FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

aristica & qiao, merci frumos...asa o fi :) Numai ca eu l-am vazut pe 18 august ultima data deci s-ar face cam 2 luni pana la sf lui octombrie.

oricum, prea ingrijorata nu sunt deoarece asta mic e destul de activ, au am mai avut mici contractii insa le-am potolit cu no spa, nici efort prea mare nu mai depun asa per total ca sunt destul de ok.

sunt curioasa numai cum evolueaza deoarece la ultimele masuratori a reiesit ca e un copil mare si acum am senzatia ca se transforma intr-un urias fara stirea mea :))

si eu am incredere in mister white si mi-e dor de ochiosu asta mic, sa vad ce moaca mai are :)

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

stai linistita maruscha, si eu am fost pe 22Aug ultima data si a zis ca ne mai vedem peste 2 luni, la urm eco morfo de trim III care tot pe la sf lui Oct e. Eu chiar ma intrebam dc mai are rost sa fac aceasta morfo de trim III, adica ce sa mai vada, ma gandesc ca si una normala tot aia e, vede dc sunt cu capu-n jos, cam cate kg au; in fine voi vedea.
Merg azi la Polizu la dr cu care nasc ca n-am mai fost la el din 8-Aug si sa vad ce zice dc mai fac si morfo aia.
Si ale mele m-au zapacit vineri seara atata s-au foit si se mutau de pe o parte pe alta; in rest sunt ok, numai ca am niste dureri de cap dimineata si-mi e somn.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anastasia - te pup cu mult drag
Ti-am trimis PM. Te rog sa-mi spui daca l-ai primit, nu prea ma descurc cu chestiile astea si vreau o confirmare de primire de la tine.
Imi pare rau ca ti-am scris asa de tarzior, dar sper sa ma intelegi, suntem in perioada de acomodare cu bebeii si avem destul de putin timp liber.
Pupici inca o data

rammy, mamica fericita de 2 baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aristica , multumesc !

Si mie mi-a zis dr. A ca daca vreau, dupa ce am confirmata ovulatia, sa iau utrogestan 5 zile si apoi dupa ce intrerup, vine sigur, dar eu momentan sunt multumita de situatie :) Am acum 37 de zile de liniste, fara sindrom pm, fara stari aiurea, ma simt mai bine ca oricand :), si nu ma astept la surprize decat dupa inca cel putin o saptamana. Daca trece mai mult, trec pe utro.
Oricum nu ma grabesc, ca tot prin nov ajung cu fetul.
A... evident ca nu a avut nici dr. nici o explicatie pt nereusita, era chiar mai convins ca mine ca voi reusi. A zis insa ca probl. imunologice s-ar putea sa fie mai mari decat poate parea :(

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, vin cu o veste buna. A nascut Cami. Fetita are 2 kg si baieteii 2.200 respectiv 2.100.
Sunt toti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna fetele- dragutele

Am revenit si eu din concediu, a fost o saptamana de liniste, papa bun, relaxare totala.
In dimineata asta am fost la prima monitorizare. Nu mi-a facut-o Albu ci dr Andronesc. cred ca asta e politica ML.
A zis ca e ok iar analizele au iesit bune.
Vineri voi merge la a doua monitorizare.

Sunny - tu ce mai faci? In ce stadiu esti? Astept vesti de la tine

fetitele si burticutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

De cand astept veste asta !!! Sa fie norocosi si sanatosi, iar mami si tati cu muuulta rabdare. Recuperare rapida Cami , nu a fost usor dar rezultatele se vad !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Super veste! Sa beb in cinstea mamei si bebeilor ca taticul bea sigur, sa fie sanatosi si sa aduca bucurii in casa parintilor.
3xpici mici pentru bebei si inca 2pici mai mari pentru parintii fericiti. Vi s-a umplut casa dragilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

super veste
sa fie sanatosi si sa creasca mari

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Felicitari !!! Cami !
Sa fie sanatosi si voi sa aveti rabdare muuulta cu ei !!!

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput