Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

"Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul cu o burta enorma, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb. Sa vedem cati copii mandrii de mamele lor o sa copieze acest mesaj. Eu am facut-o pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu pe mama mea!"

nu-mi apartin aceste ganduri dar poate acum ne dam seama(mai mult eu) cat adevar se ascunde in spatele acestui mesaj

of, am uitat sa schimb semnatura...22 s

minunea mea 20+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Caty....zuuuuuuuuuuuuper.Mi s-a lipit pe suflet...e rock alternativ?!De cand canti?cum de v-ati facut trupa?Nici macar n-ai accent de Moldavia!

Io tocmai am aterizat de la tara!Facui tocana de legume pt.iarna!Sunt franta!

Chri70, ma bucur ca esti ok!

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

My lady, esti o scumpa. Pofta mare la tocanita!
Anangel, multumesc, sper ca a fost frumos la meci! O faci microbista de mica!

Cati, frumos clipul. Ce bine de bebe ca are familie muzicala, e foarte avantajos pt dezvoltare!

Poznasul meu a devenit zburdalnic tare. Deunazi l-a simtit si sotul, avea mana pe burta mea si bebe l-a inghiontit. A fost frumos momentul...

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ce mamici rebele suntem...unele merg prin cluburi, iar altele la meci...Credeam ca numai eu m-am aventurat sa merg marti la meci...Alice, sa bata ai nostri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui annesi

daca va intereseaza cartea "Mama si copilul" o am in format .pdf.
contine multe informatii utile atat pt perioada sarcinii cat si dupa nastere.

trimite-mi te rog cartea kovacs.cristina@yahoo.com
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetele
nu am mai intrat ca am fost prea obosita in fiecare seara dupa munca..
am avut si ceva dureri cam nasoale de burta vreo 3 zile la rand, cred ca am exagerat cu curatenia
de cand am iesit din medical si am inceput munca, au revenit si greturile si oboseala
vorbim maine ca acum iar m-a apucat oboseala numai scriind cateva randuri aici..nah

ah, annesi as dori si eu cartea Mama si copilul
lummyfg@yahoo.com

va pup fetelor, somn usor

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

multumesc mamici frumoase, ma bucur tare ca v-a placut !!!
Lady eu aveam trupa de prin liceu, iar Ady era mare vedeta prin Brasov la vremea aia, adica avea o trupa mai cunoscuta decat a mea. Dup ce ne-am dragostit am zis sa facem ceva in familie, si na....
Acuma poate o sa ii placa si lu bebitza sa il facem vedeta rock
Eu deja sufar tare de singuratate, lipsa de activitati. tati e la raliu in Bucuresti, iar eu am iesit in...carrefour. Simteam nevoia de aglomeratie, iar mall-urile sunt goale si depresive prin Bv.

Chri eu de o saptamana incerc sa il fac pe sotior sa il simta pe bebitza, dar cum pune el mana pe burtica, bebe nu mai face nimic. Cum ia mana, iar se agita. Suntem tare necajiti, dar il prindem noi intr-o zi

gravidutza 19+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Am avut mult de citit.
Aerlilian, felicitari din tot sufletul, ma bucur asa de mult ca ai vesti bune si ca in sfarsit poti sa stai linistita
Felicitari si celorlalte fete cu vesti despre carucioare!!!!
Mie imi creste burtica, oarecum am momente (mai ales seara) in care ma cam sperii..... Pentru mine, care sunt la prima sarcina totul este atat de deosebit, oricat as citi si oricat de informata as fi despre ceea ce urmeaza sa mi se intample, tot uimita sunt si parca nepregatita....
Am avut o saptamana linistita (impusa) in care m-am odihnit si relaxat. De saptamana viitoare (cand o sa iau si rezultatul la testul de aviditate o sa incep din nou cu planurile, grijile etc). insa cred ca si eu sufar GRAV din cauza deficitului de memorie, adevarate blank-uri... si aiureli asa.... de exemplu azi veneam spre casa (eu si sotul meu) si in plina discutie m-am trezit sa strig si sa ma indrept spre o pisicuta de pe strada (lasand-ul bineinteles pe sotul meu sa mearga si sa vorbeasca singur). A fost, intr-un final, foarte amuzant pentru ca lui nu ii venea sa creada si ma intreba ca "ce am spus" iar eu ma uitat muta....am incercat, m-am straduit sa imi ii dau un raspuns insa nu am avut nici unul... deci atentie distributiva... lipsa!
Noi am mancat la restaurant azi. Maine gatim .... pilaf cu pulpe de pui dezosate si ciorbita de rosii.

Sa aveti o seara minunata si o noapte odihnitoare!!!

Maine implinim 15s!!! modific imediat si semnatura....

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Cati, super ceea ce faceti!!! Si mie imi place fff mult genul acesta muzica, ma relaxez cel mai bine... Cam asta cred ca o sa ii placa si lui bebe, sper.... Uitati o melodie care ma misca: http://www.youtube.com/watch?v=8_erNGdfJfA&feature=related

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

ce frumos puiutza, ce mai generatie de piticoti o sa facem noi
Legat de uitat si atrofiere mentala eu am atatea episoade incat le-am uitat . E frustrant. ma mai concentrez la o carte sau un film ca uit pe ce lume sunt. apoi da bebe din picioare si parca trec asa prin multe dimensiuni ale timpului si vin de undeva departe cu picioarele pe pamant si imi aduc aminte ca sunt graviduta
In rest ma cam deranjeaza in ultima vreme urechile infundate, e f neplacut. Marg pe strada si e senzatia aia cand stai cu capul in apa.
Ma bag in pat ca am obosit.

gravidutza 19+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput