FIV 293

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Brunipup burticuta frumoasa..ce faci,cum te simti?cate sapt ai?noi avem deja 3 dintisori..9700gr si 82 cm..cra-cra..abia astept sa ne spui si tu ce porti in burticuta
Daniela tu urmezi..STIU SIGUR
va pup pe toate cu drag..si noi si vechisi va doresc fericire maxima!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

angie din pacate sarcina mea nu a fost ok si a trebuit sa o elimin la 9 sapt, a fost sarcina neembrionata!
insa a trecut iar acum ma pregatesc cu forte proaspete sa incerc iar ! deocamdata imi sta gandul la concediu!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bruniofff.....imi pare rau dar stiu ca tu esti puternica si urmatoarea va fi sarcina gemelarapup cu drag

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Bruni ,cuvintele sunt de prisos iti doresc ca de data asta sa fie totul bine , te pup si iti urezun concediu placut ...

Pup restul fetelor , eu ma lupt cu o insomnie cumplita , desi ma trezesc la 6 dimineatza sa ma duc la munca , nu imi vine somul noaptea pur si simplu , desi nici ziua nu dorm !Nu stiu ce sa ma fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Angie pup dintisorii cei frumosi,asa sa fie cum zici tu Ai mai terminat cu treaba? vine toamna.
pe mine m-au sunat de la clinica si ma duc sa-mi faca analize vinerea viitoare(pe 16)dupa care vedem cind incepem,asa ca:Castelana ai onoarea sa deschizi sezonul.Au venit uritii?
Bruni vacante placute,si fata draga,data viitoare ne caram de aici,ai inteles? TREBUIE

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74
Castelana[/brown] ai onoarea sa deschizi sezonul.Au venit uritii?

daniela

merci, zici ca deschid balul...ha ha ha
n-au venit uratii, ii astept, azi-maine trebuie sa vina, azi deja e pe duca, asa ca...
Azi noapte m-am trezit ca a fost cutremur in zona ( in Sumatra 6,6 richter), s-a simtit la mine, se legana si lustra din living asa tare c-am crezut ca e cineva la noi in casa...uf ce sperietura, ma gandesc ca si uratii mei s-or fi shocat si-s inhibati acum.
te pup si hai sa dam lovitura impreuna-n toamna asta.
te pup

Mergi la inceput

fetelor , deci :castelana incepe in septembrie!
daniela in octombrie?
eu in noiembrie!
many tu cand faci FET ul?
cine mai e pe lista de start?
dandanutz, camrynna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

pai mai e Aristica si Samira,dintre vechituri
si apropo de veterane,am vazut ca Mami_Vreau a reusit,felicitari draga mea,sarcina usoara si bebe sanatos.Bravooooo

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Buna fetelor!as vrea sa ma primiti si pe mine printre voi pt ca suntem surori de suferinta.pe 20 septembrie incep si eu prima procedura fiv .incep cu dipherelinul 0,1 pe zi.aveti idee cat costa?spuneti-mi si mie va rog voi ce probleme aveti de nu ramaneti insarcinate si in ce stadiu al procedurii va aflati?eu am ovare micropolichistice.

va pup si mai vb diseara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

pai mai e Aristica si Samira,dintre vechituri
si apropo de veterane,am vazut ca Mami_Vreau a reusit,felicitari draga mea,sarcina usoara si bebe sanatos.Bravooooo

daniela

sami incepe in octombrie parca!
am vazut ca a reusit mami , ma bucur enorm! felicitari si aici!
deci vechiturile incearca anul asta toate! sper sa ne luam avant de pe aici!
elena raluca bine ai venit si sa stai cat mai putin aici! sa reusesti din prima :)
eu de exemplu, nu am trompe!

amy, lougra, nina ce faceti gravidutelor?

Mergi la inceput

cyc ce mai faci iubita? cum esti ! sper ca lucrurile sa se fi rezolvat in bine !

Mergi la inceput