Strumfi si prichindei iul-aug2011(1)
Raspunsuri - Pagina 3
lisssa_ana spune:
Anaemi, dc??? cum sunteti???
fecian a inceput incetut sa scrie stafeta
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue am facut infectie urinara pe stentul lui peste. iau antibiotic, ca nu ma pot opera asa si joi sau vineri ma baga la "cutit". |
Ramona, imi pare rau sa aud ca iar ai probleme. Dar lasa ca dupa "cutit" va fi totul bine. Iti tin pumnii !
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana fecian a inceput incetut sa scrie stafeta |
Betty draga mea, m-a pus naiba sa ma uit la tortul tau minunat si am dat gata o jumatate de chec dup'aia! Salivam mai rau decat cainele lui Pavlov.De unde ai mai atata inpiratie???? Esti fantastica, tebuie sa ne inveti si pe noi cum faci ornamentele alea.
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
pufi79 spune:
Buna dimineata,
Astazi ofer eu cafeluta si un platou cu bunatati ca sa intram cu burta plina in casuta cea noua .
Ramo poate ca tot raul va fi spre bine, scapi odata de problemele cu rinichii si te poti linisti. Multa sanatate
P.S. am vazut pozele si esti superba .
Anaemi, cum se simte Petru ? Mai are febra? Multa sanatate puiutului, sper sa nu fie nimica grav.
Fetelor eu am o problema si tare bine mi-ar prinde cateva opinii ca pana ajung joi la dr. imi fac un milion de ganduri .
Eduard nu a luat deloc in greutate de o saptamana , lapte eu am iar el papa si nu plange de foame , seara doarme de la 10 pana la 4-5. Scaunul e spre verde si ma nelinisteste faptul ca am citit ca ar fi scaun 'de foame' . Am incercat si completare cu LP si cand a vazut bibe a inceput sa urle de abia l-am linistit. Sunt asa supi....., prima luna a luat 1700 gr, a doua luna 1 kg si acum numai 600 grame in 3 sapt .
O fi laptele meu prea slab?
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
adra_bell spune:
Bine v-am re-gasit mamici!
Ana, multa snatate tie si lui Petru! Ati fost la doctor? Si eu am facut o sinuzita asezonata cu tot cu raceala, imediat dupa nastere, din fericire Filip n-a luat de la mine. Ma gandesc la pui mic, sa se faca bine repejor
Babyblue, ai sa razbesti si de data asta!
Pufi, nu zice ca a luat "doar" 600g in 3 sapt. A luat suficient, bebelusii vor lua din ce in ce mai putin de la luna la luna, altfel i-am da de-a dura, s-ar face uriasi cu cate un kilogram pe luna. Laptele tau a fost bun pana acum si va fie excelent si de acum inainte. Fiecare mama face cel mai bun laptic pentru copilul ei.
Nu mai stiu cine intreba de botez. Cand am botezat am luat asa: doua seturi de hainute pentru copil, o jucarie, sapun+prosop pentru preot, o paturica de scos din cazan, o gateala pentru cazan, lumanarea de botez, platit biserica, cruciulite de pus in piept. Cand mi-a fost botezata fetita am luat doar cadou pentru nasi
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
anaemi spune:
Neata!
Petru e mai bine...adica nu mai are asa febra. i-am masurat temperatura rectal acum 10 min si avea 37.3 .
Azi nopate i-am dat 3 ml de Panadol si am stat 2 ore cu el in brate pana ia scazut febra si s-a linistit. El mititelul a dormit, dar pana nu i-a scazut febra s-a foit si a gemut in somn
Sunt suparata pt ca sigur a luat de la mine . Ma surprinde totusi pt ca eu stiam ca cel putin pana la 3 luni, este protejat de anticorpii de la mine. Si nici Anastasia si nici Filip nu s-au imbolnavit in primele 6 luni, cu atat mai putin in primele 3
La 12 avem programare la doctor.
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Babylicious spune:
Anamaria, sanatate multa lui Petru!! Nu iti mai face atatea griji, sigur o sa fie totul bine
Ramona, iti tin pumnii sa fie totul bine cu operatia!!
Oana mamica super-fericita de Eliza Maria
anaemi spune:
Toata noaptea am stat si l-am pazit si am stat sa-l studiez sa vad daca respira.
La multe lunite si la multi ani bebe Petru de Mamutz!
Pufi este normal ca sa nu mai ia atat de mult in greutate.
Ramona si sa scapi cat mai repede de toate problemele astea cu rinichii !
P.S. Nu-mi vine ssa cred cata MEGA-nesimtire zace in unii si din pacate chiar batrani care se dau intelepti.
Aseara am iesit cu copii pe afara pe aici prin zona. Eu m-am dus pana la Mega I sa iau ceva si sotul a ramas cu copii afara pe o bancuta.
Cand m-am intors o babaciune s-a asezat langa noi pe bancuta si incepe sa fumeze .Noi nu suportam fumul de tigara (eu nici atat cu alergiile mele) si cu atat mai putin copiii.
Sotul o intreaba daca nu a vazut ca s-a asezat sa fumeze langa un bebelus. la care ea spune ca "Ce sunt in aer liber si daca nu ne convine sa plecam !"... Adica sa plecam de pe banca pe care noi ne asezasem si pe care ea a venit si s-a asezat fara ca nici macar sa intrebe
Am plecat bineinteles....fara cuvinte!!!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
crisspy spune:
"neata fetele, nu va mai gaseam . Nu am apucat sa citesc mai nimic din urma.
Multumesc din suflet pentru urari
De ieri suntem si noi acasa in formatie completa. Eu inca mai am dureri, oricum a fost mult mai nasol ca la Razvi, anestezia nu a prins foarte bine si am cam simtit mai tot ce se intampla.
Matza mica e o scumpa, se vede ca a fost aproape de termen nascuta pentru ca a supt din prima, acum aproape avem un program, mananca la aproape 3 ore si se satura numai dintr-un san.
Nu mi-am inchipuit niciodata cat de implinita se poate simti o femeie cand alapteaza, Razvi nu a vrut tzatza si nu prea am stiut eu cu ce se mananca alaptatul. In schimb matza e fan tzitzi.
Laptic se pare ca am deocamdata, sper sa ma tina in continuare...la pompa nu iese deloc insa ea se satura, uda scutecul, face kk, doarme bine ceea ce inseamna ca suntem pe drumul cel bun.
Per total suntem OK...sper sa ma refac repede sa o pot ajuta si eu pe mami care a ramas cu toata casa in spate. Aaaa, am uitat sa va spun ca dr mea mi-a facut o super supriza si a luat-o pe mami in sala de operatii si a stat tot timpul langa mine...a fost asa de bine .
Poate sa-mi spuna si mie cineva cat trebuie sa manance un bebe asa mic pe zi? adica ce cantitate de laptic?
fetele si revin cu pozici
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
madybulancea spune:
Bun gasit la casutza noua!Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie cu noroc si numai cu vesti bune!
Daca pana acum dormea 3 ore si crampele il deranjau dar nu incat sa il trezeasca,de ieri insa se trezeste,tipa,papa cam la 2 ore...adoarme greu chiar si dupa ce papa...dar p sa treaca,o sa ne facem noi mari...Razvi e bine,e acasa de duminica seara....
Anaemi imi pare tare rau pt Petru!
Babyblu o sa fie bine cu operatia!bine ca ai cu cine sa il lasi pe Iustin!ma bucur si ca Iustin s-a linistit!
Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)