bebe plange foarte mult
buna
am un bebe de 5 luni care plange foarte mult noaptea si nu stiu ce sa-i mai fac
poate ma puteti ajuta voi
va multumesc
Raspunsuri
Sabina spune:
ai putea sa incerci sa dormi cu el si daca il alaptezi sa ii dai sa suga, la mine a fost singura solutie pentru trezirile de noapte.
nu, nu devin dependenti de prezenta mamei/tatalui/parintilor, dupa doi ani candva au dormit amandoi singuri in camera lor fara probleme.
daca as fi facut ture de alaptat noaptea crd ca eram demult la nebuni :), asa, cat de cat ne-am odihnit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
m_mela10 spune:
buna sabina
mersi k mi-ai raspuns
sa sti k am incercat sa dorm cu el si functioneaza dar mi-e teama k nu va mai dormi in patut mai incolo
am citit k ei viseaza foarte mult pana la 6 luni si cred k din cauza viselor nu poate sa doarma
imi este foarte mila de el cand se trezeste plangand
eumada spune:
Ba va dormi si in patutz mai incolo..o sa-l pui dupa ce adoarme.Eva a dormit si in pat cu mine sau cu bunica-sa si acum doarme ,de fapt de [pe la un an singura in camera ei....nu dormea nici ea noaptea ....mult timp...si inca mai mananca de doua ori pe noapte,deci....Rabdare,rabdare.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
CorinaDani spune:
e foarte posibil sa planga din cauza eruptiei dentare; in medie, primul dintisor apare la varsta de 6 luni, insa durerile de gingie incep mai devreme, dintele creste in interiorul gingiei si ii poate da dureri.
de cate ori mananca bebe pe noapte ? poate fi si un puseu de crestere.
la medicul pediatru ai fost ? ce ti-a recomandat ?
Sabina spune:
pai tocmai ti=m dat exemplu pe ai mei care dorm bine merci la ei in pat. Dormi cu bebelusul,. nu-l mai lasa singur sa planga.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
ana_g spune:
subscriu si eu la ideea cu dormitul in pat cu bebe. si eu am facut la fel, alta solutie nu am avut, iar acum, la 1 an si 7 luni, copilul doarme toata noaptea la el in patut, deci nu va fi o problema. profita de perioada asta, trece f repede!
_
mama lui Stefan, pui scump
m_mela10 spune:
mersi de sfaturi
de cateva nopti dorm cu el si e mult mai bine
deci asta e solutia,nu am ce face
mai tarziu in patut
m_mela10 spune:
da ii ies di dintisorii
si in plus la mine in casa e foarte cald
incerc sa-i fac mai racoare atat cat pot,dar e posibil sa planga si din cauza caldurii
mersi k ma ascultati si imi raspundeti
mai avem o problema:i-am inceput diversificarea de pe la 4 luni
si se constipa,face kk la 3 zile.acum ii dau pulpa de fructe si supa de legume
voi ati avut asa probleme?alex are 5 luni jum