Strumfi si prichindei iul-aug2011(1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

A mea implineste 6 saptamani joi, pe 1 septembrie. Al tau bebe a zambit la 6 saptamani? iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

da...si sunt asa de frumusei de iti vine sa ii papi...le ierti toate noaptile nedormite

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

da...si sunt asa de frumusei de iti vine sa ii papi...le ierti toate noaptile nedormite

Fashion

Sunt sigura!!!! Dar numai de ar incepe sa zambeasca!!! Of, ca nu mai pot!! Uneori stau si ma gandesc ca nu ma place a mea fata, ca mai mult plange decat tace (nu mai vb de a zambi) cand ma vede!
Multi zic ca nu se poate calma in pezenta mea pt ca ma miroase a lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Lissa ma bucur mult sa aud ca Filip s-a linistit...este la fel de energetic ca Sara si e tare dragalas!! De acum incolo sa auzim numai despre minunile pe care le face in fiecare zi si sa nu o mai supere pe mami :)
Cat despre cealalta problema iti tin pumnii sa nu fie nimic grav

Miha ai incercat suzeta? Eu sunt oarecum fan suzeta pt ca am scapat de un mare stres de cand i-am dat suzi...incearca...poate da rezultate

Eu am inceput sa o pun pe Sara pe burtica dar nu e prea incantata de pozitie...numai la masaj ii place pozitia

Cand sta treaza vb cu ea cel mai mult, ii arat prin casa, am pe pereti niste personaje si ii place sa se uita la ei, o tin in balansoar si se mai leagana...i-am comandat manusa cu figurrine pt ca jucariile pe care le am nu mi se par ca o stimuleaza prea tare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Lissa ma bucur mult sa aud ca Filip s-a linistit...este la fel de energetic ca Sara si e tare dragalas!! De acum incolo sa auzim numai despre minunile pe care le face in fiecare zi si sa nu o mai supere pe mami :)
Cat despre cealalta problema iti tin pumnii sa nu fie nimic grav

Miha ai incercat suzeta? Eu sunt oarecum fan suzeta pt ca am scapat de un mare stres de cand i-am dat suzi...incearca...poate da rezultate

Eu am inceput sa o pun pe Sara pe burtica dar nu e prea incantata de pozitie...numai la masaj ii place pozitia

Cand sta treaza vb cu ea cel mai mult, ii arat prin casa, am pe pereti niste personaje si ii place sa se uita la ei, o tin in balansoar si se mai leagana...i-am comandat manusa cu figurrine pt ca jucariile pe care le am nu mi se par ca o stimuleaza prea tare...

RUXIII m am gandit la suzeta. Sotul in fiecare zi cand eu dorm si e randul lui sa stea cu fata si incepe sa planga, ii da sa suga degetul mic pana se calmeaza. Iti dai seama ce miracol ar face suzeta?
Dar am auzit pareri si pareri despre suzeta. De ex, ca le ar dauna la mandibula, le ar afecta forma si apoi cia e greu de scapat de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

WOW!! Acum am vazut ca s a incheiat odiseea noastra si am inceput o alta etapa din viata noastra. Sa fie presarata cu multe bucurii si fericiri.

la toate fetele. A mea fetita are colici si doamne ce se mai screme si plange cand sa dea un partz, doamne!!! Ma doare sufletul si sincer nu am timp deloc sa intru pe site. Imi este dor cumplit de voi toate si de tot, dar a mea domnisoara a inceput sa ma tina treaza toata ziua!! Efectiv doarme doar 3 ore pe zi, apoi seara adoarme pe la 10, se trezeste la 3 dimineata si apoi uneori la 5, uneori la 6. Apoi poate doarme pana la 7, dupa aia trezirea si adorme pana pe la 9. Dupa aia toata ziua e treaza si plange pana pe la 3 cand adorme pana pe la 6 si apoi ma tine treaza pana la 10 seara cand in final adorme. Ii dau Infacol sa o mai potolesc, dar incerc sa i dau doar sera de 2-3 max, caci are vreo 2 E uri.

In fine, eu m am trezit cu hemoroizi, cand fac treaba mare, curge sange si azi am vazut niste spotting pe chilotei. Ar fi cam devreme sa mi vina ciclul, nu? Nici 6 saptamani nu am. In fine, ma duc sa vb cu doctorul joi.

Plange bubulina. Dar incerc sa mai stau pe aici. Pupici si mi e tare dor de voi.

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

eu cred ca fata ta are un prg f bun.cu exceptia colicilor. cam asa urla si iustil al meu si la fel ca sa dea un partz, plange 15 min, ca sa faca caca, urla vreo ora jumate.:)))

mie mi-a venit ciclul la 5 sapt de la nastere. si m-am speriat de moarte pt ca m-a tinut o sapt, de fapt si acum tot mai e ceva si a fost f ciudat, ca o hemoragie cu sange rosu-portocaliu, fara cheaguri, fara nimic.

iti urez multa odihna, printre picaturi si sa mai intri pe forum.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

miha, al meu nu zambeste, doar schiteaza in somn o urma de zambet, dar in rest, se holbeaza la noi si cam atat. si tot 6 sapt are.

si nici nu gangureste. doar urla. rar are si el perioade de calm si atunci doar se holbeaza asa la mine sau mai nou..se incrunta.:) deci o ia pe invers, in loc sa rada la noi, incepe cu un incruntat.

legat de suzi, n-o vrea si pace. ca i-am bagat o in bot c speranta ca tace si nicidecum.e ma funny sa urle.

lissa, ma bucur ca e bebe linistit si s-a calmat treaba. si eu am renuntat sa i dau lui iustin medicam de colici, dar vad ca pt regurgitarea asta, mi-a bagat la loc infacolul, pediatra.

chiar ma gandeam si eu azi de ce al meu nu zambeste, dar nu cred ca are timp de atata urlat si dureri de burta. e insa f certaret. dc l adorm pe pieptul meu, cum il pun in pat, urla asa, pe tonuri, ca si cum m-ar certa. si dupa ce l pun la loc pe piept, aproape adormit si tot ma mai maraie certandu-ma.

si dc retineti, era cel mai lenes si cel mai linistit in burtica.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

IMPORTANT!!!!

Fetelor, am incercat in putinul timp ce l-am avut sa schitez o stafeta.
Am facut un document in contul de Gmail - se numeste "stafeta catre strugurasi". Va rog din suflet sa cititi, sa veniti cu pareri, imbunatatiri, comentarii, corecturi... Daca chiar am dat-o-n bara, please scrieti voi ceva care sa nu ne faca de rusine si sa ne reprezinte. Ca neuronii mei stingheri mai mult de-atat nu cred ca pot

Si spuneti-mi va rog daca am inteles bine: mesajul asta se posteaza de catre noi din userul comun de iulie_august, la fetele de septembrie-octombrie, fix pe 31 august (maine) la ora 00.00?

Daca e asa, va rog eu sa il puneti una dintre voi cele din Romania, ca eu cu diferenta de fus orar mi-e teama ca ratez momentul, si ar fi pacat.

Va pup, va doresc noapte buna si somn suficient!

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

si ziceai ca n-ai talent??? pai eu nici 2 versuri nu as fi putut coace
like like like

Fashion

Mergi la inceput

si da maine trebuie predata, deci fetele din RO sa fie pe faza

Fashion

Mergi la inceput