Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 24
bebe_shtrumf spune:
Noi avem de la inceput de la Nuk, e verde ca o laba de Hipopotam, are agatator, are partea din spate mai inalta,in fata nu iese cucul, ca am avut si vizitatori cu "altfel de pasarica" si n-a iesit mimik.![]()
Suntem ff multumiti de ea.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
aris26 spune:
multumesc mult fetelor. dar nu ma lamuresc din poza. e tot din aia joasa de sta copilul pe vine? cu genunchii la gura?
ca am si eu una asa dar se aseaza greu pe ea cand vine saracu' cu pantalonii in vine si cu spatele iar la ridicat are nevoie de ajutor altfel o rastoarna. ma gandeam la ceva care sa ii vina pana la genunchi asa...cum ne vine si noua vasul de wc
intelegeti?
stiu...problema serioasa pe capul meu![]()
mama de
mic +
anca_nicolae spune:
Kea,
iti tinem pumnii sa treci cu bine de nastere [cum o fi ea] si sa ajungi acasa cu bb sanatos! Acum, legat de nastere, chiar nu inteleg de ce iti faci atatea planuri pt ceva ce nu este deloc [dar deloc] predicitibil. Aris ti-a zis bine, lasa ca vezi tu in ziua aia cum o fi. Uite eu, am nascut de 2 ori natural, fara epidurala [cred ca nici nu auzisem eu de asa ceva prin 1900 toamna], fara rupturi, fara complicatii, am bazinul lat
, ca sa zic asa, suficient, si totusi bb3 s-a nascut prin cezariana. Eu am plans prin spital cateva ore in timpul travaliului, insa daca medicul a hotarat ceza, asta este, e prea frumusel si cu ochi calzi ca sa nu fi ascultat de el :)). Pana sa intru in operatie, a venit o asistenta pe hol si mi-a zis ceva interesant: "draga, ce tot plangi atata, ori natural, ori ceza, pana la urma, TOT O NASTERE este!" Si asa si este, dureri tot ai, ca in ziua x sau dupa, important este sa ajungeti acasa cu bine amandoi. Peste ani, toate acele clipe vor fi doar amintiri, si vom trai mereu in fata doar cu prezentul si viitorul copiilor nostrii.
Ia sa intrebam aici pe fete, cate din ele au sentimentul ca nasterea aceea, din 2009, parca e asa departe... si cate alte lucuri s-au mai intamplat de atunci...
Hai, concetreaza-te pe astea cateva zile de somn inainte de nopti de alapatat, pe ceva ordine prin dulapuri, stii faza cu curatenia dinainte de nastere, ai atatea altele de facut, ca TIMPUL petrecut pe net pt "stabilirea/programarea" nasterii este PIERDUT.
si sa va vedem cu bine acasa!!!
Floric,
revin.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
olishka spune:
Salutare!!!
Bebe sa va acomodati repede la gradi
Se pare ca n-o sa aveti probleme
Noi stam astazi acasa caci David este racit cobza. Si aveam si programare la coafor astazi. El cred ca este fericit, caci sta acasa.
Aris super ca ai reusit sa-ti faci singurica perna. Eu nu am rabdare.
Legat de olita...pana acum am folosit una simpla, 10 lei de la primii pasi - intr-adevar statea nasol pe ea si-si facea fundul varza. Dar astazi am inaugurat olita pe care a primit-o de ziua lui, cand a facut un an. Eu una n-as da atatia bani pe o olita, dar este tare faina. Sta exact ca pe un scaunel, cand face pisu canta ceva melodii pe-acolo, are aparatoare pt puta, o poti folosi ca inaltator la baie, se curata tare usor. Iti las link
http://idealbebe.ro/fisherprice-olita-fisherprice-olita-printului-p-4883.html
Si cand imi aduc aminte ca la Jumbo, in Bulgaria aceasta olita era in jur de 20 de euro si la noi este aproape triplu....
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
olishka spune:
Kea si eu iti tin pumnii si te incurajez. Eu zic sa stai linistita si sa lasi doctorii sa decida, sigur o sa fie ok 
si
16+
aris26 spune:
ei uite asa ceva cautam. hahahah ce idee mi-ai dat

in w-e pleaca sora-me ain bulgaria si o trimit la jumbo, oricum vrea si ea un caruciur umbrela

