Scolari de iulie-august 2004 * 78*
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Neatza...meii a venit cam rapid toamna asta...eu declar ca nu m-am incalzit destul vara astamai vreau zile calduroase si cu soare!!!
Cristalinasi noi am tras-o rau de la niste ganglioni umflati...antibioticul care ni-l daduse ne-a facut mai rau decat bine...eu zic sa-i faci totusi niste analize de sange Ioanei,pentru linistea ta si sa-l observi cum evolueaza!
Roxi adik orele sunt de 45 de minute?...super!!!meii constat ca desi lucrez in invatamant de atatia ani am multe lipsuri....si daca tot mi-a ramas un pitic pe creier fac un sondaj de opinie ai vostri ce fel de table au la scoala clasice cu creta sau moderne cu markere???
hai pupicei,azi avem program de invelit caiete si scris etichete....(si de invatat mandra intensiv pana luni, cum sa faca pp la o toaleta normala tinand cont ca la gradi au avut turceasca si nu m-a durut capul ca ar putea lua cine stie ce carcalaci)
cristalina spune:
Corina, petrecere frumoasa la party, sa aveti vreme buna!
Aici sta sa ploua! Asta pen' ca saptamana trecuta imi faceam griji ca nu o sa am cu ce sa imbrac Mariuca in prima zi de scoala...
Daca o sa stea in camasa cu maneca lunga in soare in curtea scolii o sa transpire!
Am fost la gradinita, evident nici picior de doamna pe acolo.
Am comandat buchetele la florarie! "unul frumos, ca de prima zi de scoala!"
S-a afisat lista de rechizite la scoala. Avem aproape tot, mai trebuie mici chestii...
Doamna cand am vorbit a zis ca ea nu vrea fondul clasei, trebuie sa ducem noi hartie igienica, servetele, creta...chestii din astea.
O sa ne lamureasca la prima sedinta.
cristalina spune:
Corina, cum zice Roxi...mai zicem ca avem probleme! 2 ani zici?!
Ioana, eu incerc sa ii explic Mariei de nu stiu cand...Nu se prinde frate, ma baga in boala!
roxanaz spune:
Ioana noi avem tabla de sticla, se scrie cu creta. din cea clasica.
eu am vizitat si toaletele in primavara, cand era scoala.. si am fost surprinsa sa vad ce curate si ingrijite erau. asa ca nu prea imi fac griji de asta.
ema spune:
Cristal,multa sanatate micutei.Si eu am renuntat la informatii medicale pe net,la simtomatologia si analizele mele, dupa capu netului eram oale si ulcele.Si la intrebarea mea ...doctore...ce garantii am ca scap?Liebe Frau...io nu vand electrocasnice sa dau garantii!!!
Lia...stai sa-ti mai zic si eu ceva.Ricu are o invatatoare...io personal o iubesc,plodu meu o adora...e ceva de necrezut ce doamna e asta.Dupa trei luni de scoala s-a imbolnavit si a revenit dupa trei luni.atata o jelit Ricu...ptr. ca in fiecare zi aveau ore cu trei alte invatatoare....restul din scoala...prin rotatie.Asa ca,daca nu a apucat sa-i intre la suflet...eu spun ca nu v-a fi nici o probleme...era mai nasol daca se acomoda cu dinsa si apoi venea alta.
Corinai,musai sa pui poze cu doamna craci lungi...tre sa fie o revelatie...Cat despre copii mai mari...eu am concluzionat ca la adolescenta se contureaza treaba care ai avut-o cu copilul mic fiind...daca nu construiesti de timpuriu o relatie de prietenie...n-ai facut nici o treaba.Eu discut cu Serban la modul...mey care te-a invata sau ti-a spus de masturbare...nu ti-a zis si ca servetelele se arunca la cosul de gunoi...nu se arunca sub pat?
acu sa trecem la ale noastre...Tema de ieri a lui ricu o fost...o compunere pe o pagina A4 despre cum si-au petrecut vacanta,doua pagini de execitii la mate,adunarea si scadere pina la 20 ,si o pagina ca un fel de CV...hobby,muzica preferata,adresa,materia preferata,ce-si doreste sa ajunga,ce prieteni are,animalul prefera...si multe altele.trebuie sa recunosc ca ...e mult al naibii.
ema spune:
am uitat ce era mai important...aseara o fost cutremur
PS:poze
http://family.webshots.com/album/580797520cauZfy
g_ioana spune:
Ema super baieti aiimi place ca-s finutisa-ti traiasca.....da'cam lunga tema a avut Ricu...ce nu inteleg eu,de ce la noi se vehiculeaza ideea ca nu ai voie sa dai teme multe pentru acasa ca asa-i in occident
Meii ieri am ratat-o pe Marina,dar nu-i tarziu nici azi asa ca la multi ani fericiti Marina!si te asteptam sa ne mai povestesti cum mai este iarna in africa
corianai spune:
Ioana, occident si occident... la noi sunt teme putine pana in a 7-a, si niciodata de pe o zi pe alta!! In clasa 1 am impresia ca lipsesc cu desavarsire Mara are multe teme acum in a 8-a dar are intotdeauna timp la dispozitie, min 2-3 zile, sa planifice, sa aiba si alte activitati, etc. De regula sunt pt saptamana urmatoare ca sa nu se streseze nimeni. Bine ca nu sunt eu eleva aici ca sigur as uita de ele
La multi ani Marina
inca o data we frumos duamnelor