Strumfi de iul-aug 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

tarifele-s cam asa:

Program scurt (8.00 - 13.00)
715 RON/lun#259;

Program scurt + mic dejun (8.00 - 13.00)
840 RON/lun#259;

Program scurt + masa de prânz ( 8.00 - 14.00)
885 RON/lun#259;

Program scurt + mic dejun + masa de prânz(8.00-14.00)
1010 RON/lun#259;

Program lung (8.00 - 18.30)
1165 RON/lun#259;

in astea-s incluse rechizitele, gustare de fructe, curs de engleza,pictur#259;, atelier de buc#259;t#259;rie, modelaj, curs de muzic#259; coral#259; .

eu intentionez sa-l tin la prog scurt, sa-i dau mancare dimineata si la pranz.

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

da Michi cu mic dejun si pranz incluse.

mai ce ma enerveaza astia cu faza asta "pictur#259;, atelier de buc#259;t#259;rie, modelaj, curs de muzic#259; coral#259; ." Pai normal ca-s incluse ca doar asta se face la gradi, canta, coloreaza, decupeaza, lipeste. Mai trebuie sa se laude si cu "joaca copilului inclusa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

La noi este tot asa, pana in 300 RON pe luna incluzand bineinteles decupaj, colorat :)), ba chiar foarte frumoase activitati au, pe niste planse mari de tot (2 mp) albastre de exemplu, toti copiii lipesc vapoare, nori, pescarusi si ce mai trebuie ca la mare sa vezi ce incantati erau toti, nu puteam sa o iau pe Alessia pentru ca lipea vaporul cel mai mare.

Mai dam 10 lei pe luna pt servetele si atat. Mai face optionale engleza si dans, e ceva mic mic pe ora si platesc doar daca face ora. Tot asa, ni se dau inapoi banii de mancare (la noi cred ca este 12 lei sau 13 pe zi) in zilele cat nu a fost la gradi. Ma rog, platesc luna urmatoare minus x zile, nu mi se dau chiar bani inapoi, dar in general am platit cam 230-250 RON pe luna.

Alessia a fost si la particulara inainte. Inafara ca este o diferenta de la cer la pamant intre ele, cu un mare plus pentru gradi de stat, in rest banii nu erau asa de multi. Adica program pana la 4 era 800 RON, cu micul dejun, pranz si gustarea de dupa amiaza incluse. Ca la stat.
Dar cred ca am nimenit eu o particulara asa si asa si una de stat super super.

La particulara era o casa veche, rece mi se parea, apa calda venea poimarti la baie, mi se parea totul rece, desi cu jucarii. Activitati faceau dar faptul ca stateau cu totii la gramada, mici si mari, ii facea pe cei mici sa invete mai nimic. Engleza se facea tot la gramada, vorba profesoarei de engleza - eu fac ora cu copii de la 3 la 8 ani, va dati seama cum...

Era mai relaxat, in sensul in care nu prea faceau nimic, stateau cu totii, aveau voie sa faca mai orice dar nu prea faceau nimic, de multe dati se plictiseau si asteptau sa mergem in parc sau oricum sa nu mai stam, cam ca un daycare din strainatate unde nu se educa copiii doar se supravegheaza sa fie safe. BIne, se intalneau copiii unii cu altii si se jucau, tot era bine pt ca afara o sa fie rece, dar pana nu am vazut diferenta de la stat nu stiam ca se poate si mai bine. Da, si lucrul manual/modelaj/plastilina se plateau, venea altcineva sa ii ajute.

La stat este o gradinita mare, renovata cu foarte mult gust, nu doar o vopsea, e cald si frumos, imi place totul, de la covoare la toaletele care sclipesc si au Wc-uri si mici si mari, dormitoare cu asternuturi de la Ikea, sali de clasa foarte frumoase, educatoare tanara si ff draguta (si stie cum sa-i ia pe fiecare sa il stimuleze nu sa asculte ca la armata) sare cu ei, danseaza ii ia in brate, toti o iubesc si o asculta. Cel putin Alessia m-a anuntat ca ea acasa e obraznica dar la gradi niciodata sa nu se supere Georgiana , Alessia este incantata.

