"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 11
MarianaPop spune:
Salutare si buna dimi pe la pranz
!
Pfiu...acum am dat sortul jos...
Glumesc...
. Am o zi la munci...una de-aia de-ti vine sa-ti bati copiii cu motu' de la basca
. M-am preumblat pe la caterinci, torturi si factureala...ce mai...de vis
. Da' intre timp am probat si vre-o 5 rochite...da' tot nu m-am hotarat ce sa cumpar ![]()
.
Poftiti
la tratatie, o maslina, o icra neagra
si beuturi la alegere
afinata, murinata, visiki si alte alea
:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari 

!
Aceleasi urari de bine si pentru cei/cele care serbeaza astazi ziua numelui
!
Ne auzim mai tarziu
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Helloooo...
Si eu la spartul targului
... La multi ani Mariilor! si special pt Mariana noastra un mare buchet de 

Vreti de baut, ha? Hai ca dau si eu o tarie... afinata, un gin tonic.. serviti ce va pofteste inimioara.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Helloooo... Si eu la spartul targului ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vreti de baut, ha? Hai ca dau si eu o tarie... afinata, un gin tonic.. serviti ce va pofteste inimioara. ![]() Mamica fericita de Mara si de David |

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Apropo de afinata,vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca,am primit azi 5 l afinata groasa,dulce,de te lingi pe degete.M-a servit randunoiu cu un paharel cand a ajuns acasa
.
,cu nasul nefunctional,cu mucii pana la genunchi,nu stiu ce sa le mai dau.Azi le-am facut niste exudate,uro si coproculturi.Si dupa ce s-au trezit,au fost sub orice critica,s-au batut toata ziua,a trebuit sa stau numai intre ele.Amu sunt jos cu tatsu,am luat o pauza ca am parul cret.
Gherman_in spune:
Vreau un help:vreu sa vad si eu pozele voastre,da nu stiu cum
Am folosit eu niste parole,da nu vrea si gata![]()
Oricealtceva,numai calculici nu
Luminati-ma si pe mine
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Apropo de afinata,vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca,am primit azi 5 l afinata groasa,dulce,de te lingi pe degete.M-a servit randunoiu cu un paharel cand a ajuns acasa .Bombele sunt varza ,cu nasul nefunctional,cu mucii pana la genunchi,nu stiu ce sa le mai dau.Azi le-am facut niste exudate,uro si coproculturi.Si dupa ce s-au trezit,au fost sub orice critica,s-au batut toata ziua,a trebuit sa stau numai intre ele.Amu sunt jos cu tatsu,am luat o pauza ca am parul cret.![]() tatiana |

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Vreau un help:vreu sa vad si eu pozele voastre,da nu stiu cum Oricealtceva,numai calculici nu![]() tatiana |
Doamna e servita cu un PM
!Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Tatiana, vre-o "Anatomie...ceva? Saraca Izzi...
Eu, nu stiu daca o sa rezist in seara asta...de 3 nopti sunt cu ochii belitzi la 
.
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor
!
Poftiti la 

si 

.
Eu una vreau multa cafea...
. Am o zi
...m-am certat cu omu' la prima ora
si am o stare de kko
. Dc oare ei au intotdeauna dreptul sa fie
si noi nu
?
Ieri am reusit in sfarsit sa-mi cumpar o rochie pentru petrecerea de maine
. Azi o sa rezolv cu cadoul si Doamne ajuta sa fie bine.
Off..ce-a putut sa ma enerveze omu' asta al meu
.
Va doresc o zi insorita, la noi ploua dis de morning!
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Mariana
multumim de cafea si de tratatia de ieri! Sa porti sanatoasa noua achizitie, in privinta omului...las-o asa cum e, nu te mai gandi ca mai rau iti faci...o fi visat si el urat
!
Tatiana, sanatate atomicelor...bai da' se tin cam lant bolesnitele astea
...
Teo parca era in sfarsit mai bine...da doamne sa scapam de muci! Am folisit si noi Coryzalia (homeopat - pt. rinite) recomandat de Nyny...pe langa multe altele...
Azi tb sa iau un cadou pt. cumnata mea (Maria) si habar n-am spre ce sa ma orientez!
Si tot azi...iau rezultatele pt analize Teo si eu!
Dupa amiaza suntem invitati la un restaurant
de cumnata...
cam asta-i ziua noastra!
la mamici si puiuti
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor

Apropo...parca si pe mine ma sacaie ceva in gat