Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 12
delphin spune:
Iselin, am inteles perfect despre ce e vorba. Dans l'absolut, placutele dischetele se schimna, se repara daca vrei. Ma refeream la faptul ca vei rusii sa reutilizezi"masinaria".
Ps. In Africa nu mai pun piciorul in viata asta!
iselin spune:
Am inteles Delphin! Ce-ti fac piticii?
Imi pare rau ca nu v-am cunoscut inca, dar...ce e mai bun se serveste la sfarsit....
O sa vina si el timpul acela, dar sa stii ca nici nu mi-a trecut prin cap ca ai avea vreo jena sa ma suni.
Dar poate ca ai dreptate, te punem la munca, daca veneai!
Scuze, dar o mana de lucru fiabila nu poate ramane neexploatata!
Ana, sa nu zici ca te persecut, dar azi, 18 septembrie 2011, e ziua portilor deschise la College Letendre, de la 13 la 16 h.
S-ar putea sa nu fie nici o noutate pentru tine, dar...ma gandeam la voi.
Rox, Simi, cand au dat copiii vostri la Beaubois, cum a fost examenul de admitere? Clasic? Compozitie, probleme, etc? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai am rabdare sa caut in urma.Ati dat test doar pentru a5-a direct? Stiu ca la a-5-a sunt mai multe locuri.
Exclusive, cumva mai darnica cu putinele cuvinte?
Intrebare pentru tine: cum faci tu curatarea in profunzime?
Doar gommage?
Tu lucrezi si cu USANA? Nu mult timp in urma m-a abordat cineva pe email direct in legatura cu asta si am fost cam aricioasa...ideea e ca nu ma asteptam sa am propuneri in romana direct pe emailul personal, propunere pentru colaborare aici in Montreal, deci cineva pe care nu-l cunosc mi-a luat adresa pentru utilizare fara acordul meu.
Si d-aia nu mi-a cazut bine, caci cu USANA am mai avut tratamente si mi-au placut.
O duminica buna deci, orice ati decis sa faceti sa va functioneze!
columbiana spune:
Iselin, nu ma persecuti
pruncul urmareste calendarul de citeva zile, va merge azi cu ta-su, sper sa-i mai trezesc cheful de invatat ca de cind a inceput sa o lase moale de cind a inceput si scoala...
tu sa te refaci cu sanatatea, asta-i cel mai important
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
laurajr spune:
Buna dragele mele,
nu mi-a venit a crede...10 pagini intr-o saptamana ? go for it !
In primul rand La multi ani sarbatoritelor, donsoarele Anca si Sonia, la cat mai multe Barbies !
Dana, ma bucur ca ai in sfarsit appointment cu doctorul si sper sa te simti din ce in ce mai bine.
Eu de ex in seara asta am 8 fetite la sleep over...Ioana a dorit sa-si faca ziua cu fetite de la ea din clasa, a mai invitat o vecina, asa ca a fost fun. Tema serii : Harry Potter.
Deci farfurii, servetele, pahare, bannere, jocuri tematice, tortul, goodie bags, totul cu HP.
La 11.15 de abia le-am bagat in paturi in basement, se mai harjoneau, tipau, insa abia dupa 1.30 au adormit, iar eu abia pe la 2.30...
si la ce ora s-au trezit? La 7.40!!! deci sunt varza, varza..
Deci sa revenim : Dana cand ai pomenit de bautura pe post de cadouri la ziua gemenilor, nu m-am putu gandi decat la ce s-ar putea intampla daca ii lasi singuri in casa, o mana de adolescenti bauti si infierbantati ?
stiind din povestiri si poze ce casa superba ai, eu in locul tau as inchiria o sala si acolo as organiza aniversarea, cineva sugerase si un dj pt entertainement, great idea !
asa scapi cu casa intacta si reputatia nepatata...
gandeste-te ca pleci de acasa, ei beau si incepe joaca de-a mama si de-a tata :)...ce vor zice parintii fetelor implicate in asa joaca? ca voi ce ati pazit acolo???
oricum, asteptam poze de la petrecere.
Simona, eu am ajuns la concluzia ca noi romanii suntem ff judgemental, ne place sa-i judecam pe toti, sa le dam sfaturi, sa ne dam cu parerea cu superioritate. Este treaba oricarui parinte in ce limba isi creste copilul si in ce limba ii vorbeste ...
intr-adevar, nu poti sa te certi cu cineva in casa in care esti musafir , insa eu zic ca aici ar fii trebuit gazda sa intervina si sa-l potoleasca pe nenea ala.
Pana la urma va intalniti vinerea viitoare ori ba ?
Simonna spune:
Ne intilnim vineri cum sa nu! Asa-i, ladies?
Iselin, tu nu poti ajunge? Sau nu eti suficient de intremata? Eu sper ca esti si-ti urez sa te pui 100% pe picioare, repede.
Laura, stiu ce zici, gazdele nu erau de fata, ma rog, era ditamai petrecerea si erau cu alti musafiri. Pe mine ma enerveaza asa, geneic, cum isi baga toata lumea nasul in treaba altuia...
Iselin, parca n-a fost redaction cind a dat fiu-meu pt a 5a la B. Poate isi aminteste Seba mai bine. Stiu c-au avut o problema de genul: vasile se duce sa cumpere ceva de x dolari, taxele sint 6%. Cit a platit pt. taxe a, b sau c. Radu habar n-avea procente, matematic vorbind, stia ca la Dolarama daca zice ca 1 dolar costa platesti 1 si 15 de fapt... Si a rezolvat problema prin excluderea rezultatelor nepotrivite, logic nu matematic, ca sa zic asa.
