FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 16
Ninia81 spune:
Felicitari pentru cele 3 minuni, Cami! Refacere rapida si mult laptic!
Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.
aristica spune:
frumoasa veste. Eu stiu o fata foarte draga mie de la care astept o astfel de veste in cateva luni
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
inna08 spune:
felicitari camy! sa iti traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
30+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
anna_a spune:
Felicitari Cami! Ce copilasi maricei pt tripleti, sa fie sanatosi si ei si parintii!
26+ cu
Anastasia_7 spune:
Felicitari pt Camercam! Sa fie sanatosi toti 4 si mamica si puiutzii de om!
Fetelor, vin cu o intrebare, stie vreuna dintre voi cum e cu nasterea la Giulesti? Nu m-as duce pt spital, cat pt dr la care am fost ultima oara, pana sa ajung la dr Albu...de fapt, dr Ion Ionut m-a trimis, m-a sfatuit sa vin aici sa fac FIV ca e f bun dr Albu si asa am facut. Tot dr acesta mi-a facut si histero in decembrie, inainte de prima consultatie la dr. Albu. Pt nastere as opta pt el, iar pana atunci sa vin la eco si celelalte analize tot la Albu, ca am incredere mare in ochisorii lui
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
14+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
angelica28 spune:
Ce veste buna ,felicitari mamicule ,si multa rabdare si calm iti doresc ,sa cresti 3 deodata nu este usor ....................dar sunt convinsa ca te vei descurca,felicitarile mele inca o data!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
Anastasia eu am fost o perioada la dr ION de la Giulesti,"am facut si o inseminare cu dinsul" ...................el ma monitorizat si cind sa fac inseminarea ma pasat la dr MOISA asta nu mi-a placut ...........daia am plecat de la el ..........dar din ce citisem de el ......avea referinte bune ...............!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
maruscha80 spune:
Felicitari, cami.. asta e o veste foarte buna! Sa fiti sanatosi iar tie iti urez o recuperare cat mai rapida
25+ cu
lyly_mar spune:
cami,Felicitari mamico!sa iti traiasca minunile si sa te bucuri de ele!si rabdare multa...putere multa si tie si taticului...
Sper ca mai aveti ajutoare???
aristico si eu stau cu ochii pe manechinul nostru sa vad cu ii merge...sa dea DD sa fie bine pana la capat pt ea...si tie spor la injectat si la cati mai multi foliculi!!
maripet spune:
Felicitati din tot sufletul Cami.
Ai facut la fel ca Nicoleta Luciu.
Multa sanatate va doresc la toti, sa fiti fericiti. Ai scapat dintr-o lovitura.
Multi ici
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1