Scolari de iulie-august 2004 * 78*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am vazut pozele, sunt minunati toti. Patrick pare foarte sigur pe el, Maria cred ca va conduce clasa, Giulia fericita si zambitoare. Si eu imi doresc sa fie tot asa.

La noi in clasa sunt 29. Au banci imense, se pierd in ele si stau cate doi. Deocamdata l-a pus in prima banca, ar fi foarte bine sa ramana acolo sa-l aibe sub ochi, dar cred ca ii va mai schimba. Scoala in schimb arata infiorator si e una din cele mai bune scoli din oras. De 35 de ani de cand a fost deschisa n-a fost zugravita pe dinafara niciodata, si dupa cum arata holurile nici pe dinauntru cred, holuri intunecoase, nimic pe pereti, parca ar fi puscarie. N-am apucat sa vad baia, dar ma astept la ce e mai rau.

La 5 merg si eu la sedinta cu parintii, asa ca fac un mic sondaj. Intentionati vreuna dintre voi sa ii retrageti de la religie? Eu m-am uitat pe manual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

poze cu scoleru:

https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/SuntScolar?authkey=Gv1sRgCKDg-_-85o7saA

mey la Sibiu sunt grabiti foc!!! s-au si apucat de lectii ..de aici vine diferenta de atitudine Maruta este leita mami!!!

si eu declar ca avem 2 probleme: vorbitul tot timpul si neatentia!!

Mergi la inceput

Da, au facut o activitate, sa-si scrie numele pe o floare apoi sa vina in fata clasei sa-si spuna numele si sa puna floarea pe panou. Tudor a plecat cu elan spre panou si abia in fata si-a amintit ca nu si-a luat floarea .

L-am vazut si pe Luca, tare aratos, si el sta in prima banca?

Mergi la inceput

eu asa vorbisem cu invatatoarea dar cica maine ii pune dupa inaltime ..adica Luca o sa fie in spatele clasei

noi intre timp de la 29 ne-am facut 32 ..azi se ruga inavatatoarea daca nu vrem sa mearga cativa copii si la alte invatatoare

ce-i cu manualul de religie?noi nu am primit dar stiu ca ne-a cantat popa la deschidere... 30 de minute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut si uka, la scoala si acasa. mi se pare ca a mai slabit, asa`i?
mitzu, nu intetionez s`o retrag de la religie. in clasa 1 au avut un auxiliar la religie, dupa el au invatat. lui iontu chiar i-au prins bine lectiile astea, a aflat chestii inteersante si io de la el, recunosc;))) plus ca merge cu mai multa placere la biserica
dorina, super misto poza, inspirata alegere;))

Mergi la inceput

Luca s-a inaltat...si este slab mort!! Spre disperarea socrelei!!
Poze cu scolarii nu ai?

Mergi la inceput

Si noua ne-a cantat si popa si a primit patru manuale, printre care si cel de religie. Teme din el: Dumnezeu-facatorul cerului si al pamantului, Rugaciunea-calea spre Dumnezeu, etc. Eu as intelege daca ar avea teme legate de cultura crestina, alaturi de teme din alte religii de ex. Sunt si din teme mai generale, dar cele mai multe sunt cu memorat de rugaciuni, cantati 'Sfinte Dumnezeule', etc. noi suntem ortodocsi, dar nepracticanti si nu pot sa inteleg cum poti sa predai in acelasi timp teoria lui Darwin sau evolutia pe specii si increngaturi in biologie (de ex) si in acelasi timp tema Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa. Noi suntem mai rationali ca structura, asa ca manualul asta si felul asta de prezenta lucrurile despre ce inseamna religie si spiritualitate mi se pare nepotrivit. (Sper sa nu deschid o tema controversata acum)

Poate ca depinde si de manual, intr-adevar, asa cum depinde si de profesorul de religie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,hop si iomeii ce harnice ati fost azi
Raportam o prima zi de scoala faina,cupilu super incantat,ne-am strans in careu,a vorbit directorul si apoi copii au intrat in scoala sub un tunel de flori facut de cei de clasa a IV a...am ajuns si noi parintii in clasa,am stat fix 5 minute timp in care doamna i-a intrebat de ce au venit la scoala si au raspuns in afara sa invete sa scrie si sa citeasca ca au venit sa faca sportiar la intrebarea de ce au venit si parintii cu ei..au raspuns "ca sa ne faca poze!"...dupa care noi am plecat si ei au facut 2 ore...dupa care s-au dus sa o viziteze pe doamna educatoare care a plans cand i-a vazut....
Vivia mi-a placut scolarulda' mie mi se pare ca s-a inaltat mult Uka in vacanta asta....Roxi meii ce hotarat este Pat...Daria mor de invidie ca nu aveti uniformami-a placut Giulik la maxim,se face din ce in ce mai frumoasa....Cristalina imi place scoala voastra,seamana cu a noastracred ca John trebuie sa-si cumpere pusca cat mai repede ca sa-si apere cele 3 fete frumoase.....Mitzu ce mamica tanara si frumoasa esti....deci nici Tudor n-are uniforma?
hai ca pun si eu poze imediat
edit:uite pozele
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/prima%20zi%20de%20scoala%20septembrie%202011/?start=all
Mitzu noi inca nu avem manualul de religie....insa Mariei i-am citit timp de 12 saptamani toate numerele din biblia ilustrata pentru copii de la adevarul si a fost foarte interesata....

Mergi la inceput

Noi am primit 3 manuale..eu sunt pro ceea ce ai scris..noi suntem familie inclinata spre ateism cu copil bisericos
Noi i-am explicat ambele teorii..el sa decida..dar sa memoreze cantece religioase..asta imi pare cam mult..

edit: bibia pt copii am terminat-o si noi si i-a placut! dar din ce spune Adela, reiese alt gen de clasa de religie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Asa,am vizionat!Foarte frumosi cu totii,veseli nevoie mare ...cu adevarat emotionant.Eu sunt mai emotiva...cred ca stiu cum e si cu copilul cu un cap mai mare ca mine....si probabil de asta sunt mai sensibila la frumusetea varstei de mic scolar.ca e asa frumos acum...sunt asa de dulci...pe urma mai auzi cate una ca io azi...arati ca o mumie,si asta numai ca azi m-am machiat putin.deci jale pe toate fronturile.
ma duc repede la lectii ca pe urma incepe cascatu,intinsu,mie sete,vreau pipi...si se face seara.4 pagini la mate si 3 la deutsch.la nebuni scrie pe fruntea mea.

Mergi la inceput