Strumfi de iul-aug 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eu i-am luat azi lui mihnea tenisi de interior de la leonardo ca la noi altceva mai greu gasesti..sunt din panza,cu talpa de cauciuc si in interior tot panza,fara siret sau arici,au un fel de elastic sub limba si au costat cam multicel,40 ron dar aia i au placut ca altfel daca nu i plac nu ii probeaza si cum traieste pe picior mare,a ajuns la marimea 30,e greu sa i iau fara sa probeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

eu i-am luat azi lui mihnea tenisi de interior de la leonardo ca la noi altceva mai greu gasesti..sunt din panza,cu talpa de cauciuc si in interior tot panza,fara siret sau arici,au un fel de elastic sub limba si au costat cam multicel,40 ron dar aia i au placut ca altfel daca nu i plac nu ii probeaza si cum traieste pe picior mare,a ajuns la marimea 30,e greu sa i iau fara sa probeze.

georgiana,mamica de mihnea

Lasa Georgiana ca e bine pe picior mare , stiu de care spui sunt chiar draguti. Mie mi se pare ok pretul, nu va spun ce sume am dat pe pantofii fetelor... de la Geox sau Bata, mai ales cand era numai Alessia si ii cumparam copilului pantofi/sandale de firma...ce e bine este ca i-au ramas Isei si sper sa ii vina si sa ii si placa, pana una alta le creste piciorul in alt ritm. Alessiei ii creste repejor, Isa parca tot piciorus mic are. Dar bocancii de iarna, cu un pret peste puterile mele sa il inteleg , de la Geox, i-au purtat amandoua la diferenta de ani lumina intre si cred ca pe cei de anul trecut ii dau nepotelei mele de 1 an aproape sau finutei de 1 an. Asa ca si-au scos banii. Ma rog, desi...in portofelul meu nu a venit nici un ban...mai astept

Mergi la inceput

Inafara ca ar trebui sa muncesc, mai stau si pe un forum de barbati acum , v-am zis ca ne-am luat o Toyota Avensis, pe forum la Toyota am intrat cu userul sotului, si incerc sa vorbesc asa ca baietii...cu chestii scurte si la obiect, nu stiu daca imi iese ca eu scriu nene si scriu si o dau in alte subiecte, greu de urmarit, ma prind aia ca sunt fata. Pana una alta cu succes ma conversez, cica sa o stapanesc sanatos, mi-a placut!

Mergi la inceput

Si-mi vine sa pun si o poza cu mine adevarata la avatar, aici nu acolo , voi nu va aveti pe voi in poza? Stiu ca Michi are cana dar e "the cana" nu o poate schimba, nu puneti poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Si-mi vine sa pun si o poza cu mine adevarata la avatar, aici nu acolo , voi nu va aveti pe voi in poza? Stiu ca Michi are cana dar e "the cana" nu o poate schimba, nu puneti poza?

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

ba da, ba da!

eu nu m-as pune poza cu mine, parca n-am nicio tragere...poate daca aveam vreuna mai secsi, tolanita pe frigider...

mai, eu luandu-ma cu rechizite si alte alea, am uitat complet de analizele medicale pt gradinita. in ce hal am ajuns . bine ca macar acum m-am trezit (noroc cu Jadi pe FB), ca ma trezeam ca duc plodu' de mana la gradinita si imi cereau alea tzidula cu analize si eu dadeam din colt in colt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

apropos de poza de avatar, vivela aia e matza ta?
claucia, exact, aia ie "za cana"!!!!!

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

claucia,i-am luat si eu niste sandale inchise in fata de la geox,la reducere si am dat vreo 110 ron dar erau senzatie,imi aduc aminte si acum ca le-a pus in picioare si spuneai ca sunt turnate dupa talpa lui,merita la o adica insa de astea de iarna parca nu ma lasa buzunarul,sufletul vrea dar buznarul musca.

eu mi-as pune poza dar nu stiu,probabil ca trebuie sa intru la profi personal dar mi-e cam lene sa-mi bat capul insa sa stiti ca sunt frumoasa,sexi,grasa si modesta si mai era emoticonul cu limba scoasa.

luni mergem sa i fac si eu analize,maine la vaccin..uffff.

ma duc la plaja ca e cerere mare..ce pacat ca aista copil nu intelege ce-i lenea.

Mergi la inceput

Noi mai luam mai nou de la Geox-ul din outlet, e chiar mare magazinul si gasim. de ex am luat de iarna anul trecut, bocanci din aceia cu 3 arici si in care nu intra apa/zapada/soarele, intra aerul si nu transpira, din aia adevarati de tot cu 149 RON, chiar ca tin toata iarna si ii lasa si generatiilor care o prind din urma adica sorela. Primii bocancei de iarna plus al doilea an au fost cam 350 RON perechea
Sandale din outlet la fel, genul acela de adidasi cu lateralele gaurite de la Geox, poate stiti, sau adidasi de la Eco pt Isa, tot 120-140 RON de caciula.
Eu mi-as pune poza la avatar sa va zic hello dar dupa as scoate-o, poate ma trezesc cu oameni care spun vaaai, tu erai, vecina/colega/nesuferita/etc pe care o cunosc Mai aveam asa pe facebook, am scos si de acolo poza de profil, daca tot ies la cautare sa mai ies si cu poza?
Gata, va pup si ma duc acasa si dupa la politie sa imi inmatriculez noua achizitie.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, da, aia e "za matza" mea .
eu n-am mai vazut asa pisica, sa stea atat sa fie chinuita in asa hal! l-am surprins pe damian cum ii cara lopetele in cap - dar rau, parca ma durea pe mine - si ea statea si dormea in continuare . in general incerc s-o protejez, dar nu reusesc mereu.

acum suntem cu damian la faza de "mai-mai", ca prea ne bate si ne musca pe toti. si se pare ca pricepe repede, ca ii zic: "hai sa ne iubim" si vine, ma mangaie usor pe fata si ma pupa intr-un mare fel, apoi ma ia de dupa gat cu manutele alea ale lui pufoase si ma strange, mor de dragul lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

David de Vivela

Mergi la inceput