Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Adriana, super pozele!Pe cele de la Busteni nu le pot vedea. Ai niste printese minunate! Daca le vede fiica-mea cu triclourile cu Hello Kitty le dezbraca. Garantat! De unde le-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

mi_bebelina, nuuuu, dimpotriva, sotul, chiar daca nu e tatal biologic al baiatului este la fel de implicat in decizie ca si mine; el nu a facut si nu face niciodata diferente intre copii, il considera pe baiat ca si al lui.
A mai aparut o varianta: sa-l transferam in provincie, ori la Caracal (de unde sunt eu) unde am avea-o pe cumnata-mea cu verisorii lui (fratele meu e in Italia)si ma gandesc ca ar putea sta la ei (in apartamentul lasat lor de taica-meu) sau in gazda la Corabia (alt orasel din Olt) unde am avea o verisoara primara a sotului (cu un baiat de varsta lui fiu-meu) si la care am putea apela sa-l ajute cu o mancare si spalat). in ambele cazuri, ar fi aproape de bunici (tatal meu sau soacra-mea) si s-ar putea duce saptamanal acasa la tara)
Oricum, suntem hotarati sa lasam baiatul sa decida unde vrea sa ramana.

Nadia, tatal lui biologic sta undeva langa Caracal, dar nu suntem in relatii bune, nu pot si nici nu vreau sa-mmi pun vreo baza in el; si nici baiatul nu vrea.

Cleo, tati lucreaza pe cont propriu, adica nu e angajat cu carte munca la o firma sau ceva... probleme nu ne facem, in domeniul lui si mai ales in Germania se gaseste de munca...si eu sunt sigura ca o sa invat repede limba, am "talente" si cred ca o sa pot sa-mi gasesc ceva de lucru, cu experienta din RO.
Una peste alta, suntem optimisti si increzatori ca asta e cea mai buna solutie pentru cursul vietilor noastre in viitor.
Tati aici in Ro nu prea mai are nici un viitor...la cum stau economia in general si constructiile in special.

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lumi, e bine ca vreti sa tineti cont si de parerea baiatului. Dupa parerea mea cred ca ar fi bine sa plece la rude in provincie...decat sa stea printre straini in Bucuresti.....acum depinde si de el unde va decide. Din ce ai spus tu parca la Caracal ar fi mai bine....acum ramane de vazut si daca cei pe care i-ai mentionat sunt dispusi sa va ajute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina
acum ramane de vazut si daca cei pe care i-ai mentionat sunt dispusi sa va ajute.

asta urmeaza sa vedem...sper sa nu ne lovim de un refuz, mai ales din partea cumnatei...mi-ar lasa un gust amar...nu vreau sa par rea, dar si eu si sora mea am renuntat la partea noastra de mostenire din apartament dupa moartea mamei, ca sa le ramana lor tot apartmentul, sa se simta stapani...si acum sa ne refuze, nu stiu...m-as simti aiurea...pana la urma ala e apartamentul in care m-am nascut si am crescut si eu...si are 3 camere, e destul de mare...n-ar sta inghesuiti...si ei au mai avut un baiat in gazda anul trecut, asa ca ar fi obisnuti
ma rog, om vedea...

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Cleo si Simonix hai sa va fac in ciuda La noi totul e gratuit! Cand am nascut, nasterea a fost gratuita. Scutecele, pompa de san folosita acolo, tampoanele, etc., totul a fost gratuit! De cate ori am fost internate am primit pachete de pampers si servetele umede de la pampers, toate gratuit! Inclusiv sapun pentru copii ce mi-au dat sa o spal pe Victoria a fost gratuit! TOT in spital e gratuit, daca ai card de sanatate. Am stat aici la un moment dat (eram intre acte... adica viza temporara imi expirase si asteptam viza de rezidenta) fara card de sanatate. Atunci s-a intamplat sa am ultima sarcina extrauterina (sarcina dinaintea Victoriei) si am platit vreo $500 pe un ecograf, statul in urgenta o zi si vreo 2-3 injectii (sa dizolve sarcina); bine ca nu a mai fost nevoie de o alta operatie.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

deci si noi avem asigurare, dar platim cate ceva.
Dar sa stii ca iesim f. ieftin. Mai ieftin decat in Ro, (adica in ro am platit 70 roni pt o consultatie la dentist la Mara, unde Mara a deschis gura 2 min si in rest s-a uitat la desene, iar aici 15 euro cu tot cu un pansament aplicat la maseluta care o durea, insa fara desene, ci cu o vaca cu dinti de om in care dentista i-a explicat ce si cum va face - iar Mara a cooperat ) bonus calitatea serviciilor.
Ii ziceam verisoarei mele ca nu inteleg de ce aici e totul mult mai bine ca in ro, cand medicii din ro vin aici. Ea a zis ca is salariile. Sotul zice insa ca el de fapt s-a vazut nici 2min cu dr in spital, si restul numai cu asistente a vb, si s-au purtat minunat. Deci asistentele fac diferenta - si faptul ca protocoalele sunt rigide, totul e perfect ordonat, incat nu au loc de ezitat/schimbat ceva. De ex., anestezistul trebuia sa se asigure ca mara e bine si apoi sa plecam acasa; ei bine, noi nu l-am vazut cand a bagat capul pe usa ( banuim insa ca a verificat vreo fisa de la asistente). Comparand sistemul romanesc versus belgian, imi dau seama de ce medicii in Ro is obositi si tracasati si suprasolicitati: fac si munca de asistenta!
Pe de alta parte, imi aduc aminte un medic imi povestea ca a patit-o cu un pacient, cand asistenta i-a dat o fiola gresita si era sa nenoroceasca un pacient; asa ca de atunci isi face singura treaba si poate sa lucreze fara asistenta.

