Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Intru si eu rapid sa va salut si sa va spun ca mi-a facut mare placere sa petrec alaturi de voi la Moeciu. Toate fetele+ghioceii si sotii din dotare sunt minunate/i! ![]() ![]() ![]() ![]() Nu am reusit sa descarc/incarc pozele facute, dar luni sigur va pot da link. Va doresc un weekend placut. |
Asteptam pozele cu interes!

We placut 2u2!Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Concluzie: la gradi a fost bine, cred ca a si mancat destul, fiindca acasa n-a mai vrut. Problema e ca, in loc sa pice lat de oboseala, mi-a mancat ficatii pana la 16,45. Sa vedem cum mai decurg ostilitatile saptamana viitoare, dar daca imi mai face asa - nici nu stiu, o fi din cauza desuzetirii sau din cauza gradinitei, se bucura ca vine acasa si somn ioc? - il las si eu la program lung. Sa le faca creierii funda educatoarelor, nu mie! |
Cunosc simptomatologia! Si Adela facea fix la fel la inceputurile gradinitei! Adormea pana cand pleca masina care o aducea acasa, nu dormea suficient (evident), dar acasa era agitata si plina de energie... Asa am fost nevoiti sa o lasam la program lung, ca macar sa isi faca somnul. "Faza" a mai continuat cateva zile si dupa trecerea la program lung, tot bomba cu ceas era cand venea acasa... parca mai rau, ma gandeam daca nu cumva vrea "sa ne pedepseasca" pentru ca am lasat-o acolo, desi nu parea deranjata si mergea de placere... apoi s-a linistit.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
ramona7575 spune:
Vorbiti de gradinita si tare l-as duce si eu pe Stefan dar la stat nici vorba pentru ca nu sunt angajata (trebuie tzidula de la servici) iar la particular astept sa vad cum merge treaba la gradinita aia cu incident (altele sunt departe sau ocupate locurile). Ma gandesc ca acum cei de la Gradinita sufla si in iaurt ...
Eu sunt tot mama pentru 3, din pacate cumnata mea a facut de dimineata o hemoragie puternica si au bagato iar in operatie 

. Azi trebuiau sa vina acasa ... acum le e frica sa plece la un drum asa lung daca nu sunt siguri ca totul este ok.
I-am spus si nepotului cel mare de 14 ani ca mama lui e la operatie (nu in delegatie, asa cum stia el), nu-l mai puteam pacali, era deja prea suspect... S-a suparat dar l-am luat repede cu o lectie de engleza, incurajari ca totul e ok iar diseara o sa vb.cu mama lui (era slabita sa-l sune)....
Deci fetelor, grija mare la sanatate, eu am zis ca voi face papanicolau in fiecare an...
Va pup si sanatate bolnaviorilor 

andiaroro spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 la sfarsitul anului 2010 apare Prevenar 13 fabricat de Pfizer si mai nou vaccinul Synflorix marca GlaxoSmithKline. care credeti ca e mai bun? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
A aparut Prevenar 13 ca 2010 a trecut...Incercati sa ramaneti la Prevenar7 (daca se poate) ca aici sunt niste anchete in curs in urma mortii suspecte a unor copilasi, care facusera Prevenar13 cu cateva zile inaintea tragediei.
http://www.lepoint.fr/societe/mort-tragique-de-deux-bebes-a-l-hopital-de-montauban-03-03-2011-1302424_23.php
http://www.lexpress.fr/actualite/societe/justice/bebe-mort-aux-urgences-une-information-judiciaire-ouverte_968456.html
Am vazut la TV de curand ca e in lista de medic. supravegheate (suspecte) si mai stiu ca Japonia il interzisese inainte de tambalaul nuclear din aceleasi motive.
Ma rog, Anastasia taman pe asta il facuse pe 1 martie, asa ca am cam tremurat nitel cateva zile, dar a fost totul ok.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Concluzie: la gradi a fost bine, cred ca a si mancat destul, fiindca acasa n-a mai vrut. Problema e ca, in loc sa pice lat de oboseala, mi-a mancat ficatii pana la 16,45. Sa vedem cum mai decurg ostilitatile saptamana viitoare, dar daca imi mai face asa - nici nu stiu, o fi din cauza desuzetirii sau din cauza gradinitei, se bucura ca vine acasa si somn ioc? - il las si eu la program lung. Sa le faca creierii funda educatoarelor, nu mie! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Io cred ca e din cauza ca vine acasa. Ca e bucuros. E ca faza aia cu somnul de weekend, sau somnul de la bunici doar ca pe termen scurt in cazul asta.
Adica in weekend...Vladimir o lalaie cu somnul de pranz pana pe la 15, iar la gradi la 13 e cu papucii sub patut, capul pe perna si ochii inchisi.
Bianca2503 spune:
de la un timp nu prea imi mai place carnea. cred ca renunt la ea. am mai citit si asta:
http://oliviasteer. ro/de-ce-nu-maninc-carne-partea-1/
anca_nicolae spune:
Bianca,
am citit articolul.., e de pus pe ganduri..
Eu nu iubesc la nebunie carnea, dar nici nu-mi displace, mai mult, am si eu ideea probabil proasta ca anumite proteine/energie doar din carne/oua le poti lua...
trebuie sa mai reflectez..
imi amintesc ca in prima luna din alea 6 cu daddy vorbisem SI despre acest aspect coroborat cu postul si aspectul religios,
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
asa, deci, cand am mers la munte, la restaurnat fiind, era aprilie 2008, saptamana Floriilor, si teoretic era postul Pastelui, l-am intrebat pe daddy [evident, cum sunt eu obsedata
] despre parerera lui legata de religie/post/pacat/etc
El imi spusese deja ca este "destul" de credincios, ba ca avusese o perioada cand mergea in fiecare saptaman la slujba, chiar si sambata [nu doar duminica!]. Si vorbind despre acest subiect cu el, mi-am aimintit atunci ca tata [bietul meu tata, ultra autodidact] citise undeva ca aportul de carne sporeste pofta de viata mai ales orientata spre pofte trupesti, in timp ce aportul de branza sporeste "gandirea intelectuala", si de aici si legatura cu postul religios etc. Amandoi am ramas cu acea idee/intrebare in minte, si incercam sa gasesc in jur oameni vegetarieni [nu doar preoti/calugari] care sa imi infirme "ideea citita de tata". Si.. nu prea am gasit.. in sensul ca, majoritatea celor din jurul meu declarati vegetarieni devenisera mai "calmi" [din ce spuneau ei, nu din vreo observatie de a mea]... Din cauza asta, cumva, mi-a fost cam tarsha sa ma apuc serios de chestia cu "non-carne".
Bine, acum exista diferenta intre vegetarian si "doar fara carne". Ca parca mi-e greu sa cred ca SI OUL e la fel de nociv ca si carnea...
Acum insa, dupa articolul de la Bianca..., parca "ma gandesc sa ma re-gandesc" la acest subiect...
Problema e ca din articol nu prea pare sa existe "cale de mijloc".... asa ca decizia te impinge la ori-ori...
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Revin cu intrebarea de ieri, spune-mi si mie la ce gradinita l-ai dus pe Injiner. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Scuze, am retinut intrebarea, dar am uitat intrebatorul. Se numeste Diana.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way