapte pt titzi..nu cred ca va veni ziua in care sa nu se mai trezeasca..departe de noi gandul asta...Abia astept sa te vad miresica si sper sa iasa totul asa cum planuiesti...

Lavi..nu am inteles ce m-ai intrebat..eu ii dau suc sa il invat sa inghita pana la 6 luni cd incepem cu supica si alte cele...Nu din alte motive,doar sa il invat cu lingurita si sa inghita,plus cunoasterea de gusturi noi!!!Initial am zis ca pana la 6 luni nu ii dau nimic,dar el face acum 5 luni si cred ca pot o luna sa il invat cu suculete ca apoi la 6 luni sa bag supica nu???

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

strumf p tine!! sa fi ambitioaSA in continuare!!!

Mergi la inceput

lalely citisem intr-o postare de a ta ca vrei sa ii dai suc zilnic, tot timpul...adik si peste cateva luni , din cate am inteles eu in loc de apa...nu am inteles bine??

Mergi la inceput