Nu stiu daca pot spera

Nu stiu daca pot spera | Autor: blue77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ,

de cateva zile ma simt cam rau si nu stiu daca pot spera sa fie sau cine stie ce se intampla cu mine. Dar sa o iau de la inceput :prima zi de menstruatie a fost pe 22 octombrie apoi deja de pe 5 noiembrie au inceput sa ma doara sanii, o durere ciudata diferita de cea cunoscuta din fiecare luna, si mi-au crescut un pic; asta s-a repetat in fiecare zi de atunci mai ales dimineata , apoi deja de ieri am inceput sa am dureri ca cele prevestitoare de menstruatie , in timpul acestei nopti m-am trezit cu o durere atroce de sani care m-a impiedicat sa mai dorm iar la ora 7,30 azi dimineata aveam temperatura 37,2 (ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum).
Voi ce credeti,ar putea sa apara deja semnele prevestitoare de sarcina ,sa fi avut ovulatia mai devreme de 5 noiembrie -cand ar fi trebuit sa fie sau sa se fi intamplat minunea in septembrie -dar am avut ciclu normal?
Nu vreau sa-mi fac sperante goale dar parca sunt prea multe potriveli.
Va pup
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Temperatura a fost 37.2 numai acum si zilele din urma mai mica sau cum?Cum arata graficul tau luna asta?
Sau mai vazut cazuri de ciclu peste sarcina,asa ca poate tu esti una din fericitele burtici!
Da-ne detalii!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cristina, da-ne mai multe detalii! Tu ti iei temperatura in fiecare zi? Daca da , scrieni-le si noua! Mucusul?
Sunt multi factori implicati...sanii ,umflarea lor..poate fi de la o dereglare hormonala, sau de la o sarcina sau de la o prolactina marita sau pur si simplu inaintea venirii menstruatiei.Si o alta cauza ,cea mai frecventa de altfel, ar fi ca sanii cresc si te dor la cateva zile de dupa menstruatie!

Asa ca..spune-ne mai multe! cine stie poate luna asta esti norocoasa!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Buna Valentina,
da azi a fost singura data cand am avut temperatura de 37,2 , graficul meu urca cel mai mult la 36,5 -36,6 in fiecare luna , iar temperatura dupa menstruatie e de 35,9-36,2. De aproximativ 3 luni am inceput sa imi monotorizez temperatura.

Cristina

Mergi la inceput

Buna Anis,
da imi iau temperatura zilnic iar luna asta am avut mucus cam pe data de 2 sau 3, menstruatia o astept abia cam pe 22 sau 23 noiembrie.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cristina,
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori si la tine.Trebuie sa speri.
Dupa simptome s-ar parea ca poti spera!

Doame Ajuta sa ne dai o veste buna!

Te pup,
Marcela

Mergi la inceput

Multumesc Marcelle

sa dea bunul Dumnezeu sa fie, mai am ceva de asteptat pana sa stiu sigur ...oricum incerc sa raman rezervata , sa nu-mi fac prea multe ganderi deocamdata.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Temperatura si durerea de sani pot fi...semnele de .

De dureri nu iti face griji. Si eu am avut senzatia tipica menstruatiei si totusi era .

Tinem pumnii!

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Din ce spui tu pana acum se pare ca ai motive sa speri. Asteptam detalii in continuare.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Salut fetelor ,
din pacate azi am fost diagnosticata cu varicela , asa ca cerul a cazut pe mine va dati seama , maine ma duc la analize de sange sa vad daca sunt intr-adevar insarcinata sau nu si apoi imi vor da ceva medicamentatie.Daca sunt insarcinata , varicela asta nenorocita nu putea cadea mai prost (incercam si noi de cateva luni sa avem, un bb)am emotii si imi e o ciuda pe mine de nu pot sa va spun
Cristina

Mergi la inceput