Scolari de iulie-august 2004 * 78*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mai cere si proteina C reactiva si un fibrinogen. Daca tot o inteti eu i-as face si o calcemie si o sideremie..si macar stii ca ai verificat tot!Sanatate!

25 in clasa?? super bine!! Noi suntem 29..

de azi tot aranjez pe la Luca prin camera..vreau sa fie maine ..luni!
Am si 2 bolnavi,tata cu oligurie si criza de hemoroizi ..si tati super racit,la pat..trecut de azi pe antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina eu stau intr-un cartier tanar si deci cu muuuulti cupiice bine ca si-a facut efectul antibioticul la Ioana!
Eu ca sa scap de stres si emotii m-am apucat de prajiturit,fac krem a la krem si cornulete cu rahat...cum de pe geamul de la bucataria mea vad exact ce se petrece la scoala,am vazut cum invatatoarea mandrei a venit si azi la scoala pentru ultimele pregatiri si acum o echipa de mesteri traseaza careul proaspat in curtea scolii cu var alb....asa ca mi-au crescut emotiile in loc sa-mi scada
Vivia insanatosire grabnica celor doi bolnaviori!
Noi suntem singurel de miercuri,tati este prin delegatiuni dar datorita tehnicii avansate in fiecare seara ne-am conversat pe mess/webcam...ieri mi-am luat morala de la fi'mea"din cauza ta,care stai toata seara pe mess cu iubitelul tau,am uitat sa-mi hranesc animalutele webkinz...acum trebui sa le duc la doctor,ca tu cu iubitelul tau,toata seara,titititi tutututu!!"...io siderata"care iubitel?"..."cum care,tata!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
...ieri mi-am luat morala de la fi'mea"din cauza ta,care stai toata seara pe mess cu iubitelul tau,am uitat sa-mi hranesc animalutele webkinz...acum trebui sa le duc la doctor,ca tu cu iubitelul tau,toata seara,titititi tutututu!!"...io siderata"care iubitel?"..."cum care,tata!!"

Ioana imi dai voie sa rad....e tare Maria. O pup dulce.

Un inceput de scoala cu zambet pe buze va urez...fara emotii prea mari ca sa nu uitati sa faceti poze cu noii scolarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Dragi scolarei, mult succes, tin pumnii si va astept cu impresii si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
is prima?
la noi a fost in regula, de dimineata Patrick s-a suparat de numa' cand i-am zis ca azi nu face ore . am fost am luat florile comandate de ieri, am ajuns la 9 fara ceva toata trupa in par in curtea scolii, unde va dati seama, aglomeratie maxima. s-a inceput dupa 9, un speech scurt, cantat imnul, si strigat clasele. s-a intrat in clasa, copiii fericiti ca au scapat de stat in picioare (se cam plictisisera... ). Patrick s-a dus direct la doamna si a intrebat-o "eu unde stau?", s-a asezat in banca, cam atat. abecedarul si matematica erau impachetate frumos ca un cadou.. tare dragut . sunt 35 in clasa, enorm.. dar asta e.
astept si eu impresiile dupa prima zi, si mai ales dupa celelalte
iata si cateva poze din prima zi

Mergi la inceput

Cori ahahaha ce poza ai pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io a doua

https://picasaweb.google.com/117953968879563875495/September122011#

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Felicitari pentru un nou inceput !
Nu pot sa nu spun ca parca incepe copilul meu scoala cind va citesc, asa emotii am !

Roxi - felicitari ptr scolarul Patrik, se vede ca e stapin pe sine si de-abia asteapta sa inceapa scoala.

Daria- imi plac pozele si mai ales imi place clasa, unul singur la masa . Asa da ..la noi se sta la mese de cite 6 copii , unii stau cu spatele de fapt la tabla sa zic asa , dar aglomeratie mare rau.
Aici nu se duc flori la scoala, decit la sf de an .

Asteptam in continuare poze si impresii din prima zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Frumos Patrick si frumoasa Pupu

Ce sa va zic ? Doamna e o draguta si o finuta si imi place again and again !
La 5 avem sedinta, listuta pe care am primit o deja e bifata toata.
Ce sa va zic, imi si va doresc sa mearga cu drag ! Pt mine asta ar conta cel mai mult, mai mult decat orice altceva.

Asa cum 4 ani de zile alerga spre usa gradinitei noastre mici, ca si acum imi curg lacrimile, atat de bine a fost la gradi, nu pot exprima in cuvinte, am trecut azi pe acolo, daca asa va merge si spre scoala, indiferent de rezultate, voi fi fericita

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

si la noi sunt banci de un copil, erau aranjate special ca sa fie mai mult loc.
ce fericita e si Giulia!!
doamne ajuta sa ii tina

Mergi la inceput