"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 9
doinita_g spune:
Mariana, acu imi veni o idee...O sa-i imprim poza ei pe textile si astfel va putea chiar si copchilu' sa ceteasca
!
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana, acu imi veni o idee...O sa-i imprim poza ei pe textile si astfel va putea chiar si copchilu' sa ceteasca ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Supeeeer

! 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Salutare...
Stati asa, nu ma dati disparuta. Am intrat si am iesit de cel putin 5 ori de azi dimi
. Ocupata bre, ce sa mai... ieri sau alaltaieri... nici nu mai stiu cand ziceam ca mi-am curatat unghiile. E bine, abia azi am reusit sa le dau cu oja
... sunt o doamna. Am stat acasa si azi cu copii. De dimineata ne-am urnit la piata cu autobuzul... premiera pt kinderi. Au fost super incantati.
Ariel 

mii de multumiri. Pana acum i-am dat doar Panadol si Camilia. Clar o sa incerc si tratamentul asta mai ales ca s-ar putea sa mai dureze ceva timp pana incep sa iasa caninii. Deocamdata cred ca ii cresc in gingie cumva ca sunt foarte umflate si il dor... dar inca nu se vede nici un colt la orizont
.
Alina ce bine ca au iesit ok analizele pana acum. Doamne ajuta si in continuare
.
Doinita wooow, 38 de copii in grupa.... cam mult. Si cate persoane ingrijesc de ei? Cu brodatul nu stiu ce sa-ti zic... da chiar asa, daca scrii cu pix, ceva de fiecare data? ca doar tu le speli, nu?
Tatiana sanatate multa si voua. Chiar ca aveti peripetii pe unde va duceti, dar imi place ca faceti fata cu brio
. Eram si eu aseara prin zona, dar n-am mai avut putere sa mai ciripesc nimic
. Varza cu somnul
..
Mariana sa stapaneasca sanatoasa bijuteriile 'corcodusha'
. Stii ca si eu ma uit cu jind la seturile alea cand le vad prin librarii, dar deocamdata nu pot sa-i iau Marei asa ceva pt nu are cand sa mestereasca la ele din cauza lui David. Nu poate sa faca nimic fara el. Abia astept sa incepa gradi ca acasa nu poate nici sa coloreze, nici sa picteze, sau sa se joace cu plastilina
... ca tre' sa ne ferim de frate-su tot timpul. Numai belele face ... ii rupe cartile, ii mananca cariocile... nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca i-ar intra lui in mana un set d-asta de margele...
Trimit, ca mi-e frica sa nu pierd mesajul...
Va
pe toate.... Ariel te mai asteptam pe la noi
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Ma pregatesc si eu de plecare...
. Ma duc sa iau cupilu' de la cresa, mai cumpar una alta si via acasa sa-mi traga omu' o vacseala la par sa fiu si eu bella si sharmanta
. Vin si finii pe la 19:00 sa mai stabilim ce si cum si gata ziua...
Pupicei si va doresc o dupa amiaza placuta
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
aaa... am uitat sa va zic. Stiti ca Mara mea imi cam facea probleme cu mancarea. Ei bine, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, dar a inceput sa manance. Offf si parca asa imi creste inima cand o vad ca rade tot ce-i pun in castron

. A mai pus si ea ceva carnita pe copane, s-a mai si inaltat...
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Ma pregatesc si eu de plecare... . Ma duc sa iau cupilu' de la cresa, mai cumpar una alta si via acasa sa-mi traga omu' o vacseala la par sa fiu si eu bella si sharmanta . Vin si finii pe la 19:00 sa mai stabilim ce si cum si gata ziua...![]() Pupicei si va doresc o dupa amiaza placuta !Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Sa ai spor la shopping si sa-ti prinda bine vopseaua

Gherman_in spune:
Doinita,mie mi-a dat metoclopramid sirop ,nu mai retin bine,dar parca 4 picaturi la 8 ore.Dar pot afla.Si e important ca hidratarea sa se faca cate putin,adica 20ml apa plata+glucoza la 20 de minute o zi intraga.Si saruri de rehidratare neaparat,dar ale mele nu le-au acceptat,ca au gust ciudat electrolitii.
Noi am fost in Hd azi,le-am dus in parc la hinte,s-au plimbat cu cartu,pe Iarina am dus-o eu,dar cand am terminat zici ca eu eram aia din reclama, cocosata,care prezinta nu stiu ce antiinflamator
pe toate.
doinita_g spune:
LA MULTI ANI!!!!
Sanatate, fericire, noroc, dragoste, inteligenta, optimism si multe altele...toate la MAXIM!!!!
S-au trezit Marianele, Mariile, Marianii...toti sarbatoritii?
Face cineva astazi cinste cu i sampanie si un piscot?
MARIANAAAAA!!!! se aude pana la tine?

>>