Picior amortit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hai mai Stefane ca rezisti tu. Vezi cum trec zilele una dupa alta si nu se intampla nimic rau? Pai daca au trecut atatea zile si nu s-a intamplat nimic rau tot asa o sa fie si maine. Ai sa vezi ca am avut dreptate. Hai sa vedem, ce zici? Daca am dreptate si maine o sa scrii ca nu s-a intamplat nimic vedem ca va fi la fel si peste inca o zi. Si iar peste o zi la fel. Hai sa vedem ce scrii maine. Pui pariu ca nu se va intampa nimic, nimic?
Iar daca maine imi spui ca ai jucat si un fotbal... si mai bine. Sa te vad cu ce vii pe aici.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nu stiu ce te-ai face daca ai avea cu adevarat o boala. si nu una oarecare, incurabila. la care nici tratament nu prea exista. si nu inchipuita, ci cu diagnostic de la medic sigur si precis.
si nu, nu mortala in cateva luni cativa ani. noooo, o duci mult si bine si ajungi dependent de altii pana acolo ca nu vei putea face nimik singur.

eu ma intreb, oare de ce deschizi atatea subiecte pe aceasi tema? tu vrei sfaturi cu adevarat? pai daca le vrei, atunci asculta la ce spunea Marius mai sus. si altii la celelalte subiecte ale tale. cei care iti scriu le pasa intr-o oarecare masura de tine. tu citesti vre-odata cu atentie raspunsurile? incerci sa le pui in practica?

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

nu stiu ce te-ai face daca ai avea cu adevarat o boala. si nu una oarecare, incurabila. la care nici tratament nu prea exista. si nu inchipuita, ci cu diagnostic de la medic sigur si precis.
si nu, nu mortala in cateva luni cativa ani. noooo, o duci mult si bine si ajungi dependent de altii pana acolo ca nu vei putea face nimik singur.

eu ma intreb, oare de ce deschizi atatea subiecte pe aceasi tema? tu vrei sfaturi cu adevarat? pai daca le vrei, atunci asculta la ce spunea Marius mai sus. si altii la celelalte subiecte ale tale. cei care iti scriu le pasa intr-o oarecare masura de tine. tu citesti vre-odata cu atentie raspunsurile? incerci sa le pui in practica?

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

pai probabil chiar de o astfel de boala cum descrii tu sufera stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Aolo!Doamne fereste ! Din toate analizele pe care m-i le-am facut , toate au iesit bune.
Eu scriu aici,pentru cautare de solutii sa incerc sa ies odata din starea asta pe care nu o mai suport,ma intelegeti?

Mergi la inceput

Si nu stiu de ce nu o sunteti asa rai cu mine,si imi dati astfel de raspunsuri.Nici n-am sa mai intru pe site,sa mai scriu,ca mai mult rau imi faceti cu astfel de raspunsuri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stefan, de ce nu mergi la psiholog ?
eu cred ca, pe langa toate problemele tale de sanatate, mai suferi si de singuratate crunta. te-ai izolat in casa, ai rarit intalnirile cu prietenii, sport nu mai faci, stai prea mult in fata calculatorului, etc. normal ca te simti slabit, ametit si ai o senzatie aiurea cand iesi in lumea reala, la aer curat si lumina puternica. iar daca mai si pedalezi pe bicicleta dupa atata leneveala in casa, evident ca te ia cu ameteala, palpitatii si lesin, cine stie poate nici nu mananci ce/cum trebuie, dormi putin, etc.
scrisul pe forum si statul in casa in fata calculatorului, izolarea de prieteni, lipsa de comunicare cu parintii, nu-ti vor aduce rezolvarea problemelor. totul e sa vrei tu sa mergi la psiholog, sa-ti deschizi sufletul in fata lui, sa vezi ce anume din viata ta a declansat aceste stari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Stefan, tu in momentul asta suferi de mai multe "tulburari" sa le spunem asa care, vrei - nu vrei, iti afecteaza destul de puternic inteleg eu viata de zi cu zi.

Nu esti bolnav fizic, dovada si analizele care ti-au iesit cum trebuie. Deci suferinta trebuie cautata in alta parte - probabil in sfera psihica. Sa stii ca exista foarte multe situatii in care simptome fizice - cum e piciorul tau amortit - sunt provocate de cauze psihice, de care tu nici nu iti dai seama. Asta se intampla multor oameni, nu e ceva rar si nici de speriat, nu ti se intampla numai tie. La tine numai de ceva vreme se manifesta mai pregnant si te impiedica sa iti duci viata asa cum ai vrea - fotbal, prieteni etc. Si asta de asemenea nu te omoara si nici nu te imbolnaveste realmente fizic.

Nu mai stiu, ai fost la un psihoterapeut pana acum, ai incercat si abordarea asta? Rezolvarile starilor tale probabil ca nu se vor gasi pe forum, dar atata timp cat scrisul aici iti ofera o descarcare a temerilor tale, eu zic sa continui, poate iti va fi de ajutor.

Mergi la inceput

Da,am fost la psihoterapeut,si nu numai la 1,ci la 2 care nu mi-a folosit la nimic din pacate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Stefan, urgent radiografie de bazin osos si coloana vertebrala. Un baiat, pe care-l consideram ipohondru, se plangea mai mereu de dureri la un picior. La radiografie s-a banuit ca era o infectie a osului. Nu era. A murit 5 luni mai tarziu, de cancer osos metastazat.

Asa ca, daca nu-i la misto mesajul, urgent radiografii. De fumat tigari/prostii te-ai lasat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Stefan, urgent radiografie de bazin osos si coloana vertebrala. Un baiat, pe care-l consideram ipohondru, se plangea mai mereu de dureri la un picior. La radiografie s-a banuit ca era o infectie a osului. Nu era. A murit 5 luni mai tarziu, de cancer osos metastazat.

Asa ca, daca nu-i la misto mesajul, urgent radiografii. De fumat tigari/prostii te-ai lasat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

aoleu, cred ca l-ai speriat de tot ! el intra in panica anul trecut doar pentru ca auzea cantecul unei cucuvele...
sau, te pomenesti ca l-au luat iarasi starile de panica din cauza faptului ca peste 10 zile incepe scoala...

stefan, ai mers la doi psihoterapeuti. cate sedinte ai facut cu fiecare in parte ? cat de mult ai reusit sa-ti deschizi sufletul in fata fiecaruia ? ce te-a determinat sa renunti la sedinte ?

spui ca ai fost la mare si ca acolo te-ai simtit foarte bine. cine te-a insotit ?
in alta ordine de idei, acum mai iei medicamente ? nu cumva acestea iti fac mai mult rau decat bine ? iar cautarile pe internet iti accentueaza simptomele si iti imaginezi ca ai ceva mult mai grav ?

Mergi la inceput