Mamici si copii din Arges (3)
Raspunsuri - Pagina 15
ank999 spune:
Salutare.
Mirela imi pare rau de week-endul tau. Si al meu a fost de kk ca Eri cu vremea asta m-a innebunit de tot.
V-am spus ca ma doare un picior de nu pot dormi noaptea de vreo 2 saptamani. Vad ca nu ma lasa si trebuie sa merg la dr si asta inseamna ca trebuie sa plec mai devreme de la serviciu, iar controlul nu s-a terminat...
Oricum sunt atat de capaiata de am uitat sa-i duc copchilului pijamale la gradi. Promitator, nu?
A...Erica vineri a fost la circ, iar noaptea a vomat. Am crezut ca e de la rontait cu mainile murdare, dar se pare ca mai multi copii de la gradi, din grupe diferite au avut problema asta, asa ca probabil e de la ceva de mancare. Sper doar sa nu se repete
O seara frumoasa va doresc.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
sunt pe fuga..apropo de vomitat...noi duminica ne-am petrecut-o in spitalul de pediatrie..tocmai pentru asta, pentru vomitat.
Crunt in spital, frig cumplit.Abea am reusit sa plecam pe la 19, ca mai plecam cu vreo raceala.
Acum Codrin e bine, dar nu a mers azi la scoala.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Neata fetele. Sorana imi pare tare rau.
La Erica in camin, cam prin majoritatea grupelor au fost mai multi copii cu probleme, posibil sa fi fost ceva in mancarea de vineri de la gradi. O colega de-a ei a ajuns la perfuzii, iar altii au avut probleme tot week-endul.
Codrin.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
of fetelor, nasol cu vomatul asta. multa sanatate si pupici ericai si lui codrin! sper ca se simt mai bine acum.
si astia de la gradi ce naiba fac? au luat razna de tot? au luat vre-o masura macar? cum naiba sa bage cu buna stiinta in mancarea copiilor ceva perisat? doar ca sa fie "la numar" sau ca asa este reteta? pai nu sunt constienti ca pot sa faca o toxi-infectie alimetara la nivel de gradinita, sa primeasca reclamatii de la parinti si sa vina sanepidul sa le inchida bucataria si sa ii oblige apoi sa faca contracte cu firme de caterring?! sunt chiar asa de cretini adiministratorii de la gradi?!
mirela0521 spune:
fetelor, aveti idee cam care mai sunt tarifele pt cezariana? sora-mea va naste la inceputul lui noiembrie la spitalul universitar. cam cat se mai da pt ginecolog, anestezist, neonatolog, asistente, infirmiere?
mirela0521 spune:
anca de ce te doare piciorul? te-ai lovit? sau de la reumatism?
o d-ne de la IT, d-na caragea, nu stiu daca o mai stii tu, isi face un tratament cu albine pe care l-a citit pe net. adik isi pune pe locurile dureroase cate o albina sa o intepe si zice ca veninul ala isi face bine si ii trece durerea. dar ea are stupi acasa si curaj. eu nu as fi in stare sa iau o albina cu buna stiinta si sa o las sa ma intepe. prefer cremele gen bengay si fastum gell.
ralu80 spune:
Mirela, iti dau eu maine info despre preturi la Universitar..sunt proaspete.
Anca, Sorana, multa sanatate.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu80 Mirela, iti dau eu maine info despre preturi la Universitar..sunt proaspete. Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009) |
ok, astept cu nerabdare! mersi mult ralu!
mirela0521 spune:
rares ieri a batut un copil la gradi! i-a tras una in spate ca la karate cica, ca vezi doamne il batea pe alt copil si ca l-a batut si pe el "in alta zi"!!! d-na i-a zis sotului, normal, si i-a cerut lui rares sa isi ceara scuze de la copil si de la d-na si el nu a vrut!!!!! nici macar cand d-na i-a zis ca ea l-a iertat el tot nu s-a calmat si tot nu si-a cerut scuze!!! el urla in continuare, se inrosise tot la fata si a transpirat ca nu e el de vina si nu mai stiu ce mai zicea el, dar urlete aiurea fara rost... asa ca ieri l-am pedepsit si nu i-am dat desene la tv, l-am spus sa scrie o pagina intreaga de liniute si sa coloreze 3 pagini
ank999 spune:
Mirela copilul nu se simtea vinovat. Probabil celalalt a facut la fel sau el a considerat ca se joaca si a considerat ca nu are de ce sa isi ceara scuze. Piciorul cred ca un romantism exagerat, ca ma doare de nu pot sa dorm sau sa merg.
Ce putin mai are Iulia! Fetita parca ai zis? Cum o va cheema? Sa dea DD ca totul sa fie bine.
Curajoasa madama voastra de la It. Eu folosesc apireven si diclofenac, da degeaba.
Ralu voi cum mai sunteti?
Ma copchila mea s-a pricopsit cu niste muci galbeni verzui si urati. I-am pus dimineata niste Pivalone in nas.
Ar trebui sa-i mai dau si altceva?