adoptie 2011
Bine ca v-am gasit, va multumesc ca existati, sa va traiasca puiutii pt cine ii are si bafta pt cine isi doreste si ii asteapta!
Raspunsuri
Anda08 spune:
Bine ai venit in comunitatea DC bendis! Asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
bendis067 spune:
Multumesc frumos de intampinare! V-am gasit cautand date referitoare la adoptie. Mi-am completat si eu dosarul ca sa il depun saptamana aceasta la dpc in vederea obtinerii atestatului si am citit cam tot ceea ce s-a scris, pt unele mamici m-am bucurat,pentru altele m-am ingrozit, poate si in ideea de ce ma asteapta si pe mine, eu oare cat o sa astept pana voi gasi un bebe...
marumiha spune:
Bine ai venit si drum cit mai scurt pina la intilnirea cu copilasul tau.Cit ai de asteptat numai Dumnezeu stie ,cu siguranta o sa ti se indeplineasca dorinta si asta este cel mai important.
Succes !
Poze
iuliamihai spune:
buna fetelor!
am tot citit de cativa ani stirile despre adoptie,dupa 4 ani de incercari de a face un bebelus.
Am asteptat si cu dosarul de adoptie....am luat de doua ori atestatul si ...saptamana trecuta a sosit vestea cea mare!!!!
Vom avea o fetita scumpa de 1 an si 7 luni!!!o printesa!
acum cei de la DP au bagat dosarul in instanta si asteptam mult doritul termen pentru a ne lua fetita acasa.
Te rog sa scoti linkul comercial de la semnatura
Marius
simo_73 spune:
felicitari iuliamihai
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
(Will Rogers)
simona
loriana74 spune:
Felicitari iulia! Minunate vesti!Sa va bucurati de minunea din viata voastra , sa fie sanatoasa, norocoasa este deja ! Abia astept sa mi se intample si mie...