Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetele

In primul rand vreau sa-i urez Lui MIHAITA de Aditza multa multa sanatate.
Nu am apucat sa va recitesc..am avut cateva zile nasoale
Cat despre sistemul de sanatate din Romania...n-am cuvinte..Am sa printez articolul scris de Roxx si lipesc afise pe toate gardurile pe toate usile cabinetelor medicale..

Am scris ieri ca a cazut Sonia de pe scaun din scoica..drept pe partea dreapta,pe umar.Mi-a urlat toata ziua..ieri s-a mai linistit,l-am verificat dar am vazut ca nu prea isi foloseste manuta dreapta...mai plangea uneori daca o luam in brate..
Bon..am fost ieri la dr nostru pediatru.Mi-a spus ca la bebelusi nu se fractureaza oasele ,avand cartilaje moi..sa stau fara griji,sa-i dau nurofen..ii trece
Aseara dupa ce i-am fcaut baita tot am verificat-o la umar..am observat ca s-a inrosit la baza gatului,s-a umflat si pocnea ceva inauntru la pipaiala.
M-am trezit astazi..starea nu s-a schimbat deloc,chiar era mai nasol..am luat fata,am bagat-o in masina si directia Miercurea Ciuc..ortopedie.Nu tati,nu nimeni cine sa ma ajute..era plecata toata lumea.
Acolo cu chiu cu vai,cu scandal..am ajuns la doctorul dorit..care a dat diagnosticul la prima pipaiala,fara radiologie(caci de aia am plecat din oras..aici iti face radigrafie de -ti trebuie,de nu-ti trebuie)fractura clavicula dreapta!.-a pus bandaj asa in X sa fie fixati umerii.e o curajoasa..n-a plans,n-a zis un mac!Pe drum a fost super cuminte ,a dormit dus-intors!
De nu ma luam dupa "instinctul de mama"..imi lasam fata cum imi spunea peditarul..nici nu stiu ce sa zic despre el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

off Tunde, imi pare rau, pupici la fifitza curajoasa

Mergi la inceput

Diana, Darius, Florin, Eduard, Adriana,

Mergi la inceput

Am uitat sa spun
1)-Simo ti pup draga!!!!!.

2)Trebuie s-o duc inapoi la ortoped peste 10 zile.S-o vada,s-ai dea jos bandajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of, mai Tunde, chiar iti observasem absenta, of si iar of.
Eu sunt totusi nelamurta, a zis fractura de clavicula fara radiografie? Cred ca se poate, doar pe baza "pacanitului", noua noastra prietena rmbbcare o poveste trista cu faza asta.
Si... mama masii de scoici!!!!!

Si sanatate multa pui de Adita, o sa fie mai bine la medlife, chit ca-l cauta si rascauta, ca sa-l mai tina pe aoclo, macar te baga cineva in seama, ca si la stat tot umpli buzunare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mai mamica.....dar cum naiba, nu era legata?
biata fifi
asta ti lipsea tie...saracuta

ce dr tampit, trebuia sa te trimita sa i faci fetei o radiografie de control macar

offf...mor pe medicii astia tampiti...carele stiu ei pe toate, ca deh facuta dirai facultatea.....

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Lori;El, stiu ca e cel mai bun ortoped din zona..are experienta ,e de 30 de ani in meserie...si nu te trimite la radiografie,numai daca e ff musai.
Mi-a spus ca ba se pot fractura oasele la astia mici chiar si la nastere!

Mirela;nu am legat-o..nu imi facea de astea niciodata..si-a facut un avant mare si hop ,a zburat..eram langa ea,din pacate cu spatele..imi luam jos blenderul de pe raft!m-am intros chiar cand a aterizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Doamne, Tunde.... Sonic cuminte.
Gabi, chiar ai tras cu Ioana. Uite chestia asta cu pune un pic pe piele si veizi ce se intampla e super ok. Eu sunt aproape sigura ca in momentul in care nu voi mai alapta Elena nu va papa lapte de nici un fel. O vreme o sa-i mai pun eu in pireuri (multumesc fragrant), sau o sa-l combin cu ceva (caco de la ce varsta e voie, 1 an?2 ani?).
Ce se intampla daca nu mai vrea lapte? Iaurturile si branzica suplinesc ceea ce contine laptele?

Roxx ce tort ai mesterit iar?
Adita fii puternica, trece buba la Mihai. Sistemul asta te innebuneste de cap. Ai umblat cred ai pana sa rezolvi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adry un pic de cacao merge d ela 1 an, cica scrie in carti de pediatrie (nu le-am citit personal) ca e f sanatoasa pt "inteligentzia". Chiar sunt unele cereale d ela Nstele cu cacao, eu nu i-am dat, ca la noi cerealele se dadeau seara; Robert bea cam de vreo juma de an lapte cu nesquick, inainte de 2 an jumate nu prea a prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Asa, deci: noi avem 3 mese solide pe zi: in jur de 10 dimi fructe, cereale, branzica etc, pe la 1,2 legume cu carnita (deloc apreciata masa asta) si mai spre seara 6 iaurt cu cereale sau fructe sau faina de orez cu laptic etc Dimi devreme si seara tarziu laptic de la mamic- inca.

Pe la un an de ex cum ar trebui sa arate o masa de copil intrat in lumea copiilor?Cine stie, cine stie?Cand se elimina mesele astea de lapte gol?Sau nu se elimina? Sau in functie de copil?

Simo, am uitat...eu trageam de capatul funiei.

Mergi la inceput