Pupam, o duminica frumoasa va urez!
Simonna
Ktrinel spune:
ce vreme frumoasaaaaaaaaaaaaaaaa!! am cazut efective pe iarba in curte vreo 3 ore azi ...asta dupa ce m-am frustrat si ieri si azi, superbe zile de toamna...si de w-end, pt ca am stat cu sezutul in masina, facand jdemii de km dupa ...ati ghicit, transformator! gasit, 100busci ...acu lipseste un fir de legatura
dat o tura prin JeanTalon azi.plin de romani care carau saci pt zacusci si muraturi ...na, face si mama bulion, sic!
Iselin, dar ce ai patit mai exact ?
mikiion, la mine trecerea e doar de la 2 la 3 pers, si intr-o casuta...dar e tot de-ajuns...ma simt vinovata si daca ma duc la gym eu m-am exilat in dormitorul meu , doar ca tv-ul nu mai merge ...ca au taiat astia accesul cu furculita...acu sa iau alta boata
care intrebati de Usana...or fi bune , dar scumpe neica...eu inca mai trag de niste cosmetice luate in iarna. am o legatura puternica ,deci pe cine intereseaza...dau contact.
columbiana spune:
intilnire vineri 23 septembrie Montréal (Cote Vertu, fost Boccacino):
Simonna
Dana
Cami
Ana
Ktrinel
Roxana
Oana
Iselin?
Mihaela?
Cristina?
Diana?
cine se mai inscrie???
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Doloress spune:
ROXANA- merci mult de impresiile de la Ste-Anne. Eu tot visez la Colegiul asta, dar nu se stie, depinde unde ne vom muta. Deci daca stai in NDIP ai transport, e bine de stiut.
DANA - hehe, sa-ti zic cum arata casa alor mei dupa petrecerea mea de 16 ani? Nu cred ca mai vrei sa faci vreo petrecere la tine in casa. Pentru mine a fost prima si ultima. Deci, rezumez : o vitrina de pahare sparta, tigari stinse de covor, pahare (de cristal) sparte gasea mama si dupa vreo 3 saptamani pe sub paturi, prin baie, bataie cu prajituri in bucatarie ca razuiam cu cutitul crema din aia cu caramel de pe pereti, plasele de la geamuri au zburat pe jos, le cauta tata dimineata in fata blocului, un invitat a intrat in camera bunicii si s-a imbracat cu puloverul ei si tot asa. Ideea e ca nici eu nu m-am distrat deloc ca tot stateam pe langa ei sa-i potolesc, dar n-am mai reusit. Greseala a fost si alor mei ca ne-au dat liber la bautura. (avea tata niste vinuri vechi aduse din Franta de vreo 20 de ani, le tinea acolo pentru o ocazie speciala, surpriza, a doua zi dimineata a gasit sticlele goale in bar).
Podeanu spune:
Of tocmai ce cazusem la pace cu sufletul meu si acum m-ati rascolit de tot. Initial am zis ca plec eu de acasa ca sa nu ma imbolnavesc de nervi dar s-a ofuscat al meu....cica de fapt las totul pe el si de aia plec.
Merci de idei dar... nu pot inchiria sala,daca cumva cheama cineva politia am dat-o naibii, la 16 ani nu au voie sa bea! Dar ei beau cu totii, ba mai si `fumeaza``. Si nu numai cei de la scoala veche (de stat) ci si cei de la scoala noua-privata. Sa nu credeti ca daca sunt la privata, au note f bune , nu si calca prin laturi.Ai mei recunosc ca beau la petrecere dar nu fumeaza (a se citi drogheaza)cum fac ceilalti.
Nici nu le pot interzice sa aduca cu ei, cica aduc anyway. iar eu nu am cum vedea exact ca nu stiu ce-i aia! Deci exclus inchiriatul salii. Aseara au redus lista la 40.
Ma gindeam sa acopar canapelele cu ceva cearceafuri, in caz ca vomita, de parchet nu mi-e prea tare ca stam noi adultii incaltati la petreceri, ce altceva se poate intimpla??
Ptr vineri, nu vreau sa par nebuna si exagerata dar va mai amintiti ce scaune aveau? parca erau si ceva canapele? daca nu ne adunam multe credeti ca putem rezerva ceva cu scaune mai moi? Eu nu pot sta deloc pe scaun tare.
Cristina, La multi ani ptr Anca!
Iselin, iti tin pumnii sa te faci repede cit mai bine, stiu asa bine cum e sa nu poti sta pe scaun.Eu sunt din ce in ce mai bine. Am avut saptamina trecuta un episod nasol la un client, unde a trebuit musai sa ma intind pe o masa, mi-am luat pastila de urgenta si in 10 minute eram ok. In rest ma bucur de orice lucru pe care il faceam inainte. Ieri am calcat cu asa mare placere, pachetele copiilor le fac asa din prima.
Oricum ramine intilnirea cu doctorul, am multe intrebari, cum scap de medicament fara sa revina durerea, cum evit sa ma mai ranesc, cind ,ma pot intoarce la sala...
Mikiion te inteleg perfect. Nu-ti imagina ca daca aveai casa era mai bine, tot asa te calcai pe picioare.
Ana, cu tine ce s-a intimplat???
Ktrinel, era 19.99 la la Source. Mi-am luat eu o cutie cu toate transformatoarele posibile din lumea asta.