Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
mary, sarcina usoara! scrie 10 mesaje sa scapi de moderare! mai povesteste de tine, de bb, cum merge treaba?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika oooff, mai dana ... da' asta nu-i asa de grav, chiar de ar fi sa fie. E neplacut, da' esti pe maini bune. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Tocmai citeam si eu pe net acum...partea cu regimul ma sperie. Nu sunt prea mancacioasa si nici fan dulciuri nu sunt, dar ador fructele... vom vedea ce va fi.
Sambata am tras o fuga pe la Ikea, am mai improvizat cate ceva prin camera, am inceput pregatirile ptr venirea lui bebe2 (inca nu ne-am hotarat la nume)
Te imbratisez cu drag! Esti un exemplu ptr noi toate.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
dana n. spune:
Mary, bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
Wildorchid spune:
Ooka, ia elevit fara nicio grija, mie mi l-a recomandat medicul toata sarcina si in perioada alaptarii, in conditiile in care nu am avut si nu am nicio deficienta de calciu,fier, anemii sau altceva.La 25 de saptamani, bebe are aproape 1 kg, cred ca ajuta.Te mai pune un pic pe picioare, asa ca e pacat sa te chinui.Multa saatate.
Mary, bine ai venit si sarcina usoara.
Emma 25 saptamani
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marypop74 Buna ziua Desi va citesc de aproape 4 luni, n-am indraznit sa ma inscriu si eu pe forum..sau poate timpul a trecut repede..si ...acum insa am ramas acasa in concediu si am decis sa ma alatur mamicilor de aici. Va dau si eu cateva date despre mine ..sa ma puteti adauga pe lista> UM 11.02.2011, DPN 21.11.2011, , data mea de nastere 08.11.1974...primul bebe...cam tarziu dar extrem de dorit. In speranta ca ma veti primi alaturi de voi..va doresc o zi buna! |
mary - bine ai venit, sarcina usoara in continuare si bb sanatos!! Te trecem imediat pe lista.
Nu reuseam sa inteleg pe cine tot felicita fetele .
Cu toate sfaturile mele, m-a luat si pe mine un carcel nenorocit, azi dimineata. M-a luat pe nepregatite (ca na, nu anunta ) si n-am mai avut timp sa aplic teoria. Ce nasol e!!
Acum sunt la lectia de pictura, cu S. ... oi fi eu cioara, da' deseneaza asa de fain (pt. varsta ei)!!
dana - pe tine vreau musai sa te cunosc . Din mai multe considerente ... avem mai multe in comun .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
marypop74 spune:
Multumesc pentru primire. Povestea noastra a fost una fericita la inceput deoarece am aflat ca sunt insarcinata cand aveam deja 3 luni..eu beneficiind de mai multe perioade de menopauza nu mi s-a parut nimic deosebit, nu mi-a fost deloc rau, absolut niciun semn. Fericirea avea sa se spulbere dupa triplu test cand am avut suspiciune de sindrom Edwards (1:80). Am crezut ca totul s-a terminat desi nu m-am gandit niciun moment sa renunt la bebe...dar am citit ca e ceva f. grav si...am decis sa fac totusi amnio pt. linistea mea...rezultatul ok...am teecut cu greu peste stresul de atunci ...si m-am ales cu atacuri de panica ce ma viziteaza la cateva zile...dar sper sa trec si peste ele.
Oricum eu va admir f. tare pt ca eu sunt o fricoasa si o panicoasa...pe cand voi sunteti tare pricepute...
alinuknuknuk spune:
Lia, ce vesti bune-mi dai tu mie, nu ca nu mi-as dori sa se renoveze, vreau, dar egoista din mine zice ca nu acum!
Marypop bine ai venit, bb sanatos si la termen iti doresc!
carola, ai grija de tine si de bbl!
26+ Luca Eduard
marypop74 spune:
Va multumesc mult si va doresc sanatate voua si bbilor vostrii pentru ca sanatatea este cea mai importanta...sa aveti o sarcina ca a mea pana la 3 luni...fara nicio problema...si sa aveti liniste sufleteasca si sprijin de sus.
MoniQQ spune:
Voiam sa intreb - voi participati/puteti sa recomandati vreun curs din ala de ingrijire bebe sau pregatire pentru nastere? Stiu ca sotul primeste niste zile de concediu in plus daca participa la un astfel de curs.
marypop74 spune:
Am inteles ca Spitalul Bucur ar avea cursuri pt. tatici care costa cam 150 daca nu nasti la Bucur sau gratuit daca nasti la ei. trebuie intrebat.