Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
ah v-am zis ca la noi a functionat f bine povestea interactiva? adica eu incepeam povestea cu puiul de ursuletz care a inceput sa mearga la gradinita si in prima zi cand mama lui, ursoiaca a vrut sa il lase acolo el a inceput sa planga....si..stii de ce plangea puiul de urs? si uite asa iti spune copilul exact de ce ii este frica. daca nu poate sa vorbeasca cat sa explice el atunci trebuie sa ii spui tu de ce p[lange ca sa inteleaga ca ce simte este normal dar temerile lui sunt neintemeiate pt ca...
ah si daca vreti sa stiti exact ce ii spune si ce ii face educatoarea/ingrijitoarea in fiecare zi jucati-va de-a gradinita in care voi sunteti copilul sau un ursulet de plush e copilul si pustiul vostru este in rolul educatoarei. in 10 min aflati tot
si ce nu se aude pe camere![]()
mama de
mic +
novus spune:
Ela & Dan
multi ani fericiti si de acum incolo !!
InaPreda, welcome back din concediu !! asteptam o relatare mai amanuntita dar dupa ce treceti cu bine de prima zi de gradinita 
Am eu emotii cand citesc apoi voi !!si eu i-as lua un cadou mic si mi s-a parut super cum procedeaza Aris 
E bine ca pana la anul cand o sa trecem si noi prin emotiile astea (si Anaan
) capatam experienta de la voi , nu ca ar reactiona copiii la fel ![]()
Olishka, ce fain ca va intalniti
!!daca am fi mai aproape mai ca as da si eu o fuga
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
acum ca citea de Kea, cum ca are deja 38 de saptamani mi-am dat seama ca eu nu scriu la odiseea mea pt bb2 asa ca sa va puna sfantul sa nu imi faceti galerie si sa nu scoateti majoretele aici in club ca jar mancati![]()
in voi imi pun baza
sper sa intre si kea sa ne anunte cand vine momentul ca sa scoatem agitatele
mama de
mic +
aris26 spune:
olga cand ai morfofetala? sa stim si noi sigur ce asteptam
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Super sfaturile cu recompensa ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
mama de
mic +
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aris26 Ela - LA MULTI ANI fericiti impreuna![]() mama de mic +![]() |
petrecere frumoasa
!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
aris26 spune:
eu va cam las ca trebuie sa trec si pe la med. de fam. sa imi iau trimitere pt analize ca si asa vad ca trebuie sa le suport pe cele de secretie si streptococ b. macar pe alea de sange sa nu mai dau banii.
facturez acum clientii pt maine dimineata si fug
gashca
mama de
mic +
olishka spune:
Aris in octombrie am morfofetala. Dar bine ca mi-ai adus aminte, caci trebuie sa-mi fac programare. Dar mai am programare pe 16 la dr meu, poate imi zice el ceva sigur 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
simonapro spune:
La multi ani fericiti Leeloo 
La multi ani impreuna Ela & Dan 
Va fac si eu cinste cu o felie de tort, de ziua sotului.
Ma bucur ca mi-a iesit bun pana la urma, ca primiul blat l-am cam ars,ca ma apucasem si de niste gogosi ![]()
Acomodare usoara noilor gradinari si mamicilor 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Ela - LA MULTI ANI fericiti impreuna