incepe scoala

incepe scoala | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Cum ne pregatim pentru prima zi de scoala din viata copiilor? Am mari emotii si vreau ca prima zi de scoala sa fie memorabila.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Prima noastra zi de scoala...Am avut niste emotii de parca dadea fata vreun examen sau ceva...A fost emotionant si obositor si orele acelea(2) cate a stat fara mine mi s-au parut cele mai lungi din viata mea, caci asteptam cu mare nerabdare sa vad daca i-a placut, daca mai vrea sa mearga si a doua zi( de parca ar fi avut de ales...).A iesit vesela si incantata si a declarat ca iubeste scoala, asa incat m-am linistit si eu...cat de cat. Eu va sfatuiesc doar sa va relaxati, sa luati mereu partea plina a paharului, sa invatati pentru voi si nu pentru calificative , sa nu va pese( asa cum mi-a pasat mie...)daca ia copilul -FB si sa nu va faceti griji aiurea. Copiii in general se adapteaza usor si daca au noroc de colegi draguti si o invatatoare inimoasa, vor iubi scoala, asa cum o iubeste, inca, fetita mea.Pentru clasa I a fost stresanta , in primul rand din cauza mea, dar din clasa a II a m-am mai "desteptat" si am luat viata asa cum este, si te asigur ca de cele mai multe ori a fost foarte, foarte bine. Asa ca va doresc o prima zi cat mai usoara(sa faceti poze!), saptamani vesele de toamna si un bobocel in- draznet si entuziasmat de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Multumim mult! Sper ca si fetitei mele sa ii placa prima zi de scoala ca sa-i placa si urmatoarele... Revin cu poze si impresii...

Mergi la inceput