Stitzi cumva...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ionela Roxana,cred eu ca te-a dus in eroare titlul subiectului,aici scriu "cei bolnavi"de stoamac,cautam remedii pentru aciditate marita,cred ca au fost subiecte multe pe forum despre cum se face borsul!

Eu ce stiu este ca itzi trebuie huste(de la cineva care a facut deja bors),taritze de griu,malai si apa !ma rog ,diverse arome,gen lamiie ,frunte de visin etc!

Cauta si ai sa gaseti cu sigurantza in arhiva subiecte cu si despre bors!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

intreba hannen (cred) cum poate fi scazuta aciditatea in organism
mi-am amintit ca am vazut intr-un ziar o reclama la niste capsule (supliment alimentar) care ar putea scadea aciditatea organismului
am cautat pe net informatii despre scaderea aciditatii in organism(nu despre capsule, ca nu mai stiu cum se numesc)si iata un site cu tema cautata de userul respectiv : http://www.alcalinizare.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Corina,sotzul ia la recomandarea medicului niste pastile pentru aciditate,insa...odata ce consuma "alimente interzise"(teribilul sos de rosii de exemplu)ii apare si-l chinuie rau saracul,cu tot cu tableta aferenta!

La noi medicul nu-tzi interzice nimic(ma rog acum noi nici nu am fost bolnavi grav),potzi consuma ce si cum doresti,vei descoperi singur ce-tzi face rau si tot singur decizi daca scotzi sau nu alimentul respectiv !

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

andacos mii de scuze si multumesc muuult!

muuuuulta sanatate tuturor!

Mergi la inceput