Scolari de iulie-august 2004 * 78*
Raspunsuri - Pagina 17
kim222 spune:
Mai cere si proteina C reactiva si un fibrinogen. Daca tot o inteti eu i-as face si o calcemie si o sideremie..si macar stii ca ai verificat tot!Sanatate!
25 in clasa?? super bine!! Noi suntem 29..
de azi tot aranjez pe la Luca prin camera..vreau sa fie maine ..luni!
Am si 2 bolnavi,tata cu oligurie si criza de hemoroizi ..si tati super racit,la pat..trecut de azi pe antibiotic
g_ioana spune:
Cristalina eu stau intr-un cartier tanar si deci cu muuuulti cupiice bine ca si-a facut efectul antibioticul la Ioana!
Eu ca sa scap de stres si emotii m-am apucat de prajiturit,fac krem a la krem si cornulete cu rahat...cum de pe geamul de la bucataria mea vad exact ce se petrece la scoala,am vazut cum invatatoarea mandrei a venit si azi la scoala pentru ultimele pregatiri si acum o echipa de mesteri traseaza careul proaspat in curtea scolii cu var alb....asa ca mi-au crescut emotiile in loc sa-mi scada
Vivia insanatosire grabnica celor doi bolnaviori!
Noi suntem singurel de miercuri,tati este prin delegatiuni dar datorita tehnicii avansate in fiecare seara ne-am conversat pe mess/webcam...ieri mi-am luat morala de la fi'mea"din cauza ta,care stai toata seara pe mess cu iubitelul tau,am uitat sa-mi hranesc animalutele webkinz...acum trebui sa le duc la doctor,ca tu cu iubitelul tau,toata seara,titititi tutututu!!"...io siderata"care iubitel?"..."cum care,tata!!"
polux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana ...ieri mi-am luat morala de la fi'mea"din cauza ta,care stai toata seara pe mess cu iubitelul tau,am uitat sa-mi hranesc animalutele webkinz...acum trebui sa le duc la doctor,ca tu cu iubitelul tau,toata seara,titititi tutututu!!"...io siderata"care iubitel?"..."cum care,tata!!" |
Ioana imi dai voie sa rad....e tare Maria. O pup dulce.
Un inceput de scoala cu zambet pe buze va urez...fara emotii prea mari ca sa nu uitati sa faceti poze cu noii scolarei.
roxanaz spune:
neata doamnelor
is prima?
la noi a fost in regula, de dimineata Patrick s-a suparat de numa' cand i-am zis ca azi nu face ore . am fost am luat florile comandate de ieri, am ajuns la 9 fara ceva toata trupa in par in curtea scolii, unde va dati seama, aglomeratie maxima. s-a inceput dupa 9, un speech scurt, cantat imnul, si strigat clasele. s-a intrat in clasa, copiii fericiti ca au scapat de stat in picioare (se cam plictisisera... ). Patrick s-a dus direct la doamna si a intrebat-o "eu unde stau?", s-a asezat in banca, cam atat. abecedarul si matematica erau impachetate frumos ca un cadou.. tare dragut . sunt 35 in clasa, enorm.. dar asta e.
astept si eu impresiile dupa prima zi, si mai ales dupa celelalte
iata si cateva poze din prima zi
szivarvany spune:
Io a doua
https://picasaweb.google.com/117953968879563875495/September122011#
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
bunny spune:
Felicitari pentru un nou inceput !
Nu pot sa nu spun ca parca incepe copilul meu scoala cind va citesc, asa emotii am !
Roxi - felicitari ptr scolarul Patrik, se vede ca e stapin pe sine si de-abia asteapta sa inceapa scoala.
Daria- imi plac pozele si mai ales imi place clasa, unul singur la masa . Asa da ..la noi se sta la mese de cite 6 copii , unii stau cu spatele de fapt la tabla sa zic asa , dar aglomeratie mare rau.
Aici nu se duc flori la scoala, decit la sf de an .
Asteptam in continuare poze si impresii din prima zi
szivarvany spune:
Frumos Patrick si frumoasa Pupu
Ce sa va zic ? Doamna e o draguta si o finuta si imi place again and again !
La 5 avem sedinta, listuta pe care am primit o deja e bifata toata.
Ce sa va zic, imi si va doresc sa mearga cu drag ! Pt mine asta ar conta cel mai mult, mai mult decat orice altceva.
Asa cum 4 ani de zile alerga spre usa gradinitei noastre mici, ca si acum imi curg lacrimile, atat de bine a fost la gradi, nu pot exprima in cuvinte, am trecut azi pe acolo, daca asa va merge si spre scoala, indiferent de rezultate, voi fi fericita
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
si la noi sunt banci de un copil, erau aranjate special ca sa fie mai mult loc.
ce fericita e si Giulia!!
doamne ajuta sa ii tina