FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 14
Ralu_mv spune:
Vroiam sa va intreb pe cele cu fiv nereusit, dupa menstruatia care a anuntat fivul esuat, urmatoarea la cate zile a venit ? Ca eu se pare ca am ovulat abia intre (z 35-38), deci ma astept la peste 50 de zile...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Anastasia am uitat sa-ti zic: Mi-a dat Albinosul clexane. Acum se gaseste, deci nu mai e nevoie sa fac fragmin. Sar'mana din suflet ca l-ai tinut pentru mine, dar nu-l mai am in schema. Poate are altcineva nevoie de el. Si daca te simti bine, ce zici sa citesti pm-ul? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Da, Aristica, acum actionez spre PM!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
13+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
QiaoBing spune:
ela mie mi s-a recomandat initial punctie, dar nu m-am dus sa o fac. i-am zis dr ca daca fac punctie si iese suspect si tb sa ma operez o pun in cui de tot cu facutul de copii. la ultima eco facuta de sotia lui Albu s-a uitat ... si s-a uitat ... si iar s-a uitat si a zis ca nodulul meu pare sa fi fost ceva mai mic cu un chist hemoragic care s-a spart si ce se vede acum e "organizarea de santier" de dupa hemoragia care l-a expandat. si in cazul asta nu ar mai trebui sa fac punctie, pe care oricum decisesem si "negociasem" cu ea inainte de eco ca nu o fac.
Nu stiu ce sa zic de acupunctura, sper macar sa rezolv durerea de cap
astept sa vad ce iti zice. succes !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maruscha80 spune:
anastasia, pai ce sa fac :) ... multumesc de intrebare :)
sunt ok, bebe se agita in burtica, eu cresc in dimensiuni, in special in zona burtii. trebuie sa ma apucd e decorat camera shtrumfului sis a incerc sa ma organizez cumva pentru perioada urmatoare.
Mister white vrea sa ma vada abia pe la sf lui octombrie, mi se pare cam indepartata data si probabil ma voi mai duce la un ecografist spre sf lunii asteia sa vedem ce se mai intampla in burtica.
Ma bucur mult ca te simti mai bine, ca prea le-ai avut pe toate si meriti o perioada de ragaz. sa te bucuri de sarcina si sa fii in continuare la fel de pozitiva fiindca inclin sa cred ca in perioada sarcinii asta e o mare calitate.
maripet si eu ar trebui sa am hipotiroidie, insa cum am spus si in trecut nu cred ca am asa ceva..iau totusi 2 proselenium pe zi, aproape in fiecare zi fiindca rau nu are cum sa faca.
25+ cu
ela_ella2003 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing ela mie mi s-a recomandat initial punctie, dar nu m-am dus sa o fac. i-am zis dr ca daca fac punctie si iese suspect si tb sa ma operez o pun in cui de tot cu facutul de copii. la ultima eco facuta de sotia lui Albu s-a uitat ... si s-a uitat ... si iar s-a uitat si a zis ca nodulul meu pare sa fi fost ceva mai mic cu un chist hemoragic care s-a spart si ce se vede acum e "organizarea de santier" de dupa hemoragia care l-a expandat. si in cazul asta nu ar mai trebui sa fac punctie, pe care oricum decisesem si "negociasem" cu ea inainte de eco ca nu o fac. Nu stiu ce sa zic de acupunctura, sper macar sa rezolv durerea de cap astept sa vad ce iti zice. succes ! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
sa inteleg ca daca scoti nodulul nu mai poti face copii?
te anunt cum am vesti...
sanatate multa
QiaoBing spune:
ah, nu. doar ca perioada de tratament si recuperare dupa operatie e cam de 6-12 luni, iar eu in decembrie fac deja 42
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ela_ella2003 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing ah, nu. doar ca perioada de tratament si recuperare dupa operatie e cam de 6-12 luni, iar eu in decembrie fac deja 42 --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Da, ai dreptate...
am auzit astazi pe cineva care are o prietena de 46 de ani si a ramas insarcinata, asistat...
Doamne Ajuta sa se implineasca dorinta voastra de a avea un copil cat mai curand
gabriela_tutuianu spune:
plus ca o prietena de-am mea a nascut de curand cu dr marinescu si imi spunea ca ea era cea mai mica dintre mamicile nascute de acolo . ea are 39 de ani .
daca este sa fie va fi . mama mea s-a nascut ca urmare a unui accident : bunica credea ca va intra la menopauza si a ramas insarcinata cu mama . a anscut-o la 49 de ani . mai erau cateva zile si implinea 50 . neasistata , nestimultata pur si simplu .
asa ca succes . si daca nu e absolut necesar sa scoti nodulul , este mai important sa fii mama , iar cu op vei vedea .
succes
aristica spune:
ralu tre' sa treaca circa 2-3 menstruatii ca sa te reglezi. Mie, intotdeauna dupa fiv mi-a venit ciclul peste orice progesteron (nici nu trebuia sa mai fac bhcg-ul, ca stiam rezultatul), apoi imi venea urmatorul la 28 de zile, dar am avut si doua intarzieri foarte mari, la cea de-a treia menstra. Faceam ecografie, apoi primeam progesteron intravaginal si, dupa intreruperea lui, in circa o saptamana, aparea menstruatia si se regla complet.
marusca de pe 9, parca (sau de la jumatatea lunii) este un congres foarte mare in ale fiv-ului. D-asta n-ai fost programata, ca nu e Albinosul in tara. Dar eu zic sa te si linisteasca programarea asta la aproximativ o luna, ca asta inseamna ca totul e atat de bine, incat n-are niciun motiv sa te vada mai devreme, nu? Eu am vazut ca in cazul lui, daca sarcinile se duc in cel de-al doilea trimestru, nu prea pierde vreun prunc.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
maruscha stai linistita, pe cumnata mea Marinescu o chema cam la o luna, daca nu si mai mult. Nici macar in ultima luna nu a chemat-o mai des. Ea era f relaxata si zicea merci ca nu trebuie sa stea atat pe drumuri si pe holuri, eram eu stresata in locul ei