Scolari de iulie-august 2004 * 78*
Raspunsuri - Pagina 5
ema spune:
Multumesc.o felie de tort cu ness?Merge la cafeluta de minune.
Noi incepem scoala miercuri...ma i-a cu frisoane!
cristalina spune:
La multi ani ema!
Io io vreau tort!
Marina si Roxana, succese maxime la scoala! Sa aveti un an exceptional!
amironeanu spune:
Salut!
La multi ani Ema! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!
Olivia, bine ca sunteti ok!
Marina si Roxana un an scolar bun si usor!
Daria multumesc mult de urari, acum mai trebuie sa-l invatam sa spuna ca are 4 ani, el arata patru degete si spune ca are 7 ani
Marcela, Stefi este stangace. I-am luat si un stilou Pelikan special pentru stangaci si stiloul "minune" care este universal.
Lia, e frumos sa ai 3 copii, dar si mie mi se pare ca in Romania este greu.
Gabi, dar acum cum dorm copii? La mine le este tare bine impreuna. Asteptam poze cu mobila.
Cristalina, le-ai mai intepat pe galusti?
Legat de scoala, avem ghiozdan (am gasit unul cu Tiker Bell care este cu bleu si mov si nu e roz!) si penar. Avem ciorapei albi si camasi. Dar mai trebuie uniforma (grena la Stefi la scoala) si pantofi. Si rechizite, numai ca am piedut lista primita la sedinta din mai si trebuie sa ajung la scoala sa o mai cer inca o data . Oare afterschool-ul incepe de luni? Emotii nu am, nici Stefi, cred ca ii va placea la scoala si nici probleme prea mari nu vom avea.
Dorsilia spune:
La multi ani Ema!
Olivia, bine ca rasuflati usurati cu Luca...
De azi intr-o saptamana incepe scoala, nu stiu de ce ma simt ca si calcata de tren ...
hai s-avem o saptamana linistita ca de luni incepe programul cazon
roberta04 spune:
La multi ani, Matei! Andrea, sa iti traiasca copiii! (eu am vazut urarea Dariei da' m-am balbait, n-am gasit in viteza pe lista...sorry )
Eu mi-am luat concediu saptamana viitoare, tocmai pentru ca nu cred ca va incepe after-school-ul...
Olivia, bine ca e bine! Roxi, multumim!
Gabi, poate o sa ai surpiza sa spuna ei ca dorm singuri, cum a facut Matei! Succes! Prietena mea, ca sa isi convinga fetita sa doarma singura in camera, ii spunea ca ii aduce patul cadouri si ii ascundea noaptea sub perna tot felul de fleacuri :)
Mani, succes la scoala!
Corina, Matei va face flaut la scoala, dar el e cam antitalent la muzica, ma astept la mari opere!
leeloo2004 spune:
Amironeanu...dorm cu noi...Tudor intre noi, Stefan in patul lui, dar lipit de al nostru... la multi ani pentru Matei!
Astept de la dl de la magazin sa-mi trimita propunerile 3d, eu i-am trimis planul camerei.
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
La Multi Ani Matei!! La Multi Ani Ema!! tot din suflet va doresc si eu toate cele bune!!
Cat despre inceputul scolii, la mine a debutat cu un inceput bulversant la afterschool (la noi afterul a inceput mai inainte de scoala), habar nu avem noi ce ne asteapta mai departe si cat de rautaciosi pot fi unii copii. Imi pare rau ca mi-am educat copilul pe principii de prietenie si deschidere neconditionata catre alti copii, acum sunt in situatia in care trebuie sa il invat sa fie selectiv si sa nu sufere pentru alegerile/marlaniile altora. Mai rau e ca sufar eu ca proasta ca nu pot sa spun altfel... asa-mi vine sa imi iau familia si sa merg unde oi vedea cu ochii, undeva unde sa fie promovate meritele si efortul personal si nicidecum fitzele si aerele ... si macar de-ar avea de ce sa-si dea aere.
Dar o societate real meritorie eu nu stiu unde as putea sa mai gasesc in ziua de astazi...
Dorsilia spune:
la multi ani Matei! era sa uit, desi de dimineata am vrut sa scriu
Andries, ce incidente au avut copiii cu after-ul? eu tocmai scriam zilele trecute despre chestia asta: copiii bine-crescuti, blanzi, prietenosi, invatati sa vada binele si frumosul vor cam avea de suferit in fata rautaciosilor, a fitzosilor, a egoistilor, a agresivilor si brutalilor ...asa ca stau si eu cu inima mica sa vad cum se va descurca Danu la scoala, inca nu-i cunosc colegii, si nu stiu in ce colectiv a nimerit, nu stiu inca in ce banca va sta, (sper sa nu il puna in fundu clasei) si nici cu cine va sta in banca; stiu ca e f important sa aiba un coleg/colega de banca cu care sa fie pe aceeasi lungime de unda, altfel se bruiaza nasol. El fiind genul meticulos, calm, organizat, are nevoie de un coleg linistit nu unul care sa sara pe banca sau sa urle cat il tin plamanii, sa arunce cu creta si sa joace fotbal cu ghiozdanele. Deja si-a pregatit ghiozdanelul, caietele, penarul, si.... mobilul, pt ca aveam un aparat in casa ce nu-l folosim, i-am cumparat o cartela de 5 euro credit, cu numar si o sa i-l dau sa-l aiba la el, sa se simta mai in siguranta; el oricum nu e genul fitzos, opulent, laudaros, nici n-o sa-l scoata din husa probabil decat daca va vrea sa ma anunte ceva in pauza. Ce ma frapeaza la el e ca mereu are tendinta sa vada binele din cei din jur, nu raul, gaseste scuze celor din jur pana si cand acestia calca in strachini deranjant, e pacifist convins. Nu se contrazice cu ceilalti copii, nu se impune, nu incearca sa impresioneze. Cu asa personalitate si temperament oare cum se va descurca in colectivitate la scoala? off, sper sa faca fata...la gradi era mai mult in grup cu fetitele la joaca
nu stiu ce cadere fizica sau psihica am dar ma simt tare epuizata
noapte buna
polux spune:
Si noi o luam maine de coada ...cum zice tati. Iar Adela ma intreaba mirata cum sa ia scoala de coada ca nu are coada. Dar copilul meu e anormal...canta prin magazin...I like school...si eu ma intrebam cati ani va mai canta asa...
Mani si Roxana copiii vostri au aceeasi invatatoare sau o schimba in fiecare an ca aici. E partea care nu-mi place...dar o inteleg, caci fiecare profesor se specializeaza pe curiculum de la o clasa, isi pregatesc materiile si sunt mai competenti asa, strangand materiale si imbunatatindu-si activitatile la o clasa, decat pregating iar si iar alta.
Noi am avut un weekend prelungit...asa ca iar am tocat ceva bani.
Ema La multi ani fericiti alaturi de baietii tai.
Andrea La multi ani scumpului mic. Deci are "sapte ani" nu?
Andreea ce s-a intamplat la after school de te-a dat asa peste cap?
Olivia deci totul e bine cu Luca. Ma bucur.
Gata fug la nani.
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Matei, la multi ani Ema! va doresc tot binele din lume!
Andreea imi pare rau de faza de la after school. si la noi cred ca vor fi elemente din astea... de fapt cred ca peste tot sunt.
eu astept sa primim anunt ca au venit uniformele... ca mai sunt doar 3 zile...
o zi buna tuturor!