Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
Pai dimineata n-am avut cum sa le iau pentru ca plingea Ian si eu cu el si am plecat.
La telefon, cind am sunat io sa vad ce face
, mi-a spus ca mi le da miine si io, viteaza si barbata
am zis "bine" si amu' fac scenarii ca ii place acolo ![]()
Imi place sa cred ca e trist doar pina isi da seama ca nu-l las acolo.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
aris26 spune:
ina - aici poti sa fi cat de paranoica vrei. ca daca noi nu intelegem atunci cine? si nu-ti inchipiu ca a fost pentru vreuna dintre noi floare la ureche prima zi de gradi(sau a doua, sau a treia
).
si eu zic ca si Bianca. a uitat sau a neglijat aspectul. suna tu. si nu, stai linistita ca nu plange de se umfla pe acolo ca ar fi sunat ele dupa tine, maia les ca sunt sigura ca le-ai precizat disponibilitatea ta
mama de
mic +
inapreda spune:
Nu sun pentru ca sint o prezenta stresanta cind e vorba de Ian si nu vreau sa fie privit ca "Ian, copilasul simpatic dar cu o mama bolunda si enervanta" ![]()
Asa cum se vede cu voi "imi permit" ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Noi ne inscriem! ![]() _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Super

Olga, mamica lui David iepurasul

si
16+
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Noi pe 1 septembrie am sarbatorit aniversarea a 4 ani de casatorie, ce repede au trecut , asa ca dam cu mare intarziere de baut ![]() ![]() ![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
LA MULTI ANI!!!! Sa va iubiti mult si de acum inainte inca multi ani!!!

si
16+
aris26 spune:
ina - mie psiholoaga mi-a spus ca e ok sa ii recompenses comportamentul pozitiv. adica daca a fost cuminte la gradi si nu a plans dupa placarea mea pot sa ii fac un cadou, dar sa fiu atenta sa nu recompenses comportamentul negativ.......hmmmm.....teoretic asa o fi dar eu tot nu am perceput plansul la gradi ca un comportament negativ. asa ca de obicei avem un ritual al nostru. ma duc sa il iau si mergem impreuna la magazinul de langa unde ii iau un mic cadou, ce isi doreste el. imi place mai tare asa pt ca nu ii dau cadoul in holul gradinitei de fata cu toata lumea ci pe un teren neutru si e o bucurie doar a noastra
acum sa te si cert. de ce plangeai dimineata cand l-ai lasat? cum vrei tu sa ii transmiti incredere si curaj? pai daca mama plange ca vai de mine unde m-a lasat, eu ca copil ce ar trebui sa fac?
nu e bine si pentru IAN trebuie sa fi mult mai puternica. asigura-l de o sute de ori ca vi sa il iei, stabileste fix in timp momentul in care vi sa il iei(ex:dupa ce mananca prajitura)...dar nu plange cu el in brate..plz
mama de
mic +
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
si masa de pranz o mananca copiii la carciuma? si somnul de pranz pe iarba? |
Pai care si cum vrea. Noi am zis sa luam si ceva paturici sa stam la iarba. Ar fi fain sa-i culcam acolo. Dar Vladimir la ce ora se culca la gradi?

si
16+
Bianca2503 spune:
Vladimir la 13-13.30 e lat. Pe la 12.0 Incep sa manance si apoi la somn.
sincer, eu am marea in minte si parca as da o tura. dar daca nu ne ajuta bugetul venim la iarba verde.
olishka spune:
Ina mie mi se pare ceva normal sa suni. Nu cred ca vei catalogata ca o persoana stresanta. Eu in primele doua zile i-am zapacit pe cei de la noua gradinita. La fel nu-mi mergeau nici mie setarile pt camera asa ca i-am cerut mailul la programator si l-am batut la cap pana a mers
De sunat sun in fiecare zi, chiar daca vad ce face
Nu cred ca o deranjezi daca o suni 3 min sa intrebi cum e Ian 
si
16+
olishka spune:
Aris ar fi super sa veniti si voi 
Dodo succes la scoala. Cred si eu ca ai emotii 
si
16+

Victor-Andrei - Pitonul