Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

ca si completare pt reteta cu pui de dinainte, legume poti pune de orice fel si ce ai prin casa. mai poti pune varza, dovlecei, ciuperci, telina, orice dar sa fie taiate fasii subtiri. iar in cazul in care sunt multe legume iar puiul nu va mai avea loc sa se prajeasca, va trebui prajit separat, eventual inainte de legume apoi adaugat peste ele cand sunt si ele moi.
sper ca nu v-am creat pofte...

Anne 20+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Annesi si eu ma uit la soacra-mea si ma intreb dc a fost vreo data gravida s-au l-a primit pe Ady crescut gata. Inteleg ca erau alte timpuri insa e vb de mentalitate, unele se adapteaza vremurilor ( am vazut soacre moderne si tare placute, cam rare, dar exista), altele traiesc inca in lumea lor...nah asta e...
Pofta mare azi !!!

gravidutza 19+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna tuturor.
Chri, ma bucur ca esti bine si ca ati scapat de intemperii!
Eu nu am nicio noutate, suntem bine, burta nu prea am, bebe misca, in general, foarte putin...Miercuri merg la controlul lunar.
Azi mergem la meeeeci . Abia astept!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

eu merg maaarti :)) la ala cu franta

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Fetele, mai este vreuna care nu vrea sa stie ce e bebelusul din burtica (fata/baiat)? Sau sunt singura?

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria(09.05.2008)

Nici eu nu stiu ca nu a vrut sa arate.E foarte rusinos
S-a chinuit ieri sa il prinda cu picioarele desfacute si nu a vrut deloc sa stea

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Felicit pe cele care ati aflat sexul copilului Astept si eu cu nerabdare sa aflu sigur, sigur ce este, desi stiu ca am un baiat

Cati am vazut filmulteul Cat de tari sunteti Mi-a placut tare mult ce am auzit si ce-am vazut. O sa fie mandru baietelul vostru! Felicitari!

Alice cu intarziere ii urez si eu LA MULTI ANI Marei!!! Sunteti tare frumosi

Happymummy perna din aceea lunga a cumparat sotul meu din Ikea. Atunci a dat in jur de 150 de RON pe ea. Acum o foloseste fii-meu. O calareste la greu, asa ca nu mai am si eu loc langa ea. Eu deocamdata dorm pe burta, desi am burta maricica. O sa sufar tare mult cand n-o sa mai pot dormi asa. Atunci o sa inceapa cosmarul meu

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Olga, sunt de acord cu tine. eu deja de aproape 2 luni nu mai pot dormi pe burta, de cand a inceput sa sa mareasca uterul si ma deranja sa-l apas. dar cu prima ocazie dupa nastere imi iau eu revansa

Anne 20+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

HAHA, annesi, dupa nastere nu vei mai dormi pe burta din cauza sanilor plini cu laptic.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta
17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

HAHA, annesi, dupa nastere nu vei mai dormi pe burta din cauza sanilor plini cu laptic.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta
17+

Corect Eu ma trezeam cu balta sub mine, iar mama umbla cu mopul prin casa Dar trece si perioada aceasta, pana se regleaza lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele
am apucat sa va citesc dar nu si sa scriu
azi mi s-a fauct rau...respectiv am lesinta ptr cateva secunde in birou la un partener...a fost pe seama stresului maxim, nemancata pana pe la 12 jumate deloc...offf sunt tare suparata pe mine...nu ma pot controla deloc sa nu ma ai implic atat la job ...de maien teoretci sunt in concediu...practic abia am reusit sa imi anulez o intalnire luni...offf sunt asa de obosita si satula de atata nebunie

scuze ca m-am descarcat la voi

deci in principiu plec duminica o spatamana la mare si pe urma una la munte. intre ele o sa fac echo morfo pe 12 sept...sper sa aflu ca e totul ok cu bb...si poate aflu si daca chiar e baietel

va pup
sper sa va gasesc cu bine, sanatoase

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

va pup fetele
am apucat sa va citesc dar nu si sa scriu
azi mi s-a fauct rau...respectiv am lesinta ptr cateva secunde in birou la un partener...a fost pe seama stresului maxim, nemancata pana pe la 12 jumate deloc...offf sunt tare suparata pe mine...nu ma pot controla deloc sa nu ma ai implic atat la job ...de maien teoretci sunt in concediu...practic abia am reusit sa imi anulez o intalnire luni...offf sunt asa de obosita si satula de atata nebunie

scuze ca m-am descarcat la voi

deci in principiu plec duminica o spatamana la mare si pe urma una la munte. intre ele o sa fac echo morfo pe 12 sept...sper sa aflu ca e totul ok cu bb...si poate aflu si daca chiar e baietel

va pup
sper sa va gasesc cu bine, sanatoase

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bulinuta, nu este bine...daca mai stai nemancata scot Si jobul este important, dar bebe este pe primul loc.

Sa aveti zile frumoase in vacanta si sa veniti sanatosi si plini de voie buna

Mergi la inceput