Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Cam cata paine pe zi le dati la delfinasi? O felie? Doua? Dar albus de ou le-ati dat? Eu parca as mai astepta pana la 1 an si 2 luni...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

paine putina,asa cate o coaja de rontait
dar daca ii place,si nu ii ia pofta de mancare,da-i.
albus nu am dat direct,inca,dar am pus deja in ciorba cand a facut 1 an.
poti sa amani,nu e nici o graba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, bine ati revenit!
ilinca pleaca azi, asa ca ii uram si ei drum bun! pt. mesaj

sotul a plecat cu stefan la tara..asa ca imi fac de cap. adica pana in 15 cd incep serv tre sa bag tare cat mai pot.
aaa..si de vineri ma duc la psih. am emotii :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

elena, eu ii mai dau marei ou fiert dimineata. e innebunita dupa albus. paine mananca o felie doua, tot dimineata.

am culcat copilul si am mancat si eu, acum m-a luat lenea. nici nu stiu ce sa ii fac sa manance..

ieri am fost la morfologie de trim 2. totul e bine, tot baietel a ramas, nu s-a transformat placenta s-a ridicat nu mai e peste operatie. s-a chinuit doctorul sa ne scoata o poza cu putza, nu reusea ca tinea o manuta pe ea acolo are o fatzuca conturata si o gura frumoasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bravo, alice. Ma bucur ca a ramas putos si e sanatos.

Revelionul asta tot acasa il fac, ca doar o sa fiu foarte burtoasa...

Cu analizele, si noua ne-au spus ca e de preferat sa se ia sange din vena si nu din degetel. La noi au reusit sa ia sange la a2a incercare.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

elena, eu ii mai dau marei ou fiert dimineata. e innebunita dupa albus. paine mananca o felie doua, tot dimineata.

am culcat copilul si am mancat si eu, acum m-a luat lenea. nici nu stiu ce sa ii fac sa manance..

ieri am fost la morfologie de trim 2. totul e bine, tot baietel a ramas, nu s-a transformat placenta s-a ridicat nu mai e peste operatie. s-a chinuit doctorul sa ne scoata o poza cu putza, nu reusea ca tinea o manuta pe ea acolo are o fatzuca conturata si o gura frumoasa

Scumpul de el!!!! Ati inceput sa va ganditi la nume, Alice sau deja e stabilit? Bine ca s-a ridicat placenta!

Sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa-i schimb un pic micul dejun... sa-i dau LP mai putin (acum bea in jur de 250 ml, in care pun uneori si o masura de cereale) si sa-i dau si eu ou fiert sau paine cu unt. Paine cu unt deja i-am mai dat, dupa LP-ul de dimineata. Pediatra asta a mea nu mi-a spus nimic nou despre mesele de la 1 an in sus...cica pana la 1 an jumate mergem cu mesele cam la fel ca pana acum, cu mentiunea ca pot sa-i dau sa guste din mancarea noastra (daca nu contine nimic nesanatos-de acord). De paine nu a stiut sa-mi zica cat sa-i dau - mi-a raspuns tot cu o intrebare - pai cata paine poate sa incapa in stomacelul lui

12.08.2010

Mergi la inceput

Aaa, mi-a mai spus pediatra (dupa ce am intrebat-o, desigur) ca pot renunta la regula "nu carne si ou in aceeasi zi", dar sa nu exagerez si sa nu-i dau ou seara, nu mai tarziu de ora 16.

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, fara emotii! Tu esti o super femeie, ai 2 copii minunati, activi si energici. Gatesti zilnic, vrei sa fie curat, vei reincepe munca, ai si de invatat, co sotul e cum e... Asa ca o discutie cu un psiholog bun cred ca va fi folositoare, te descarci si tu. Poate iti da ceva idei de relaxare, modalitati de a solutiona conflicte, etc. Abia astept sa ne spui cum a fost. Si relaxeaza-te cat mai mult, daca tot e la tara Stefan.

Puiutz, ce copil scump ai. Iti seamana tare bine! Ce figura e el, ca nu ii placea sa stea cu bunicii la poze :))) m-am distrat si de motul din lateral :)

Eu stau in pat, langa V, nu pot dormi. Dar asa macar doarme el. Ieri a dormit 3 ore cu mine langa el. Azi doarme de o ora jumate. Va mai citesc pe voi, mai am o revista pe care o frunzaresc incet, ma joc pe tel... E naspa canu apuc sa fac altceva...

Alice, ma bucur ca a fost totul bine la eco!!! Si ca nu mai are febra papusa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, bine ati revenit!
ilinca pleaca azi, asa ca ii uram si ei drum bun! pt. mesaj

sotul a plecat cu stefan la tara..asa ca imi fac de cap. adica pana in 15 cd incep serv tre sa bag tare cat mai pot.
aaa..si de vineri ma duc la psih. am emotii :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ce este "psih."? Psiholog?

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, gasesti aici detalii despre alimentatia copilului de la 1 la 3 ani, foarte detaliat, cu exemple de meniuri, cu cata paine e cazul. http://www.pediatrucluj.ro/2011/07/21/alimentatia-copilului-mic-1-3-ani/.

Mie mi se pare totusi multa mancare la cina ( de ex scrie sa ii dam mamaliga si apoi lapte, ambele la cina) . Al meu nu poate manca atat, abia isi bea lapticul. Asta poate dupa 2 ani

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie mi se pare schimbat raducu. parca s-a mai ingrasat, s-a marit. nu stiu e altfel mai barbatel

nu ne-am gandit inca la nume. adica e deschisa lista (si goala)

Mergi la inceput