Luminel, vad ca vb de scoala din provincie. Stii... eu am o parere proasta despre scoala si nivelul profesorilor din provincie. In primul rand ca cei in varsta s-au pensionat, iar cei care mai sunt... sorry, vara mea e profa in provincie si colegele ei fac greseli gramaticale. Si eu fac gafe mari, dar...
Bine, pe de alta parte sistemul educational in toata romania e la pamant.
baiatul tau insa ce zice?

tati e liber profesionist in germania? isi plateste taxele? adica e legal? pun in calcul cum am avut noi: eu asigurata, si am putut face asigurari medicale si lui Vic. si Marei, cu un pret lunar modic.

edit: Adriana, ne bucuram ca scoala este un asa succes! Cati ani are Lara?
Haoleo ce poze ai pus, Adriana!! la anul vin sa va duc bagajele . Gluma gluma, dar... ce pozeee! si imi dau seama ca ...eu nu am avut un concediu de 2 ani... am mai avut asa, cate un weeekend prelungit...si cam atat. Asa faine is alea din grecia, incat nici nu mi-a pasat cand am primit eroarea la Busteni. Am fost fix ca in bancul ala cu omul cu diaree la farmacie, primeste din greseala medicamente de stres. Si vine inapoi si la intrebarea "Cum va simtiti?" el raspunde relaxat "kkt" .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Luminel, vad ca vb de scoala din provincie. Stii... eu am o parere proasta despre scoala si nivelul profesorilor din provincie. In primul rand ca cei in varsta s-au pensionat, iar cei care mai sunt... sorry, vara mea e profa in provincie si colegele ei fac greseli gramaticale. Si eu fac gafe mari, dar...
Bine, pe de alta parte sistemul educational in toata romania e la pamant.
baiatul tau insa ce zice?

tati e liber profesionist in germania? isi plateste taxele? adica e legal? pun in calcul cum am avut noi: eu asigurata, si am putut face asigurari medicale si lui Vic. si Marei, cu un pret lunar modic.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo, si eu am facut liceul in provincie si se facea si acolo scoala...sistemul e la pamant in toata tara, cum ziceai si tu...nu cred ca ar fi chiar un regres pentru el daca s-ar transfera in provincie, profesorii sunt la fel de blazati si sictiriti peste tot, dupa parerea mea...nu asta ar fi problema...

Tati e incurs de legalizare, ca sa zic asa, adica asteapta sa-i iasa actele (permisul de munca si CUI-ul firmei, asa ceva, nu stiu cum se numesc in germana); se poate face asigurare medicala privata, din cate am inteles, si nu costa enorm...

Mergi la inceput

Adriana, superbe pozele (din Creta, ca cele din Busteni nici eu nu le-am gasit); ai doua sirene minunate, care iti seamana mult (mai ales Lara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana superbeeeeee pozele din creta!celel. nu merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

adriana, minunate pozele. dar cu asa fete? cu asa locuri? cum ar fi putut sa iasa altfel.
este acelasi loc ca si anul trecut, nu e asa? am retinut parca apartamentul. stiu ca m-a impresionat si atunci si este pe lista mea atunci cand o sa ne hotaram sa mergem in grecia. din pacate biletul de avion de aici este asa de scump....
am recunoscut ceva hainutze de h&m, favoritul meu. vorba lui mi_bebelina, daca el vede Odo cu Hello Kitty, au ramas dezbracate.

ps: am editat nise greseli de scriere. cred ca nu mai exista nimeni care sa inverseze literele intr-un cuvant asa ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

adriana, minunate pozele. dar cu asa fete? cu asa locuri? cum ar fi putut sa iasa altfel.
este acelasi loc ca si anul trecut, nu e asa? am retinut parca apartamentul. stiu ca m-a impresionat si atunci si este pe lista mea atunci cand o sa ne hotaram sa mergem in grecia. din pacate biletul de avion de aici este asa de scump....
am recunoscut ceva hainutze de h&m, favoritul meu. vorba lui mi_bebelina, daca el vede Odo cu Hello Kitty, au ramas dezbracate.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

ps: am editat nise greseli de scriere. cred ca nu mai exista nimeni care sa inverseze literele intr-un cuvant asa ca mine.

c'est moi - cea care scriu mai prost ca tine.
Stai ca te-am prins: nu stii sa mergi pe bicicleta sau nu ai curaj? ca eu chiar nu stiu sa merg . O sa imi cumpar si eu cu roti ajutatoare, cam ca Mara.
Mara are pe asta: http://www.decathlon.be/FR/ticha-69536659/

Mergi la inceput