Bine ca v-am gasit, va multumesc ca existati, sa va traiasca puiutii pt cine ii are si bafta pt cine isi doreste si ii asteapta!
Bine ai venit in comunitatea DC bendis! Asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine
Multumesc frumos de intampinare! V-am gasit cautand date referitoare la adoptie. Mi-am completat si eu dosarul ca sa il depun saptamana aceasta la dpc in vederea obtinerii atestatului si am citit cam tot ceea ce s-a scris, pt unele mamici m-am bucurat,pentru altele m-am ingrozit, poate si in ideea de ce ma asteapta si pe mine, eu oare cat o sa astept pana voi gasi un bebe...
Bine ai venit si drum cit mai scurt pina la intilnirea cu copilasul tau.Cit ai de asteptat numai Dumnezeu stie ,cu siguranta o sa ti se indeplineasca dorinta si asta este cel mai important.
Succes !
Poze
buna fetelor!
am tot citit de cativa ani stirile despre adoptie,dupa 4 ani de incercari de a face un bebelus.
Am asteptat si cu dosarul de adoptie....am luat de doua ori atestatul si ...saptamana trecuta a sosit vestea cea mare!!!!
Vom avea o fetita scumpa de 1 an si 7 luni!!!o printesa!
acum cei de la DP au bagat dosarul in instanta si asteptam mult doritul termen pentru a ne lua fetita acasa.
felicitari iuliamihai
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
(Will Rogers)
simona
Felicitari iulia! Minunate vesti!Sa va bucurati de minunea din viata voastra , sa fie sanatoasa, norocoasa este deja ! Abia astept sa mi se intample si mie...