"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Salutare si buna dimi pe la pranz !

Pfiu...acum am dat sortul jos... Glumesc.... Am o zi la munci...una de-aia de-ti vine sa-ti bati copiii cu motu' de la basca . M-am preumblat pe la caterinci, torturi si factureala...ce mai...de vis . Da' intre timp am probat si vre-o 5 rochite...da' tot nu m-am hotarat ce sa cumpar .

Poftiti la tratatie, o maslina, o icra neagra si beuturi la alegere afinata, murinata, visiki si alte alea :

Fetelor, va multumesc mult pentru urari !
Aceleasi urari de bine si pentru cei/cele care serbeaza astazi ziua numelui !

Ne auzim mai tarziu !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Helloooo...

Si eu la spartul targului... La multi ani Mariilor! si special pt Mariana noastra un mare buchet de

Vreti de baut, ha? Hai ca dau si eu o tarie... afinata, un gin tonic.. serviti ce va pofteste inimioara.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Helloooo...

Si eu la spartul targului... La multi ani Mariilor! si special pt Mariana noastra un mare buchet de

Vreti de baut, ha? Hai ca dau si eu o tarie... afinata, un gin tonic.. serviti ce va pofteste inimioara.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Apropo de afinata,vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca,am primit azi 5 l afinata groasa,dulce,de te lingi pe degete.M-a servit randunoiu cu un paharel cand a ajuns acasa.

Bombele sunt varza,cu nasul nefunctional,cu mucii pana la genunchi,nu stiu ce sa le mai dau.Azi le-am facut niste exudate,uro si coproculturi.Si dupa ce s-au trezit,au fost sub orice critica,s-au batut toata ziua,a trebuit sa stau numai intre ele.Amu sunt jos cu tatsu,am luat o pauza ca am parul cret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Vreau un help:vreu sa vad si eu pozele voastre,da nu stiu cumAm folosit eu niste parole,da nu vrea si gataOricealtceva,numai calculici nuLuminati-ma si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Apropo de afinata,vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca,am primit azi 5 l afinata groasa,dulce,de te lingi pe degete.M-a servit randunoiu cu un paharel cand a ajuns acasa.
Bombele sunt varza,cu nasul nefunctional,cu mucii pana la genunchi,nu stiu ce sa le mai dau.Azi le-am facut niste exudate,uro si coproculturi.Si dupa ce s-au trezit,au fost sub orice critica,s-au batut toata ziua,a trebuit sa stau numai intre ele.Amu sunt jos cu tatsu,am luat o pauza ca am parul cret.

tatiana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Vreau un help:vreu sa vad si eu pozele voastre,da nu stiu cumAm folosit eu niste parole,da nu vrea si gataOricealtceva,numai calculici nuLuminati-ma si pe mine

tatiana

Doamna e servita cu un PM !

Mergi la inceput

Tatiana, vre-o "Anatomie...ceva? Saraca Izzi... Eu, nu stiu daca o sa rezist in seara asta...de 3 nopti sunt cu ochii belitzi la .

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor !

Poftiti la si .

Eu una vreau multa cafea.... Am o zi ...m-am certat cu omu' la prima ora si am o stare de kko . Dc oare ei au intotdeauna dreptul sa fie si noi nu ?
Ieri am reusit in sfarsit sa-mi cumpar o rochie pentru petrecerea de maine . Azi o sa rezolv cu cadoul si Doamne ajuta sa fie bine.
Off..ce-a putut sa ma enerveze omu' asta al meu .

Va doresc o zi insorita, la noi ploua dis de morning!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Mariana multumim de cafea si de tratatia de ieri! Sa porti sanatoasa noua achizitie, in privinta omului...las-o asa cum e, nu te mai gandi ca mai rau iti faci...o fi visat si el urat!
Tatiana, sanatate atomicelor...bai da' se tin cam lant bolesnitele astea...
Teo parca era in sfarsit mai bine...da doamne sa scapam de muci! Am folisit si noi Coryzalia (homeopat - pt. rinite) recomandat de Nyny...pe langa multe altele...
Azi tb sa iau un cadou pt. cumnata mea (Maria) si habar n-am spre ce sa ma orientez!
Si tot azi...iau rezultatele pt analize Teo si eu!
Dupa amiaza suntem invitati la un restaurant de cumnata...
cam asta-i ziua noastra!
la mamici si puiuti
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor
Apropo...parca si pe mine ma sacaie ceva in gat

Mergi la inceput