Mergi la inceput

claucia, stiu ca ai mai scris despre gradinita de stat, ca esti foarte multumita. ai avut noroc! . si gradi particulara te-a costat putin...comparativ cu alte scoruri.
sper sa fie ok la gradinita asta, cel putin referinte am bunicele, dar om trai si om vedea! i-am cumparat ieri un pantalon de trening, un pantalon scurt, in caz ca-i cald. papuci de interior are niste bascheti cu scai. se cam incinge in ei.....pe perioada calda cu ce-i incaltati? ma scuzati cu atatea intrebari, da-s virgina intr-ale gradinitei

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Dragalasho (ce cana frumoasa ai ) pe perioada verii si nu numai, Alessia s-a incaltat cu papuci gen crocs, baieteii aveau in culori de baieti cu spiderman sau de camuflaj si broscute, deh, diverse . Alessia are roz cu niste fluturasi asa prinsi de cate o gaurica. Dar sunt ff comozi si merg si cu sosete si se incalta usor.

Scuze ca m-am repetat cu gradinita , cea particulara are program si pana la 6 cu 900 RON. Da, stiu ca e mai putin decat restul, dar am mai gasit in sectorul 1, numai aici am cautat si altele cu preturi ok. Acuma daca or mai fi asa cum stiam eu acum un an...

Mergi la inceput

crocs? adica d-astia http://www.reclamamascataatentie/copii-6-11-ani/siguranta/Pantofii-crocs-pentru-copii-a5190.html????????
nu transpira in ei? de unde i-ai cumparat? mercic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Daria nu prea a suportat papucii aia cu bot, plus ca nu poate zburda bine cu ei. I-am luat de fiecare data pt interior niste tenisi subtiri cu aricel sa-l poata incheia rapid. Nu grosi ca transpira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu i-am luat niste sandalute usoare, f usoare, din spuma (ca de slapi, nu stiu cum se numeste). nici nu se simt si par si f comode.
nu se incinge in ele ca sunt aerisite.
iarna a mai mers si cu tenesi cu scai, insa il gaseam seara cam fiert la talpi...

Mergi la inceput

Stai ca nu pot deschide linkul. Din aceia stii tu cu botul rotund si cu gaurele. Si cu o breteluta pe spate. Eu nu eram fan, dar au mers mandrele la mare cu asa ceva in picioare de nu aveau treaba, stateau si in picioare si se si aeriseau. Si multi copii aveau. Tot din acelasi material (ca de slapi ) mai sunt si sandalute dar stiu pentru fetite.
Eu i-am luat de la Humanic, sunt ieftini pt ca nu sunt originali Crocs dar au mai peste tot si la Deichman, sigur au pantofi de interior. Nu mai tin minte unde am vazut ultima oara dar sigur gasesti.
Tenisi din panza cu arici ar fi buni dar majoritatea de pe piata erau cu talpa din aceea (si eventual si botul) din cauciuc tare si mirositor si se cam incing. Alessia mai avea si niste balerini din panza cu Hello Kitty si cu o extra baretuta dar pt baietei nu stiu ce sa zic ce ar mai merge, oricum nu din aceia mitzoshi () si latosi si caldurosi din plus. Stai sa mai caut modele...

Mergi la inceput

multam frumos pt sfaturi.; stiam eu de ce iubesc forumul asta si pe fetele din el . am vazut eu ceva la deichman, gen tenis dar fara mult cauciuc. vreo 40 ron.....mi s-a parut enorm , ca am dat 75 pe niste pantofi de piele, si am zis ca daca dau atata, macar sa merg cu strumfu sa probeze. eu ma gandeam la ceva de genul tenis, dar are mult cauciuc.

Mergi la inceput