Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
Floric, eu m-am revoltat doar citind
si cred ca trebuie facut ceva, reclamata la Protectia copilului, macar sa vina sa constate si poate o sperie , cu toate ca daca ea e imuna la plansul copilului si il considera sursa problemelor ei, nu cred ca o sa se schimbe asa deodata !!
Din pacate e plina lumea de tot felul de asa zisi parinti 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
merci frumos
dar mi-am confectionat una singurica. f bine a iesit si f ieftina
. daca nu ai inclinatii catre croitorie atunci comand-o pt ca e f utila. eu dorm super bine cu ea in plus de asta imi protejeaza burta daca mi se catzara mandrul in patul meu peste noapte, mai tarziu am vazut de la sora-mea ca este extrem de utila pt pus bebelusul pe ea
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Mada, intalnirea este sambata. Haideti si voi!!! ![]() Aris te intereseaza asa ceva? http://pernegravide.weebly.com/index.html Imi comand 2 astfel de perne si daca mai comand inca una ni le trimite gratuit. Este tare faina perna. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
mama de
mic +
aris26 spune:
hmmmm suna foarte tentant![]()
multumesc mult
| citat din mesajul lui simonapro Multumim tare mult pentru urari ![]() Aris: cu mare drag ti-as face niste gogosi, in drumul spre vama te abati pe la mine. Si normal ca o sa facem galarie la nastere, abia asteptam ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
mama de
mic +
aris26 spune:
acuma si tu...lasa timpul sa rezolve problema. iti faci acum o mie de ganduri si nici nu stii ce o sa fie pana la capat, poate copilul alege in locul tau. eu sunt pe dos. vreau naturala si imi e groaza sa nu imi faca piticul(sau soarta) vreo surpriza. dar tu stii f bine ca decizia cezariana/naturala nu ne apartine in totalitate...asa ca let it be
| citat din mesajul lui Kea Floricu, eu cred ca Dpc-ul e singurul in masura. Macar le fac o vizita si vad ce-i acolo. Fetele, eu sunt bine fizic, cu capul am o problema. M-a pus naiba si am citit dezavantajele nasterii naturale dupa cezariana si plang, de zici ca cine stie ce ma asteapta. Am intrebat dr (aici dr care te urmareste in sarcina, n-are nici in clin nici in maneca cu cel cu care nasti in spital) si cica ea imi recomanda nasterea naturala, desi sansa sa nasc natural e de 50%. S-a aratat chiar dezamagita ca imi trece prin cap sa cer cezariana direct. Cam asa mi s-a parut mie, ca nu indrazneste nimeni sa-ti zica asa ceva. Mai scriu maine, acum parca nu mai am putere.Keutu cheliutu |
mama de
mic +
bebe_shtrumf spune:
Buna dimineata!
Am un nod in gat..insa sunt foarte ok, doar ma uit la poze si rad asa cu jumatate de gura.adika ne-a facut cu mana alea alea, foarte degajata..sa vedem cum o atrage ca nu sunt activitati doar joaca si socializare...sper sa stea.
Ari de abia a stat sa o schimb de incaltari, s-a imprietenit repede, deja face amancare la masute si schimb de pisici cu un baietel.
Doamna de dimi e ok, cam batrana insa e foarte blanda, s-o vedem pe cea de dupa-masa...
Am poze aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.217821238271590.61863.100001311452589#!/photo.php?fbid=217821351604912&set=a.217821238271590.61863.100001311452589&type=1
ce sa mai zic..
Nicky vestea e ca am ratat ovulatia tura asta, vedem din sept incolo.
Floricule eu zic sa-ti faci datoria ca asa e corect si afta de tine, mai ales fata de copil, adika nu ne bagam nu nu, si dc pateste ceva copilul...shit am oroare la faze d-astea, ce mame nebune de legat.
deci aiz am morcovul cu toata fam de iepuri...dar sunt tare pe pozitii.
revin![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Neata,
Floric, nu cred ca Protectia Copilului de la noi din tara e solutia. daca femeia e nebuna exista riscul sa se razbune ulterior pe copil si in loc de 4-5 ore sa planga 6-7.
Din pacate e plina lumea de idioate. Si parca se inmultesc. si mi se face greata cand le vad si imi vine sa le bat in gura ca pe coasa.
Kea, sincer, daca nu as fi fost si eu gravida mi se parea funny ca plangi la cele citite. E clar ca hormonii au luato unu-n stanga si restu-n dreapta. Odihneste-te si alege varianta care te coafeaza pe tine cel mai bine (nu pe doctora).
