Picior amortit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Da,am fost la psihoterapeut,si nu numai la 1,ci la 2 care nu mi-a folosit la nimic din pacate .

Cum anume nu ti-a folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Chestia asta cu amortitul picioarelor poate avea legatura cu circulatia... Tatal meu se plangea des de aceasta amorteala si a fost la medic. I s-a facut o ecografie le vene sau ceva de genul... urmeaza un tratament, poarta ciorapi medicinali... deci solutii exista...

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Si nu stiu de ce nu o sunteti asa rai cu mine,si imi dati astfel de raspunsuri.Nici n-am sa mai intru pe site,sa mai scriu,ca mai mult rau imi faceti cu astfel de raspunsuri ...

eu nu sunt rea cu tine, nici n-as putea. incercam sa-ti explic ce inseamna sa fii cu adevarat bolnav.
daca psihiatrii s-au dovedit ca nu te pot ajuta, cauta altul/altii.
si mi-as dori mult de tot sa nu ignori sfaturile care ti se dau aici.

as pleca pe jos la capatul pamantului daca as stii ca acolo gasesc un sfat folositor. hai curaj, astept sa ne spui unde ai fost azi la plimbare.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Aolo,cum sa fumez?Nu am fumat si nu fumez nimic,nicio prostie .

Astazi am fost in treaba.Am fost pe la un unchi pentru ca a avut treaba cu mine,si atat,nu cred ca mai ies undeva pentru ca sunt obosit .
La psihoterapeut am fost 5 sedinte . I-am spus tot ce aveam pe suflet,dar pur si simplu simteam ca nu ma poate ajuta in problema mea.Ma costa 80 RON sedinta,la care am renuntat pentru ca nu simteam nimic pozitiv.Doar cand iesam de la el din cabinet,simteam ca sunt vindecat,dar pana acasa ma lua iar .
La mare am fost cu o matusa,unchiu,si cu varu` care este mai mare cu 1 an ca mine.
Ca sa va spun si de psihiatri,am fost la 4,ultimul fiind de la spitalul Alexandru Obregia,unde am fost internat o saptamana . Acolo mi s-a stabilizat un tratament pe care il urmez si acum.Atunci am simtit o oarecum ameliorare,dar acum m-au luat starile de demult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Corina, din pacate, asta-i adevarul. Eram rezidenta pe atunci, nici eu nici dr indrumator, medic primar de altfel cu vechime in urgente, nu ne-am dat seama care-i problema. Pur si simplu credeam ca doreste doar concediu medical (se plangea de dureri de picior, amorteli, dureri la coloana). Insa cum avea doar 23 de ani, era proaspat angajat in constructii, credeam ca-s doar simptome inchipuite (nu-i cedau durerile la antiinflamatoare). A ajuns la radiografie, s-a internat cu suspiciune de osteita, insa de fapt era altceva. In nici 5 luni, mama lui era in doliu. Imi va ramane pe veci chipul lui.

Mergi la inceput

Te rog,nu imi mai spune povesti de genul.Acum mintea mea se gandeste doar la metastaza,ca poate am si eu...Mai ma doare acum si in partea stanga de la mijloc,si ma gandesc ca poate am daia.Cred ca ar fi mai bine pentru mine sa evit lucruri care imi tulbura mintea,zic eu .Am sa fac cum ai spus tu , o radiografie la coloana saptamana viitoare.

Am mai auzit si cucuveaua azi-noapte si m-am speriat si mai rau , ca poate mor,si cu ce mi-ai spus tu...Pff,ce e in mintea mea acum...

Mergi la inceput

Bunicul meu a murit de metastaza osoasa,dar la 70 si ceva de ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:

Bunicul meu a murit de metastaza osoasa,dar la 70 si ceva de ani .

Buna Stefan,
Cred ca sunt cea mai potrivita persoana care iti poate da un sfat, eu sunt la fel ca tine, am aflat intr-o zi dintr-o analiza gresita ca as avea HIV POZITIV si a fost de-ajuns ca in cateva ore ca sa vad moartea cu ochii si sa ma gandesc la cei mai rau, am aflat dupa aceea ca nu am asa ceva(numai la cateva ore ) dar am ramas cu o frica ingrozitoare de moarte si de faptul ca am o boala incurabila
(am inceput sa fac atacuri de panica, sa ma izolez), am fost la psihiatru, psiholog si chiar si psihoterapeut, la fel credeam si eu ca nu o sa ma mai fac bine si cadeam in depresie cand vedeam ca toata lumea din jurul meu este bine si eu ''Nu pot sa respir cum trebuie, sunt foarte obosita, ametesc etc'' TOATE ASTEA ERAU IN MINTEA MEA. Pana intr-o zi cand am spus STOP, traiam cu XANAX, EFECTIN si asmd, vrei sa stii cum de 2 ani nu am mai facut niciun atac de panica??? Am inteles ca vindecarea este la mine, daca eu vreau sa ma fac BINE atunci o sa fiu BINE si D-zeu m-a ajutat sa inteleg ca sunt tanara, ca nu am nicio boala incurabila si ca voi trai pana la adanci batraneti si daca nu voi ajunge pana acolo, nu sunt nici prima dar nici ultima care se intalneste cu MOARTEA mai devreme sau mai tarziu cu totii facem cunostiinta cu ea, trebuie sa te obisnuiesti cu gandul asta si lucrurile nu ti se vor mai parea atat de negre... Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor, nu uita: VINDECAREA TA, DEPINDE NUMAI SI NUMAI DE TINE, trebuie sa ai VOINTA si sa iti doresti sa TRAIESTI, pentru ca dupa cum tu ai descris pari mai mult a fii un om MORT decat un om VIU, traieste-ti viata ca ai doar una.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Corina, din pacate, asta-i adevarul. Eram rezidenta pe atunci, nici eu nici dr indrumator, medic primar de altfel cu vechime in urgente, nu ne-am dat seama care-i problema. Pur si simplu credeam ca doreste doar concediu medical (se plangea de dureri de picior, amorteli, dureri la coloana). Insa cum avea doar 23 de ani, era proaspat angajat in constructii, credeam ca-s doar simptome inchipuite (nu-i cedau durerile la antiinflamatoare). A ajuns la radiografie, s-a internat cu suspiciune de osteita, insa de fapt era altceva. In nici 5 luni, mama lui era in doliu. Imi va ramane pe veci chipul lui.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Buna Corina,
Chiar crezi ca se aplica si in cazul lui Stefan?? Doar pt simplu fapt ca s-a trezit cu un picior amortit in toiul noptii??? Oare cati dintre noi nu s-au trezit asa???? Te rog numai spune lucrurile astea aici, banuiesc ca nu stii cum este sa stai zi de zi cu gandul ca ai o boala incurabila si ca de aceea nu te simti bine, mai ales cand auzi de tot felul de bolii(ca si in cazul asta) te gandesti ca ai toate simptomele si ca ai si tu boala respectiva si ca totul s-a sfarsit, el este foarte vulnerabil acum si crede despre orice boala posibila si imposibila ca o are si el, imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect, dar el nu are nevoie acum de ganduri negre cum ar fii CANCER OSOS, este mult prea tanar ca sa aiba asa ceva sa nu ne departam prea mult de la subiect.
O zi buna.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Multumesc multe alexa pentru sfaturi,am sa tin cont de ele.

Acum am venit si eu de la Sfantul Maslu,si ce pot sa zic,e ca nu ma simt in apele mele.Ma simt mai rau fata de ieri,ma simt obosit,neputincios,fara vlaga in mine,ca o leguma...nu stiu de ce ma simt asa ... of of of...

Mergi la inceput