Scolari de iulie-august 2004 * 78*
Raspunsuri - Pagina 20
g_ioana spune:
Vivia si eu sufar de insomnii de vreo 4 nopti,desi ma simt tare obosita nu pot dormide plans,n-am plans,am avut ceva emotii cand am vazut-o in banca
Mitzu io's de parere ca n-ar trebui sa le interzicem,vorba Viviei trebuie sa cunoasca toate variantele si el sa poate decida ce alege..
kim222 spune:
Ioana io una mi-am propus sa trec pe o cura de extraveral..sa vad viata doar in roz!
Dana deci voi faceti lectiile impreuna??
mitzura spune:
Frumoasa Maria! Dar micuta, asa-i? Eu regret ca n-avem uniforma pentru ca la noi e lupta pe hainele cu care se imbraca, are niste idei foarte fixe si nu vrea nimic altceva (de exemplu nu vrea sa poarte nimic cu guler, deci nu camasi). Azi am dus o mare lupta sa-l conving sa ia camasa, nu stiu maine ce vom face.
Hai ca dupa atata lipsit am dat in logoree
carmenp spune:
mitzu, stai ca nu cred ca vorbim despre acelasi lucruri;)) deci nu a cintat niciodata la scoala, singura rugaciune invatata a fost "tatal nostru". lectiile invatate au fost despre sfinti si sarbatorile religioase, dar nu toate, cam cele care se nimereau in perioada lectiilor de religie.
edit, ii placea religia si profu`, teme nu le`a dat acasa decit foarte rar, ceva de genul colorat desene sau raspuns la niste interbari, direct pe auxiliar
roxanaz spune:
deeeeeci.... am vazut toate pozele!!!
mie mi se par super toti, indiferent de uniforme sau nu. sper din suflet sa fie cu elan in toti anii, sa ia note bune, sa le placa... sa fie fericiti!!!!
mitzura spune:
Da, si eu sunt de parere ca trebuie sa cunoasca ambele variante si sa decida singur, eu am doar o problema cu forma in care a predata aceasta varianta. Daca e asa cum zice Carmen e ok, dar cand am dat de memorat rugaciuni m-am aricit. In fine, nu ma bagati in seama.
g_ioana spune:
Mitzu si eu am scapat de stresul zilnic cu imbracatul,ca ea vrea doar in pantaloni....azi s-a plans ca au strans-o un pic pantofii,i-am zis ca asa se intampla la domnisoare cand se incalta cu pantofi noi...colegul ei de banca cand s-a vazut dimineata imbracat in costum a ofta si a zis"in sfarsit sunt si eu un domn"....meii Maria nu-i micutza pentru varsta ei are 120 cm,in schimb colegii ei sunt inalti pentru varsta lor
amironeanu spune:
Salut!
Nu am citit, nu am vazut poze, nu am pus poze, dar promit solem sa stau diseara si sa recuperez.
Dar, nu putem sa nu intru sa urez si eu un inceput plin de succese, sa aiba mintea luminata si sa le placa la scoala.
La noi a fost foarte bine, mie mi se pare Stefi tare dulcica in uniforma ei, nu am vazut-o de dimineata cand am lasat-o la scoala si nu stiu cum a fost si nici impresii nu am. Revin, sper eu, mai pe seara.
leeloo2004 spune:
Gata, am reusit sa pun si eu pozele - le gasiti aici:
http://community.webshots.com/album/580868509LKWnlg?vhost=community
ma duc sa vad si eu pozele scolarilor!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.