aris26 spune:
hmmmm...sensibil subiect. da sa stii ca ce ni se pare noua maltratare nu are aceeasi semnificatie pt toata lumea. eu am printre cunostinte, femei cu scoala si toate conditiile, mame care era f mandre ca si-au dezvatat plozii de tinut in brate lasandu-i sa urle pana la epuizare. cunosc altele care au aplicat metode barbare din punctul meu de vedere pentru a invata copilul sa adoarma singur...etc. faptul ca nu prea il scoate afara si ca il lasa sa planga nu prea e motiv de chemat asistenta sociala. stiu ca pt tine e f greu sa asisti la toate astea dar ma indoiesc ca ai ce face(dar poti incerca pt sufletul tau)
| citat din mesajul lui Floric Tufete, cred ca de 2 ani de zile tot aman sa supun atentiei acest subiect... Vecina de deasupra mea, de o seama cu mine, are un copil (s-a "gresit" cu un cineva, iar parintii ei nu au fost de acord cu relatia drept pt care ea a ramas singura si isi creste copilul in familia ei de baza). Tufete...din ce AUD si vad (de fapt, nu vad caci nu prea il scoate afara dar si asta e o forma de maltratare) acest copil este pur si simplu maltratat. Sa ma fac inteleasa... Cand era mic plangea, dar puneam pe seama ca e mic si l-o fi durand ceva si nu stie. Desi si atunci, imi venea sa merg la usa ei sa il iau eu in brate caci stiu ca ea , mama, nu o facea. Pt ca copilul plangea pana la exasperare, pana nu mai avea aer. De unde imi dadeam seama ca ea nu are nici o treaba cu copilul, pt ca sa auziti ce e la gura ei cand plange sarmanul..."animalule,...tace..." si multe de genul. Va dati seama ca ala tipa si mai tare. Inteleg ca din cauza situatie cum a aparut copilul familia ei doar o tolereaza prin casa nu o si ajuta. Dar nici ea nu e intreaga cu capul sa te comporti asa cu uncopil mic si mai presus de toate este copilul tau. Nu cred ca vreti sa auziti in acest moment ce aud. Dar...timpul a trecut ori acest copil seara de seara plange continuu. Si ma refer la seara pt ca atunci sunt eu acasa si mai stau si prin casa. Initial am pus pe seama ca o fi momentul baii si nu o vrea sa faca. Dar au fost si seri cand se auzea apa balacindu-se deci...nu baia e problema. Nu stiu de ce plange dar acest copil cred ca din 16 ore de veghe sau cat o sta el treaza cred ca 4-5 le plange pe zi. Aseara iesise pe holul scarii si urla, cred ca prinsese usa deschisa la intrare. Mama a incercat sa o abordeze pe mama micutului dar ea tare impertinenta a repezit-o pe mama si de atunci nici buna ziua nu ii mai da. In fine...problema e ca ...personal...ma simt si eu traumatizata alaturi de copilul asta cand il aud plangand in fiecare seara, si gandindu-ma la copil...el sigur traieste intr-o nebunie. Ca sa nu mai spun ca NU il scoate afara. Pana la 1 an...doar la medic il scotea cu masina in rest...pe balcon ca era frig afara...Acum foarte rar o vad cu copil afara dar cel putin o mai vad fata de anul trecut. In fine...ce e de facut? De reclamat e usor...dar cine si ce va face??? Protectia Copilului...VAX... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
mama de
mic +
aris26 spune:
fetelor, ajutati-ma si pe mine. caut o olitza dar vreau sa fie stabila, sa nu alunece, sa fie mai inalta sa se poata aseza singur cu usurinta(asa cum ne asezam si noi...ca nu stiu de ce copii trebuie sa se chinuie mai mult ca noi) si sa nu aiba nimic in fatza ca sa nu trebuiasca sa il dezbrac de tot, sa il pot lasa cu pantalonii in vine. daca aveti una care sa impace situatia va rog mult spunet-mi modelul, marca si de unde sa o iau.
va multumesc mult ca mi-ati asigurat galeria

mama de
mic +
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor, ajutati-ma si pe mine. caut o olitza dar vreau sa fie stabila, sa nu alunece, sa fie mai inalta sa se poata aseza singur cu usurinta(asa cum ne asezam si noi...ca nu stiu de ce copii trebuie sa se chinuie mai mult ca noi) si sa nu aiba nimic in fatza ca sa nu trebuiasca sa il dezbrac de tot, sa il pot lasa cu pantalonii in vine. daca aveti una care sa impace situatia va rog mult spunet-mi modelul, marca si de unde sa o iau. va multumesc mult ca mi-ati asigurat galeria ![]() ![]() ![]() mama de mic +![]() |
Noi avem o olita Chicco. e simpla si fara briz-brizuri
http://www. tookie.ro/olita_chicco.html
(eu am primit-o cadou). In mod sigur gasesti la ligheane si oale in piata!
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Noi avem o olita Chicco. e simpla si fara briz-brizuri http://www. tookie.ro/olita_chicco.html (eu am primit-o cadou). In mod sigur gasesti la ligheane si oale in piata! |
exact din asta avem si noi doar ca pe roz
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

si
Lucian(16.03.2009) si de
M-a pus naiba si am citit dezavantajele nasterii naturale dupa cezariana si plang, de zici ca cine stie ce ma asteapta. Am intrebat dr (aici dr care te urmareste in sarcina, n-are nici in clin nici in maneca cu cel cu care nasti in spital) si cica ea imi recomanda nasterea naturala, desi sansa sa nasc natural e de 50%. S-a aratat chiar dezamagita ca imi trece prin cap sa cer cezariana direct. Cam asa mi s-a parut mie, ca nu indrazneste nimeni sa-ti zica asa ceva. Mai scriu maine, acum parca nu mai am putere.