Strumfi si prichindei iul-aug2011(1)
Raspunsuri - Pagina 9
dya27 spune:
Neata mamici!
Ilida, felicitari, a iesit minunat!! Ce corecturi sau ajustari? E perfecta, asta e parerea mea.
Eu am o problema serioasa..nu prea mai am laptic..mi s-a mai intamplat sa am zile in care sa curga f putin dar apoi in ziua urmatoare totul revenea la normal. Ieri am scos la pompa la fiecare doua ore pentru Ianis si vad ca la mine nu prea se potriveste chestia cu refluxul laptelui. In dimineata asta m-am trezit cu sanii goi si moi, la fel cum erau si aseara..am sperat ca peste noapte, dormind, se va regla..offf si aveam lapte de scoteam 250 ml din ambii sani iar acum curge in jur de 60-70 ml, greu,pic pic, si eu insist si ma ustura sfarcurile de mor. A patit careva asa si apoi sa revina laptele in cantitati mari sau sa imi iau adio de acum? Vreau sa zic ca in zilele astea cu putin lapte nu am fost mai obosita sau mai stresata ca in celelalte.
Fetele ce alaptati voi aveti in casa LP pt orice eventualitate? Eu nu am si sunt stresata ca daca raman fara lapte in timpul noptii ce ma fac?mAine mergem la pediatra sa imi spuna ce fel de lapte sa cumpar ca sa pot dormi si eu linistita. Mor de ciuda cum reusesc altele sa alapteze si un an de zile? Si la inceput umpleam frigiderul, ziceam ca nu se mai termina. Sunt la a doua cutie de galactogil ,beau si ceai dar vad ca in zadar
dya27 spune:
Miha, si puiu meu zambea doar in somn in primele 6 saptamani iar apoi a inceput sa zambeasca. Dimineata cand se trezeste are timp de vreo ora program de zambarit si gangurit. Rade cand ma vede, cand ma aude..efectiv ma topesc si uit de tot greul dinainte asa ca ai rabdare, Imo te va rasplati cum se cuvine
corry_28 spune:
Va urmez si eu, ca tare imi sunteti dragi!
Ilida, nici ca puteam sa lasam un mesaj mai frumos!
M-ai facut sa bocesc de dimineata...
Multumim!
Alexia, este cu intarziere, dar......LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca printesa.
Te puup!
Revin
O mama implinita de: Matei si Iustin
Babylicious spune:
Neata!
Doamne, Ilida, este superb mesajul pentru stafeta!! si eu am lacrimat de la el@ Sigur vom face super impresie, si iti multumim mult pentru asta!!
Eu de obicei dorm la ora 12...e cineva care sa fie in zona?
Va pup pe toate!!
Oana mamica super-fericita de Eliza Maria
anaemi spune:
Ilida FFFFF frumos !!!!
Lissa multa sanatate !
Corry Imi plac baietii tai de mor ...Dar n-as vrea doi o data
Dya eu am avut vreo trei zile asa cum spui tu....de fapt seri. A fost destul de aiurea. Lui bebe ii era f foame, tragea, nu iesea, se enerva, urla si-si sugea pumnii in disperare.
Nu am avut atunci de unde sa-i iau LP...si nici nu am vrut (eram la mare),dar cand am venit i-am luat o cutie de LP si am incercat sa-i dau dupa supt vreo 2 seri, dar nu a vrut nici biberonul nici laptele.
Am renuntat sa insist, dar in caz de nevoie am cutia si biberonul pregatite .
Noi am luat Nan HA.Pesiatra zicea eri ca asta ar fi in acest moment cel mai bun de pe piata...ca si compozitie nu si ca gust
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Mihaela, stai linistita ca o sa si zambeasca
Petru se linisteste numai la mine.
Cand am fost luni la doctor, l-am lasat cu sotul. S-a agitat si s-a smiorcait pana cand am venit eu. Cand am venit si m-a auzit s-a luminat si a tras un zambet si un gangurit de toata frumusetea...m-am topit instantaneu !
NU mai pot de dragul lui. Gangureste si zambeste cand ne jucam cu el , da din manute si picioruse si strange gurita de parca ar vrea sa zica ceva.
"Problema" este ca la cat este de barosan o sa-mi rupa spatele !
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
adra_bell spune:
Dya, eu nu am lapte praf si nici biberon in casa.
Ce pot eu sa-ti spun e ca bebelusul intretine si stimuleaza lactatia, pompa mai putin. Chiar si asa, cu pompa, laptele nu dispare peste noapte. Nu-l poti pune la san?
Sanii se intaresc datorita unor fibre musculare care se contracta si o anunta pe mama neexperimentata ca a venit timpul sa alapteze. La primul copil, ma trezeam dimineata su sanii tari si plini de galme. Dupa o perioada de cateva luni, nu s-au mai intarit, iar dupa un an de alaptat s-au si micsorat spre marea marea mea fericire.
Ca o comparatie, atunci puteam eu sa strang mult si bine, nu iesea o picatura de lapte, acum mai imi curg cand plange Filip. In schimb, acum se congestioneaza foarte vag, doar daca doarme mai mult de 3 ore
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
Am experimentat si eu ce inseamna plans necontrolat, si nu a fost cu orele ci cu minutele. Fii-mea n-a plans niciodata asa, dar se pare ca baietii sunt mai putin rezistenti la durere. Sper sa treaca mai repede perioada asta colicoasa, prea se vaita toata ziua.
Aseara, a avut o ora in care nu l-a durut nimic, a stat in patut cuminte si s-a uitat la noi, si apoi a adormit singurel ca un ingeras. Adica am super-baiat, doar sa se termina odata cu burtica asta
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
alexia_ada spune:
Ilida am plans cu sughituri este minunat mesajul pentru stafeta
Corry multumec frumos de urari
de buburuza Ruxandra Ioana