Strugurasi S-O11- BV NATI ,Rallu, Hai Theea (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Fetelor eu am dureri.Nu sunt regulate, dar ma si inteapa rau colul si parca si operatia, ca nu pot sa umblu bine.La fiecare pas am impresia ca il scap afara...Nu am stare...Merg imediat sa fac un dus si sa vad daca se linisteste..Va tin la curent.Daca ma simt tot asa la noapte merg maine la dr.

34+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Bv Rallu

Hai Nati

Elly, ma bucur ca-ti plac

Mai avem. cine mai doreste www.zebraroz.ro/13-haine-bebelusi-0-6-luni" target="_blank">hainute 0-6 luni?

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Intru sa fac modificarile... daar parca as astepta sa nasca Nati
Sei, am vazut ca ai modificat pagina si lipseste listuta de BUN VENIT. Cu intentie sau din greseala? Ca ma gandeam sa o pun inapoi, dar daca e mai ok asa , asa las....
( a nu se intelege ca m-a deranjat, doar m-a surprins, oi fi ratat eu ceva)





Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Elly, ma bucur ca-ti plac

Mai avem. cine mai doreste www.zebraroz.ro/13-haine-bebelusi-0-6-luni" target="_blank">hainute 0-6 luni?

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro


cel mai tare mi-a placut www.zebraroz.ro/haine-bebelusi-0-6-luni/668-salopeta-captusita-cu-gluga-.html" target="_blank">asta
sunt fan salopeta da' mi se pare atat de micaaaaa ... sper sa intre in ea


mami de (30.06.2005) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

elly, vrei s-o schimbi? sa iei o masura mai mare?
ca se poate.


35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara fetele !

Ce faceti? Gravidutele cum se simt? Dar mamicile?
Andreea tarziu,dar raspund si eu la intrebarea cu pediatrul. Eu am ales dr-ul de familie la intamplare, de fapt am ales cel mai apropiat cabinet de casa,cu medic nici prea tanar ,nici prea in varsta. Sunt trei cabinete la noi in cartier,unul langa altul aproape. Dupa nastere m-am convins ca am facut cea mai buna alegere. De ce?
1- nu e adepta antibioticelor "date preventiv"
2- cand nu e sigura de ceva te trimite la specialist,sau la pediatru ,in cazul copiilor,dar la cineva in care are incredere ea.
3- asculta cu rabdare ce ai de spus,iti explica tratamentul cu calm,nu se poarta"de sus".

Cam astea erau criteriile mele in alegerea dr-ului. Pediatru nu am pentru ca sunt tare multumita de ea.

La mine vine joi sa vada fetita,are program "de teren" martea si joia,si azi nu a fost in oras. Tot vine acasa pana la o luna-doua,apoi merg eu la cabinet cu fetita la controlul lunar. Cel putin asa s-a intamplat la PAul.

In rest,exact aceeasi " lista " ca si Ionela ,iar dr-ita mea se incadreaza cam la toate. Nu am facut antibiograma, a racit o singura data Paul,si nu era nevoie clar de antibiotic,asa ca...


Dbunny si Paul si Teodora au trasaturi de la amandoi ,sunt amestecate tare bine,dar mai vizibil,Paul seamana cu sot,si fata cu mine.
Camady citeam si eu despre copilasii care sug lacom,ca vine laptele prea mult,si una dintre solutii ar fi sa alaptezi stand in fund ,usor intinsa pe mai multe perne, si fetita sa stea oarecum deasupra sanului,sa nu mai "curga" lapticul in gurita ei,ci sa il traga din san.
Marryan azi cum ai fost? Incearca sa te odihnesti ca oboseala dauneaza grav sanatatii.

Alex eu pateam asa pana inainte sa nasc, ma trezeam tusind ,si cu ochii rosii, inecata oarecum cu acid gastric,cel putin asa simteam. Beam putina apa si imi trecea.

Andra te-ai impiedicat ? Bravo tie,eu nu am apucta inainte sa nasc,si sot imi cam reproseaza ,dar ii trece. Cam numara zilele pana la controlul de 6 saptamani.

Andreea doar 5 sesizari la RDS? Noi acum doi ani am facut 25 de sesizari in doua saptamani,ca tot asa ne abureau. a taiat un nene un cablu gresit si nu mai avea toata scara net. Nici acum nu ne-au scazut din factura cele doua saptamani lipsa de net si telefon,desi asa au promis.

Racheel bine ai ajuns acasa. Cum mai sunt sanii? Vezi ca cu cat mulgi mai mult cu atat vine mai mult laptic.
La alaptat in public eu folosesc slingul sau o tin in brate si o acopar pe capusor cu o essarfa pe care mi-o pun pe umar. Nu imi place cum se holbeaza diverse persoane.Sa va mai spun ce soc pe unele persoane azi in parc,ca ii vedeau piciorusele goale,in pantalonasi scurti,si varful capului iesind din sling ? Ma intrebau cat are,ca are par maricel si des si se cruceau can le spuneam ca o ssaptamana ,si ma luau cu "vaaai,da rpreotul ti-a citit molifta deja de iesi din casa" .Si la doua binevoitoare le-am spus ca sunt turcoaica. Bine ca nu m-au intrebat ce sarbatorim azi ,ca nu as fi stiut sa le raspund.

Ionela m-ai terminat cu " nas turtit,negru, buze mari si chel sau cu parul negru si cret"...