merci mult de ajutor
de asta imi place mie sa imi scriu dileme existentiale aici, mereu vine o fata cu o super idee
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Bebe sa va acomodati repede la gradi Se pare ca n-o sa aveti probleme![]() Noi stam astazi acasa caci David este racit cobza. Si aveam si programare la coafor astazi. El cred ca este fericit, caci sta acasa. Aris super ca ai reusit sa-ti faci singurica perna. Eu nu am rabdare. Legat de olita...pana acum am folosit una simpla, 10 lei de la primii pasi - intr-adevar statea nasol pe ea si-si facea fundul varza. Dar astazi am inaugurat olita pe care a primit-o de ziua lui, cand a facut un an. Eu una n-as da atatia bani pe o olita, dar este tare faina. Sta exact ca pe un scaunel, cand face pisu canta ceva melodii pe-acolo, are aparatoare pt puta, o poti folosi ca inaltator la baie, se curata tare usor. Iti las link http://idealbebe.ro/fisherprice-olita-fisherprice-olita-printului-p-4883.html Si cand imi aduc aminte ca la Jumbo, in Bulgaria aceasta olita era in jur de 20 de euro si la noi este aproape triplu.... ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
mama de
mic +
anca_nicolae spune:
Floric,
cu mama aceea, vecina ta, cred ca ar fi mai usor sa vorbeasca cineva de varsta ei, adica tu. Si iti explic de ce. Eu locuiesc tot in bloc, si daca ar veni vreo tanti sa imi spuna [si au mai si venit, una mai ales
] ca vezi ca ti-am auzit bb3 plangand azi nopate, de ce nu incercai sa-l potolesti, m-as oftica. Pentru ca, pe de o parte, sunt situatii cand bb3 plange si in brate, si trec vreo 5-10 min [in brate, cu capul pe umar] pana se linisteste, si deci ma simt pusa la zid pe nedrept, si pe de alta parte, chiar si de ar fi adevarat, "morala" venita din partea unui om cu ALT program de viata [ca nah, e tanti] nu se muleaza pe mine. Aaa, am si eu o vecina sus, tot de varsta mea, care, cateodata, cand ma vede cu bb3 pe scari, vorbeste cu el si zice: "mai bebe, de ce o tot superi pe mami? Te-am auzit aseara plangand, pai.. e frumos?" Apoi, catre mine: "Si eu cu al meu.., cand era mic, tot asa ma mai chinuia noaptea..." Eee, asta este altceva. Simti ca cineva relationeaza cu tine pe semnul EGAL, nu pe cel de "educator"/atotstiutor de toate.
Acum, revenind la vecina ta, e foarte probbail, pe langa problema cu plansul prea mult, sa fie si alte probleme, nescosul afara, lipsa afectiunii, etc. De accea, eu cred ca ar trebui TU sa incerci sa vorbesti cu ea, dar cumva din postura de persoana care ii intelege greutatile, si abia apoi sa vezi daca intr-adevar se comporta cu acel copil ca si cu o povara, sau totusi il iubeste. Apoi, in functie de asta, vii aici si ne pove si vedem ce e de facut.
Nu as merge din prima la protectia copilului, pana nu as sti exact ce este in sufletul/mintea acelei mame, daca o depaseste situatia, daca nu-l iubeste deloc pe copil, si daca un ALT parinte i-ar fi mai potrivit copilului. Pentru ca, pana la urma, a chema protectia sociala este cumva, egal, cu a decide DEJA ca un alt parinte/statul i-ar fi mai bun copilului. Inca nu stim, de aceea ar trebui sa vorbesti TU cu ea. Daca iti este greu sa o suni la usa [in sensul ca pare aiurea] atunci ai putea sa scrii o scrisoare, in care spui ca TU ai nevoie sa te confesezi cuiva, si ai vrea sa vorbesti cu ea..." si o pui la cutia postala a ei... Ce zici de idee? Stiu, suna ca la detectivi, dar stii ca asta este "farmecul meu"

La o adica, daca se va dovedi ca acel copil nu este deloc deloc iubit si acceptat in acea familie/mama, poate il iau eu. [pe langa 3 tipete, ce mai conteaza unul in plus :)))]
Oliska,
venim si noi, la mogosoaia. Dar eu abia acum am vazut ca gaza pleaca din tara.. unde? Cu serviciul lui Marius?
Aris
cu olita, stiu faza cu rasturnatul/genunchii la gura, eu zic asa: daca tot vrei olita, asaza olita intre 2 scaune, astfel incat, sa aiba cum sa se sprijine vitamina cand se ridica. Dar, cum l-am vazut eu pe Luca, foarte dezvoltat mental, poate mai bine il "tentezi" [ca in povestea interactiva cu ursuletul la gradi] sa mearga la reductor?
simplisor
nu-i asa ca citind mai sus ce i-am scris lui floric ti-ai amintit de faza cu herastrau si acel copil, cu cutia de pilaf si ma-sa la ping-pong??? :))))
Fetelor, cu emigratul in suedia parca nu mai sunt asa de patrunsa de idee..., parca m-ar tenta spania???? Eu, cu IT, as avea ceva sane? Au pe acolo, prin "spaniolia", firme de it cat de cat de baza?
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
olishka spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 ei uite asa ceva cautam. hahahah ce idee mi-ai dat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in w-e pleaca sora-me ain bulgaria si o trimit la jumbo, oricum vrea si ea un caruciur umbrela![]() ![]() merci mult de ajutor ![]() de asta imi place mie sa imi scriu dileme existentiale aici, mereu vine o fata cu o super idee
mama de mic +![]() |
Ma bucur ca ti-am fost de folos
Chiar acum s-a ridicat David de pe ea si s-a simtit tare bine 
Roag-o te rog pe surioara sa se uite si la carucioare 3 in 1 la preturi. Daca au preturi faine parca as face si eu o excursie pana in Bulgaria.

si
16+
olishka spune:
Gaza pleaca dupa Marius
din pacate o sa stea cam multisor pe-acolo 
si
16+
Floric spune:
Anca, nici eu nu vad a reclama la Protectia copilului o solutie. Insa o sa o pandesc pe afara, pe ea sau macar pe tatal ei si sa ii abordez.
Va tin la curent.
Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel