"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Hei...dormiti nu gluma!
Eu muncesc aici pe branci si ...astept ceva...poate Mara vine c-un piscotel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La Multi ani Mariana sa fii fericta,sanatoasa si implinita alaturi de c3ei dragi.
La multi ani tuturor sarbataoritilor si sarbatoritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor.
Azi am incercat sa fiu prima care dau cafeaua, dar se pare ca am avut ghinion, am scris un mesaj, m-a intrerupt cineva si l-am pierdut. Chiar scrisesem destul de mult.
Nazdravana noastra ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva. Ieri a iesit la plimbare cu fiimea si la un moment dat in fata lor era o femeie cocosata. A inceput sa o intrebe pe Anissia de ce e asa, dupa care foarte calm " Nina ( asa ii spune) e stricata tanti?"
Acum m-au sunat ca au fost la impartasit, si ia placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

E rost de petrecere?Ma inscriu si eu pe listaLA MULTI ANI MARIANA!si tuturor sarbatoritelor(tilor).Doinita,e sarbatoare si tu prestezi?Fa o pauza

[/left.E vreme de ploaie la noi si bombele s-au culcat de la 10,ca niciodata,m-au tras ele de mana sa le duc la culcare.[left]
tare-as bea ceva dulce,gen afinata...ofera careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana,te-ai uitat cam mult la Grey?Inca nu te-ai trezit?Sau deja esti pe val cu petrecerea?

Mergi la inceput

Magda, piticii astia ma uimesc si pe mine! fac niste conexiuni de te dau pe spate
Alina ce mai faci?
Mariana ai inceput petrecerea deja?
Tatiana cum mai sunt atomicele? Tu ti-ai mai adus treburile la zi? Super plimbarea aia cu poneiul...am fost si noi la o herghelie cu Teo...dar cred ca era prea mica si s-a speriat...acum ca te-am auzit, cred ca vom mai face si noi o vizita pe acolo, mai ales ca nu era cu bani, dai 1 leu acolo la ingrij.

Mergi la inceput

Tatiana...prestam dar dupa cum se vede asa mai lejer
Hai ca si eu parc-as gusta ceva...poate un gin tonic...dar niminea nu m-aude
Mamaaa...da' ce copii cuminti ai
Teo-i in picioare de la 6.50 m-a pupat de m-a albit,...acum cred ca-i cu buni la biserica.
Nyny pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

|Eu sun5t cu rubvedeniile pe cap,cu mersul la doctori,cu treburile zilnice astazi le las mai usor mai ales ca este si sarbatoare mai fac doar mmancare si9 calc cateva tricouri.
Sper sa fie ok,cu rudele doar ochi scosi am avut sdi nemultumiri.
S-a suparat matusa mea ca am facut schimb cu verisoara mea de adidasi(adidasii ei fiind noi doar ca o strangeau)halal motiv de suparare si ca nu am scoso aseara afara sio pe fiisadeja numai suport.
de parca as fi bona platita.
Si maicamea ia spus verisoarei mele inainte sa oplece din Italia sa o duc in parcul Carol sa yi fac poze,cand eu am atatea de facut numai pe ea nu o plimbam
M-am saturat efectiv

Mergi la inceput

Alina maine ziceai ca scapi de musafiri? Niste fleacuri pe care chiar nu merita sa le bagi in seama Eu chiar nu-i inteleg pe cei care se supara datorita unor fleacuri de genul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, MARIANA! LA MULTI ANI MARIUTE SI MARIANI, MICI SI MARI!

Mergi la inceput