FIV 293
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
castelana hai cu ouale babane!!!
cand mergi la numarat?
uratica trebuie sa fie cumintica bebelina pe ultima suta de metri! si o sa fie , ai sa vezi!
daniela intri si tu in actiune! Doamne Ajuta!
monaramona bebelu' tau e cuminte , vad ca te asculta si sta linistit in burtica!
cyc hai la apel! ce faci?
eu sunt bine, astept weekend ul sa plec la Paris! apoi vine si vacanta insorita!
si numai bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
amy, nina, lougra cum sunteti gravidutelor?
sarcina usoara in continuare si asteptam cat mai curand sa ne spuneti ce ascundeti in burtica
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
monaramona spune:
da bruni bebelul meu e cuminte ..are ore fixe cand misca si deja ne-am obisnuit cu programul..analizele la urina mi-au iesit bine caci am fost si eu in spital cu colica renala vreo 2 zile..acum totul e bine..bebe misca mai putin ca inainte dar e ff puternic (imi muta burta cu totul)si deja se vede cand scoate cate un genunchi sau cot se vede ascutit prin burta si ma si doare cateodata ca impinge cotul si uita sa se mai traga ..binenteles ca il zgandaresc eu sa se traga ca ma doare
am intrat in saptamana 35 si la 38 avem cezariana acum vom vedea exact cand ..ma duc la dr pe la 36 de saptamani sa vedem cand ne mai programeaza
pup toate fetele si tie uratico iti tin pumnii sa stea acolo atat cat trebuie
34+
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria castelana hai cu ouale babane!!! cand mergi la numarat? eu sunt bine, astept weekend ul sa plec la Paris! apoi vine si vacanta insorita! si numai bine! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
buna brunoooo,
joi mergem sa vedem ce-am "produs" vedem ce ne zice, daca mai sunt o "puica" valabila.
Distractie placuta la pariseala si fa-ti de cap!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui uratica castellana-spor la fabricat bebelina!ca asta urmeaza,nu?o bebelusa!sper ca una ascultatoare! hmm..si am si eu o intrebare..a mai avut cineva infectie urinara la 7 luni de sarcina??cum ati tratat-o? Doamne ajuta pana la capat! +31 fetita |
tinem stransi pumnii sa mai stea bebelina ta acolo, aveti numele pregatit?
Ha ha ha, ar fi fain sa iasa surioara, dar si fratior, acum sincer nu am dorinte specifice, sa fie sanatos si linistit ca si fratiorul Castelan ( o minune de copil de la "productie" pana azi, zice cioara cra-cra) La primul mi-am dorim mult de tot baiat (dupa ce versiune cu gemeni nu a iesit)
pupam burtica!
ps. nu stiu ce sa-ti spun despre infectie urinara...n-am avut problema asta.
many_bani spune:
Uratico, mi-a fost dor de tine si de posturile tale cu noaptea in cap, cand dadeai de mancare la balerina. Eu am avut infectie urinara, dar in primul trim. Odata cu analiza a iesit si antibiograma, din lista de antibiotice la care era sensibila bacteria, dr. ginecolog(proful de FIV) a ales ce este ok in sarcina, adica augmentin. Dupa 7 zile de tratament am repetat analiza, apoi am facut lunar, pana la nastere urocultura. Eu sper ca printzesica mica sa fie cuminte si sa stea macar pana la 37 sapt.
Castelana stii ca esti veritabila . Hai spor la injectat si oute bune.
Bruni vacanta placuta, sa incarci bateriile si inapoi la lupta
Multi la toate fetele
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Castelana stii ca esti veritabila . Hai spor la injectat si oute bune. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
MULTUMESC, stau la dospit, sa vedem de ce-s in stare de data asta.
Tu cum esti? ai inceput serviciul?
Povesteste-mi de Strengarel, s-a mai obisnuit la gradi?
pupice
many_bani spune:
Castelana sa dospesti bine. Eu nu am inceput serv. pe 31. oct. mai am putin. Vlad s-a acomodat, dimineata nu este foarte convins ca trebuie sa mearga in clasa dar ptr. ca o iubeste mult pe educatoare se duce cu ea. LA pranz cand merg dupa el aproape ca nu se lasa dus.
daniela74 spune:
Many super,ai baiat mare Chiar ma intrebam daca s-a acomodat
Brunico ce frumos,Paris si apoi vacanta,unde mergeti?
Mona cit de putin mai ai,ce nume o sa-i puneti?
daniela
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Castelana sa dospesti bine. Eu nu am inceput serv. pe 31. oct. mai am putin. Vlad s-a acomodat, dimineata nu este foarte convins ca trebuie sa mearga in clasa dar ptr. ca o iubeste mult pe educatoare se duce cu ea. LA pranz cand merg dupa el aproape ca nu se lasa dus. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Pana pe 31 oct o sa fie obosnuit cu noul program, asa cred ca iti va fi mai usor si tie.
Profita de perioada asta cat nu mergi la scarbici si incarca-ti bateriile.
pup mami si Strengarelul ei gradinar!