Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
dana n. spune:
pofte alcoolice in sarcina...as bea bere in loc de apa...asa a fost si la prima sarcina.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
madabout2003 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui luny
nu fata, m-a lovesc ideile brusc si zic ca e pacat sa ramana neimpartasite!! si pe bune ca n-am baut nimic! Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Imi dai apa la moara Ai scris ca Omega 3 se ia si din nuci! Clar ma duc sa caut lichiorul ala
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. pofte alcoolice in sarcina...as bea bere in loc de apa...asa a fost si la prima sarcina. Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu |
ahaaa, te-am prins
si eu am mai baut cateva guri de bere, ca ma termina al meu cand il vedeam ca scoate o sticla, aburinda, din frigider, si cum fasaia capacul ala cu inel
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cristi07 spune:
mada...asta am vrut sa zic si eu...nuci=omega 3...lichior...
off ce pofta am...
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
luny spune:
madaaa, daaa, bine ca-l ai!!!!
abramburika spune:
no, acu' sa nu-ti mai faci mustrari de constiinta, e bun lichiorul ala de nuci , contine omega3 ... hahhaaaaa ....
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Am plecat acasa!!
Va pup pe toate! O seara placuta!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+
abramburika spune:
Ia zi tu drept, treci sau nu pe la mag. italienesc??
O seara placuta si tie!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
luny spune:
Nicoleta Luciu este gravi in 30 de sapt si a luat pana acum 36 kg (zice Maruta)!!!!!
ma uit la ea acum, la pro tv, si nu se vede unde naiba-s alea 36 kg!!! s-a ingrasat, normal, dar nu se vede ca ar fi atat de mult!...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Nicoleta Luciu este gravi in 30 de sapt si a luat pana acum 36 kg (zice Maruta)!!!!! ma uit la ea acum, la pro tv, si nu se vede unde naiba-s alea 36 kg!!! s-a ingrasat, normal, dar nu se vede ca ar fi atat de mult!... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
tot tripleti are?...o fi luat , ea si la prima sarcina a luat mult...
Nina, 24+,