Eu azi nici nu am apucat sa pun mana pe laptop. Am plecat hai-hui de dimineata,am fost pe la banca, am platit abonamentul la mobil,facut putina piata,apoi am venit acasa,am facut putina ordine,apoi m-am bagat langa Teodora la somn,si am dormit de la 3 la 5. Apoi am scos-o afara. A facut putin icter fiziologic,vad ca incepe sa ii treaca deja.

Seidana ceea ce ai simtit tu ieri am simtit eu duminica, cu intestinele,si stiu sigur ca la mine au fost de la mancatul aiurea,la ore nepotrivite, mancaruri nepotrivite. Am rezolvat-o cu ceai de colici , no-spa si mancarea preferata,ca sa intre macar cate putina.Am mancat putin si des,si mi-am revenit. Gata, nu ma mai doarenimic,decat un pic fundul ,si ma mai apuca cate un carcel la gamba chinuita de la bratul mesei de nasteri.

Camady parca tu ai intrebat ce fac copilasii in starea de veghe? A mea uneori plange,alteori doar parca priveste curioasa in jur. Spre norocul meu nu suge din doua in doua ore nici ziua si nici noaptea,si-a cam facut program. Se trezeste la 6 dimineata,papa pana pe la 7 ,asa ,mai suge,mai sta, apoi sta treaza pana la 8 ,papa iar cate putin din fiecare tzatz ,si adoarme, doarme pana spre 12-13 , suge tzatz ,cam jumatate de ora,apoi doarme iar pana pe la 17. Suge, sta treaza pana pe la 19, suge, doarme pana la 22 ,suge, doarme pana la 2-3 ,suge ,si doarme pana la 6 dimineata. Deci are cam 7 mese in 24 de ore. Eu ma bucur ca nu se trezeste decat o singura data noaptea ,asa o sa ma pot ocupa cum trebuie si de Paul. Pe care maine il aduc acasa ,abea astept.
May in seara asta numeri doar oile sau si berbecii?
Va pupic.



Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Intru si eu la ceas de seara sa va las un pahar de sampanie si o felie de tort virtual caci am sarbatorit-o pe Alessia.

Ma Rallu felicitari!!! Clara bun venit

Nati sper ca ai nascut deja si iti tii mandra in brate.Va pupic, sanatate si recuperare rapida

Deci eu am ramas ultima din august,nu e drept .Ieri am avut si eu contractii mai multicele si am crezut ca am sa nasc azi sa ii am pe amandoi nascuti in aceeasi zi ,dar nu a fost sa fie.Azi nu am avut nimic, un pic acu pe seara m-au luat durerile ,dar cum m-am intins au si trecut.Ma inteapa f tare jos in momentul in care ma ridic in picioare si nu ma pot misca vreo 2 min dupa care trec.Oare asa o fi normal ca la fata nu am avut problema asta.

Ma bag la somn ,o seara odihnitoare pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Dragelor, felicitarile mele pt toate fetele ce au nascut si tin pumnii pt cele care urmeaza sa nasca.
Andreea, cu intarziere mare iti raspund, nasc la Maternitatea Bucur.
Cum stai cu contractiile? Eu inca nu le-am incercat pe cele dureroase, inca am din acelea nedureroase care-mi intaresc burtica. Insa, am ceva nou ce pana acum nu am avut, si anume, intepaturi (in col cred eu dupa cum le reperez ca fiind f jos) mai ales cand stau in picioare si/sau cand fac treaba sau merg mult pe jos. Probabil se deschide colul, se scurteaza...se pregateste..cred
In rest....mai am o pb de vreo 2 zile si vroiam sa intreb fetele ce au nascut deja sau pe cele care mai au un pui acasa daca scaunul ffff prost (aproape apa, asta in conditiile in care NU am mancat mai nimic in genere si clar nimic care sa provoace asa ceva) in sapt 38-39 timp de 2 zile este un semn ca se apropie nasterea?
Va pupacesc si sunt langa voi mamici si burtici!

Sunt in 38 + cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Multumesc pentru urari de ziua numelui, sa ne traiasca bebelusii si bebelusele nascute de Sf Alexandru. M-a bucurat sa mai citesc de o Clara, ca ne-am hotarat si noi pe a noastra sao cheme Maria Clara. Trebuie sa ne interesam la ambasada cum sa o inregistram.... stie vreo mamica de prin strainataturi care e procedura? Daca nu, ma intorc zilele astea si povestesc.
Lali_mete- felicitari pentru revenirea rapida! Mai stau si eu pe ganduri daca sa ma mai incurc cu epidurala, ca prima data am nascut fara si ma gandesc ca a doua oara n-o fi mai greu, plus ca la epidurala trebuie sa stai in pat, sa vii mai devreme la maternitate sau poate imi iau tableta si raportez nasterea in direct
Am sarbatorit ieri la restaurantul indian si mi-am dat seama ca eu gresesc de ma trezesc noaptea inecata si cu aciditate. Incerc sa iau cina la 7 cel mai tarziu, ca oricum ma culc dupa 11 noaptea.
Am fost si la doctorita, bebe e cuminte, nici vorba sa vrea sa vina mai devreme, asa ca mai avem timp se pregatiri inca o luna.
Pupici mamicilor de august- Theea si Nati!

36 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata mamici si burtici!

Sei, ce face Nati? A nascut?

Hai Theea, hai Zubi!!!

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput