Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
neatza!!!!
eu aseara: "stai mutzu putin ca ma doare burta"!!!
mutzu: Doamne Dumnezeeeeeeeuuuuuuuleeeeeeeeeee!!!! Stai sa o mangai eu, Fil-al sa fie!!!!

Monnvas spune:
Neata.
Am trimis baietii care pe unde, acum fac curat si ma pregatesc de o intalneala cu gagicile din facultate 
Las 
ultima pasiune a injinerului e sa se catere. nu pe pat sau pe pereti, ci pe noi. e jale daca nu-l tinem de manute si el tzop tzop cu picioarele pe noi ca pe autostrada. ieri l-a nimerit pe taxu in c***e ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
ce-mi place perioada asta de perle 

cu carnea: unii fumeaza, altii beau alcool. eu o sa raman probabil cu viciul asta de a manca si carne
e si-asta un drog, nu?
Update suzetos: inca nu a uitat de suzi. Doar ca are "buba mare", asa ca in fiecare seara o pupa ca sa-i treaca. Mi-e atat de mila de el, imi vine sa ii cumpar 100 de suzete si sa i le dau, sa-si faca pofta... Dar na, mai bine ma injura acum decat sa ma injure la 7-8-10 ani ca tre' sa poarte aparat sau la 20 de ani ca "nu ma iubeste femeile"...
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
ILINCO, asteptam raportul de la gradi.
NOVUSELU', ce faceti, va mai cufuriti?
Tzuc, sa aveti un weekend minunat! 
CRISTIAN (7.03.2009)
simonapro spune:
Buna!
Eu tot la munca
, aseara am avut sedinta am ajuns pe la 8 si ceva acasa, m-am umplut si mai mult de nervi ca minunata mea sefa a fost tare surprinsa ca intru in concediu pe 19, a uitat ca mi-a semnat cererea acum 3 luni, ca nu are om sa ma inlocuiasca ,sper sa nu-mi faca vreo surpriza sa nu-mi dea
Bine macar ca mi-a mai trecut, cand am vazut ca am baieti harnici si au facut ei curatenie, ca dupa-amiaza vreau sa fac un tort, maine sarbatorim ziua sotului in avans pentru luni.
Eu ca si Monvas, nu am treaba cu bautura si tigarile, in schimb la carne nu pot renunta decat pe perioade scurte.
Si mie imi place tare perioada asta cu perle 
sa aveti un weekend insorit!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro A aparut Prevenar 13 ca 2010 a trecut...Incercati sa ramaneti la Prevenar7 (daca se poate) ca aici sunt niste anchete in curs in urma mortii suspecte a unor copilasi, care facusera Prevenar13 cu cateva zile inaintea tragediei. Am vazut la TV de curand ca e in lista de medic. supravegheate (suspecte) si mai stiu ca Japonia il interzisese inainte de tambalaul nuclear din aceleasi motive. |
Am fost azi dimineata la dr si ne-a recomandat pneumo23, prevenar 13 in nici un caz tocmai datorita ca au murit copii in urma administrarii acestui vaccin si a fost interzis din 6 martie 2011.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Ilinca_M. spune:
Helou.
Raport gradi: plans la plecarea mea. Dar nu mai rau decat cu o zi inainte. Gasit Phiphi la masa (gustarica de dupa nani). Nani desigur ca n-a facut decat o atzipire de 10 minute, dar cica nu plange cand sunt dusi la somn, numa sta si se uita:)). Cand plange, cica plange tare, dar perioade scurte.
Partea buna: si ieri si alaltaieri adormirea de seara a fost...tananana....la 20 fix! De buna voie, fara momeli, m-a dus ea in pat si in 5 minute a adormit. Ba mai mult, dupa prima zi de gradi somnul a fost nonstop si profund pana la 5 dimi, adica fara "mama"("mama"= tzitzi). Trai, neneaca!
Io deocamdata sunt multumita, Phiphi nu e nervoasa, nu e nemultumita, nu si-a schimbat comportamentul (decat in bine, cu dormitul de cu seara:))). Dimineata se trezeste f. f. bine dispusa.
Io Prevenar nu-i fac (si nici un alt vaccin decat cel "obligatoriu" de la 4 ani. Am oroare si frica mare de vaccinuri
). Pt. ce e prevenarul, ce prevenareste?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Cu carnea: cica pe blogul Oliviei sunt multe aberatii, a fost un topic si aici pe forum. Eu nu mananc carne, dupa cum stiti, dar unele din chestiile scrise acolo ma fac sa rad.
Eu nu mananc fiindca oricum niciodata n-am fost mare amatoare, acum nu mai simt nevoia de loc si o fac si ca un "statement" pentru animale, impotriva cruzimii cu care sunt crescute/ ucise pentru carne. Branza si oua mananc, ca nu implica animale ucise:).
Cred ca fiecare trebuie sa-si asculte intuitia+organismul, nu oricine poate renunta la carne, desi personal cred ca ar fi bine. Dar oricum mai des de 1 data pe saptamana, hai 2 ori, cred ca nu prea e bine sa mananci carne, asta chiar si pro-carnivorii spun.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Helou. Raport gradi: plans la plecarea mea. Dar nu mai rau decat cu o zi inainte. Gasit Phiphi la masa (gustarica de dupa nani). Nani desigur ca n-a facut decat o atzipire de 10 minute, dar cica nu plange cand sunt dusi la somn, numa sta si se uita:)). Cand plange, cica plange tare, dar perioade scurte. Partea buna: si ieri si alaltaieri adormirea de seara a fost...tananana....la 20 fix! De buna voie, fara momeli, m-a dus ea in pat si in 5 minute a adormit. Ba mai mult, dupa prima zi de gradi somnul a fost nonstop si profund pana la 5 dimi, adica fara "mama"("mama"= tzitzi). Trai, neneaca! Io deocamdata sunt multumita, Phiphi nu e nervoasa, nu e nemultumita, nu si-a schimbat comportamentul (decat in bine, cu dormitul de cu seara:))). Dimineata se trezeste f. f. bine dispusa. Io Prevenar nu-i fac (si nici un alt vaccin decat cel "obligatoriu" de la 4 ani. Am oroare si frica mare de vaccinuri ). Pt. ce e prevenarul, ce prevenareste?I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
e de pneumonii cum ar veni.
Ilinca_M. spune:
N-am incredere si pace, am io piticii mei pe creer...